forum.gif
kokteiļi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kokteiļi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.07.07 11:40
 citēt
varbūt kāds var padalīties ar idejām - kā glīti, skaisti, kičīgi, lai nofotogrāfē kokteiļus? vajag tā skaisti, bet, lai viss ir saprotams - ēdienkartei. lai var tīri vizuāli novērtēt, un lai izskatās garšīgi :D
paldies!
Publicēts: 04.07.07 11:43
 citēt
Publicēts: 04.07.07 11:45
 citēt
kautkaadas idejas derees no shii raksta (alus fotografeeshanas dalja) club.foto.ru...
Publicēts: 04.07.07 12:00
 citēt
Vo ar sjito bus ko ragus aplaust:):) Sito parasti liek kvalifikacijas exsi , skidruma pudees ,dzerieni , kokteilji:):) Da nesprinxsti rikojies ka vairums kam sitais jadara "Ka sanak" noknipse ar ziptrauku , velak ar kompi uzzime pa virsu:):) Es te kautkur sen uzduros "Krutam" kantorim kurs reklamejas ka "Ocenj krutoj" tur cilveki pat ar loti "Krutuju tehniku" nebij pratusji glazes + pudeles uzbildet lai pasji ar visju studiju un lielam brilem neatspidetu tais prieksmetos:):)

verx: Smiekligakais tas ka ari tai "Parauga" dzeks alu nobildejis ta ka pec sastavejusjam curam isskatas:) ES DOMAJU to kas "Lūr" jo spriežot pēc atstarotāja no punkta kur bilde "Meistars" alus gan jau isskatas normali:):)
Publicēts: 04.07.07 14:38
 citēt
būs jāpamēģina ... :)
Publicēts: 04.07.07 17:16
 citēt
nu tja meegjinaas iebaxtiit f16, tad tiiriishana jaataisa pamatiiga, bet arii jaapaskataas no kurienes buus gaisma, jo pie taada f tur pirkstinjus var izvilkt diezgan pamatiigi ... shitac viens gadiijms bija, tip no seerijas, ka viss chiki pii, tiiri trauki, ut.t.t a rokjeles tam kursh novietoja izraadijaas mazliet netiiras :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):