forum.gif
pacanu grupas bilde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / pacanu grupas bilde
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.13 10:51
 citēt
man te vajag padomu, koroče mums pagalmā savāksies visi kaimiņu pacani ar savām jaunajām tačkām un šito točna vajag safotografēt. nu tā lai smuka un čoina viena mega kruta kopējā bilde, kur visi ar tām savām tačkām. vienīgi, ka laukā vakarā tumšs un tādēļ jāņēm zibeņi. priekš šitādas djēlas es varu dabūt jebko no tehnikas, iedomājaties, ka ir neierobežots izmantojamo zibeņu da visādu tur boxu un modifikatoru klāsts, ko man njemt labāk?> vienīgie ierobežojumi, bildēšanas laiks max 10min, jo pacani ir nepacietīgi un ilgi uz vietas nestāvēs. un uzstādīšanās laiks max 10min, jo atbraukt ātrāk nevar.
Publicēts: 26.11.13 10:52
 citēt
lai policisti viņus fotografē.
Publicēts: 26.11.13 10:56 labots
 citēt

Reku jau tavējie sabildēti.. un procesā!
Publicēts: 26.11.13 10:56
 citēt
jātaisa oblava, izklausās :bad_smile:
Publicēts: 26.11.13 10:57
 citēt
trollollo:man te vajag padomu, koroče mums pagalmā savāksies visi kaimiņu pacani ar savām jaunajām tačkām un šito točna vajag safotografēt. nu tā lai smuka un čoina viena mega kruta kopējā bilde, kur visi ar tām savām tačkām. vienīgi, ka laukā vakarā tumšs un tādēļ jāņēm zibeņi. priekš šitādas djēlas es varu dabūt jebko no tehnikas, iedomājaties, ka ir neierobežots izmantojamo zibeņu da visādu tur boxu un modifikatoru klāsts, ko man njemt labāk?> vienīgie ierobežojumi, bildēšanas laiks max 10min, jo pacani ir nepacietīgi un ilgi uz vietas nestāvēs. un uzstādīšanās laiks max 10min, jo atbraukt ātrāk nevar.

Jā, tev skaistas pacanu bildes, tā arī turpini :D... un arī policija tās nevarēs izmantot :D
Publicēts: 26.11.13 11:08
 citēt
VValdis:lai policisti viņus fotografē.

policisti pēc tam neatdod bildes un bildē parasti pa vienam...
Publicēts: 26.11.13 11:08
 citēt
NIN:

Reku jau tavējie sabildēti.. un procesā!

Šitas neder, šitas pa dienu, vajag pa nakti
Publicēts: 26.11.13 11:09
 citēt
placebo:jātaisa oblava, izklausās :bad_smile:

tapēc jau tas laiks ir tik īss un saspringts
Publicēts: 26.11.13 11:10
 citēt
garaa expoziizija, blende uz f11, apdullinoshaa skanjas/gaismas granaata grupas priekshaa ~30gradus pa labi/kreisi no objektiiva ass. veel ieteiktu kaut kaa piesegt objektivu no spradzena vietas ar melno karti...uzlabosies kontrasts un nebuus flaares.
Publicēts: 26.11.13 11:11
 citēt
baigi pēc Jurčika ož ;-))))
Publicēts: 26.11.13 11:13
 citēt
dansiga:baigi pēc Jurčika ož ;-))))

kas ir Jurčiks, kas ož :what:?
Publicēts: 26.11.13 11:13
 citēt
vai tieshaam Jurchiks ozh?
Publicēts: 26.11.13 11:30 labots
 citēt
Šitas neder, šitas pa dienu, vajag pa nakti

Nu re - tas ir pierādījums, ka naktī viņus neviens vel nav spējis nobildēt.
Publicēts: 26.11.13 11:34
 citēt
nu vispaar vajadzeetu paexperimenteet ar shoka granaataam kads ir f skaitlis...diafragmas ciparu nosaucu uz dullo... ja panjem asistentu ar kadaam 3-4 granaataam varetu sanaakt dinamiski kadri. Uzreiz iedomajos par olisu...varbuut var kadu petardi uzjobnjiit blakus. Vaardu(lai piedod vaards) sakot, nesaredzu uzdevumu kaa parak gruutu
Publicēts: 26.11.13 11:35
 citēt

