Bateriju iepakojuma caurspīdīgā plastmasa, melnas plastmasas gabaliņš no CD iepakojuma, tūbiņa Super Moment gel, ass nazītis, adatvīle un rokas, kuras aug no pareizās vietas.
Schneider:Bateriju iepakojuma caurspīdīgā plastmasa, melnas plastmasas gabaliņš no CD iepakojuma, tūbiņa Super Moment gel, ass nazītis, adatvīle un rokas, kuras aug no pareizās vietas.
Nu tu ar dod. Tu savām objektivam tā taisītu? Izskatītos taču pēc srota.
emzi: Nu tu ar dod. Tu savām objektivam tā taisītu? Izskatītos taču pēc srota.
Noteikti taisītu. Ja man tas objektīvs būtu fotografēšanai nevis dēļ zīmēšanās, tad man pie kājas, pēc kā izskatās, ka tik putekļi nenāk iekšā. M atzīmei ar pirkstiem pāris apgriezieni ar urbīša galu un ar noasinātu špicku punktiņš baltas krāsas, bet pēdās neko nemēru. Un pat tam, ja labi padomā, nav nekādas nozīmes, ja tik tu to nedomā likt virsū Smenai.
uzlīmē caurspīdīgo skoču un viss. Man ar reiz nopirkās viens lietots ar ieplīsušu stikliņu, neko, bildēju un neskatījos nemaz uz to pusi. I pārdevu arī`
Elkor gan jau, ka paprasīs 50Ls un 4 mēnešus būs jāgaida.
Nekas cits īsti neatliks, jo, lai gan nikon tagad oficiāli pārdod kameru un lēcu rezerves daļas patērētājiem un neatkarīgajiem servisiem- neko vairāk par fokusa gredzenu gumijām un bateriju vāciņiem tur neatrast: parts.nikonusa.com...
Jebļementāri var. Nav tik jālieto Liquid, tas ātri izplūst pa visu virsmu, arī tur kur nevajag, un ātri sāk žūt, bet ar Gel - nekādu problēmu. Ja tik neesi notekterējis nedēļu no vietas un netrīc rokas.
Tieši ar Gel, lēni un uzmanīgi spiežot, var uzklāt tievu strīpiņu pa pašu kanti. Šķidrā, ja tiek pie pirksta, uzreiz pierauj detaļu klāt, lai atrautu, ar otru roku ķeries klāt citā vietā, līmi izsmērē pa visu detaļu, rezultātā d...ā darbs un materiāls.
Es nevaru nekur joystika pogu nikonam dabūt, tādēļ laikam vien nesīšu uz līmēšanu Esmu manijis ka var iztikt ar melno makgaivereni uz riņķi un pluss kā amortizācija darbosies!