Es saprotu, ka Jurčiks ir kautkāds bubulis, kuru ik pa laikam piemin, bet nē, man ar viņu nav nekāda sakara. Neesmu pat īrejis viņa izslavināto purčika studiju.
Publicēts: 26.11.13 11:38
 citēt
imgfoto:nu vispaar vajadzeetu paexperimenteet ar shoka granaataam kads ir f skaitlis...diafragmas ciparu nosaucu uz dullo... ja panjem asistentu ar kadaam 3-4 granaataam varetu sanaakt dinamiski kadri. Uzreiz iedomajos par olisu...varbuut var kadu petardi uzjobnjiit blakus. Vaardu(lai piedod vaards) sakot, nesaredzu uzdevumu kaa parak gruutu

es tomēr vairāk domāju par zibeņiem, jo traumēt vietējos tantukus pēc nesenajiem zoļuka notikumiem nevajag.
Publicēts: 26.11.13 11:48
 citēt
Sakrāmē daudz gaismas puslokā ap viņiem (šauru staru). Ap 10 grādi leņķī uz autiņeim. Pāris platākas priekšā. ļauj ālēties un bildē ar asistentu, kas nēsā zibeni kuru pacaniem bliez riktīgi virsū. Bildē ar ūber platleķī, ne zivsaci. 11 mm pietiks. Ja nenorausi pa purslām vai nenobrauks būsi laimīgs.
Publicēts: 26.11.13 11:52
 citēt
trollollo:

Es saprotu, ka Jurčiks ir kautkāds bubulis, kuru ik pa laikam piemin, bet nē, man ar viņu nav nekāda sakara. Neesmu pat īrejis viņa izslavināto purčika studiju.

Vai ta no sevis arī īrē :D
Publicēts: 26.11.13 12:25
 citēt
Iedvesmojies no šitā: youtu.be...
Principā, noliec kameru uz trijkāja ar setingiem aptuveni: ISO100, f8, 1sec.
Uzņem vairākas ekspozīcijas, ar zipeni izgaismojot katru kabanu atsevišķi un beigās šopā sakombinē.
Vai arī taisi vienu 30-60sec garu ekspozīciju un melnā apģérbā apskrien apkārt nozipsnījot katru kabanu atsevišķi.
:face-grin:
Publicēts: 26.11.13 12:26
 citēt
VValdis:Sakrāmē daudz gaismas puslokā ap viņiem (šauru staru). Ap 10 grādi leņķī uz autiņeim. Pāris platākas priekšā. ļauj ālēties un bildē ar asistentu, kas nēsā zibeni kuru pacaniem bliez riktīgi virsū. Bildē ar ūber platleķī, ne zivsaci. 11 mm pietiks. Ja nenorausi pa purslām vai nenobrauks būsi laimīgs.

paldies
Publicēts: 26.11.13 12:40
 citēt
rajonā ar piham nav košers - vai nu pa dienu ar mobilkām vai naktī ar pastāvīgo gaismu:

www.youtube.com...
Publicēts: 26.11.13 14:35 labots
 citēt
Pacaniem visiem melnas bemkas, vai sarkans mersis ar kāds ir?
Re ku Ģirtam smuki safilmēts www.youtube.com...
Publicēts: 26.11.13 14:37
 citēt
Tas kādu ideju gribi pasniegt. Dārznieku salidojumu, vai irlu salidojumu. Saporatu, ka esošu vai topošu urlu salidojums.
Publicēts: 26.11.13 14:42
 citēt
Pacani
Publicēts: 26.11.13 16:39
 citēt
VValdi.. kāds sakars?
Publicēts: 26.11.13 16:58 labots
 citēt
bumeri un sakars ar sievieti ir ļoti patīkams sakars
Publicēts: 26.11.13 17:04
 citēt
Ne pacani , ne tačkas, ti ņe v ķeme

Publicēts: 26.11.13 18:19
 citēt
Maris:rajonā ar piham nav košers - vai nu pa dienu ar mobilkām vai naktī ar pastāvīgo gaismu:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=OMX-PnDdQb0

Pastāvīgā]http://www.youtube.com/watch?v=OMX-PnDdQb0

Pastāvīgā[/url] gaisma nederēs, jo kur tad pagalmā to pagarinātāju atvilks...

UldisMuzikants:Trešās puses ieteikums pareizs- viens sarga aparātu ar statīvu un otrs vai par divi ar zibspuldzēm skraida, izgaismojot grupu. Melns apģērbs pat nav vajadzīgs, no pieredzes.

Man vairāk interesē, ko uz tā zibeņa spraust virsū, neskraidīs taču ar standrta reflektrou...

smartins:Pacaniem visiem melnas bemkas, vai sarkans mersis ar kāds ir?
Re ku Ģirtam smuki safilmēts [url=http://www.youtube.com/watch?v=NlopyaBZDOs

Ģirtiņam]http://www.youtube.com/watch?v=NlopyaBZDOs

Ģirtiņam[/url] arī tur viss pa dienu safilmēts, tas neder...

Pārējie ņe v ķeme...
Publicēts: 26.11.13 18:56
 citēt
Nē a pihām nav 4otka - var tā rovna notaigāt ar bengaļkām

Publicēts: 26.11.13 20:13
 citēt
Maris:Nē a pihām nav 4otka - var tā rovna notaigāt ar bengaļkām

var bet pacani svarīgāki nekā mašīnas, a seju ar bengaļkām 10 cilvēkiem neizgaismosi...
Publicēts: 26.11.13 20:18
 citēt
iedo katram savu bengaļku, lai griež riņķī sev un žigulim

Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):