forum.gif
Par dresskodu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par dresskodu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.13 09:12
 citēt
Preiļu baznīcas mācītājs vienreiz man pirms ceremonijas atgādināja nestāties starp jauno pāri un viņu. Tātad, cilvēkam jau ir bijusi pieredze ar tādiem faķīriem.
Publicēts: 27.11.13 09:27
 citēt
Labu uzvalku uz parastu himčistku nekādā gadījumā neiesaku nest.
Arī sliktu nē.
Tikai visu to labāko vēlot !
Publicēts: 27.11.13 09:58
 citēt
ImkaSm:Labu uzvalku uz parastu himčistku nekādā gadījumā neiesaku nest.
Arī sliktu nē.
Tikai visu to labāko vēlot !
kur tad var nest?
Publicēts: 27.11.13 11:20
 citēt
GunarsII:Teikšu, ka Luņa referāts topika sākumgalā bija pietiekami izsmeļošs. Man tā dresskodu būšana patīk, jo ģērbšanās jautājums ir pilnīgi atrisināts. Ja nu kādreiz nezinām dresskodu, sievas pa saviem kanāliem VISU VISU noskaidro :face-smile::face-smile:
Bet vēlmei labi "uzcirsties" (kā Gavrilovs tajā linkā) ir divas puses. Kādi 30% ir paša labsajūta, zīmēšanās, vēlēšanās patikt, sauciet kā gribat. Atlikušie 70% ir cieņas parādīšana tiem, pie kā esi aicināts, vai ko pats esi uzaicinājis.

+++
Publicēts: 27.11.13 11:33
 citēt
Citagaisma:
emzi:
TAs ari nebija domats par Tevi bet izteikts parnesta nozime. Bet izskatas ka esi no tiem kuri bez apsaukasanas nejedz savas domas izteikt. JA-un es joprojam nesaprotu ka var nonesat pa gadu apavus, nemot vera ka katru dienu vienus apavus nevilksi un musu platuma grados visas sezonas ari ar tiem nestaigasi. Bet Tev jau drosi vien tas labak zinams:face-wink::face-wink:

Nu ja vēlies tad staigā ar vienām galošam visu gadu. ..tā arī zināsim, ka tas ir Tavs dresskods.

Tu vispār pats sajēdz ko raksti, vai arī švaki saprati ko es uzrakstīju?!
Publicēts: 27.11.13 11:45
 citēt
emzi:
Citagaisma:
Nu ja vēlies tad staigā ar vienām galošam visu gadu. ..tā arī zināsim, ka tas ir Tavs dresskods.

Ko galošas nerullē? Nu tad valkā velteņus, ..un tā visu gadu no vietas.:-) Galošas un velteņi būs TAVS dresskods.:-)
Publicēts: 27.11.13 11:57
 citēt

šitais ražotājs drusku pēc vavera izskatās

Publicēts: 27.11.13 14:05 labots
 citēt
Citagaisma:
emzi:

Ko galošas nerullē? Nu tad valkā velteņus, ..un tā visu gadu no vietas.:-) Galošas un velteņi būs TAVS dresskods.:-)

Tava ironija mani maz skar - ar to tik parādi savu līmeni
Publicēts: 27.11.13 14:11
 citēt
placebo:

p.s. tā neesmu es :face-smile:

Bet līdzīga :bad_smile:
Publicēts: 27.11.13 14:37
 citēt
emzi:
Citagaisma:

Ja ironija maz skar, tad jau pie galošām un velteņiem, vēl ausainē esi satērpies, un jūties kā tankā.:-)
Publicēts: 27.11.13 14:58 labots
 citēt
Citagaisma:
emzi:

Ja ironija maz skar, tad jau pie galošām un velteņiem, vēl ausainē esi satērpies, un jūties kā tankā.:-)

Pats vari savilkt paralēles starp to, ka maz skar ironija un visu pārējo, ko tur samurgoji (galošas, velteņi utt)?
Bet galvenais jau ir kaut ko pavervelēt-jo nesakarīgāk, jo labāk:face-wink:
Publicēts: 27.11.13 15:07
 citēt
emzi:
..jo nesakarīgāk un aizvainojošāk, jo lielāks "māāxlinieks" :face-grin:
Publicēts: 27.11.13 15:08
 citēt
emzi:
Citagaisma:

Pats vari savilkt paralēles starp to, ka maz skar ironija un visu pārējo, ko tur samurgoji (galošas, velteņi utt)?

Galošas, velteņi, ausaines ir Tavs dresskods, jo kā jau iepriekš norādīji, tad Tev pilnīgi pietiekot viena pāra apavu, lai bildētu korporatīvos pasākumus, bēres, kāzas, kristības un apkūlības arīdzan. Vienīgais, Tu nenorādīji, ka pie velteņiem, ausainēm ziemas laikā valkā arī vateni, jeb tautiski runājot pufaiku, un ļūļķē kazaskāju. ..un kā tāds, Tu protams par sakarīguma kalngalu uzskati tikai sevi pašu.
Publicēts: 27.11.13 15:15
 citēt
Maris:
placebo: zinu teikt par jomu, kurā strādāju - uz ārstniecisko pedikīru vīrieši nāk. un es to absolūti atbalstu :face-kiss:! un manikīru arī atbalstu, ja kādam ir problēmas pašam savus nagus sakopt :face-smile:

Nu es zinu lietas uz kurām šie nāk 1000x labāk :)
Ārstnieciskā masāža?
Publicēts: 27.11.13 15:43
 citēt
Citagaisma:
emzi:

Galošas, velteņi, ausaines ir Tavs dresskods, jo kā jau iepriekš norādīji, tad Tev pilnīgi pietiekot viena pāra apavu, lai bildētu korporatīvos pasākumus, bēres, kāzas, kristības un apkūlības arīdzan. Vienīgais, Tu nenorādīji, ka pie velteņiem, ausainēm ziemas laikā valkā arī vateni, jeb tautiski runājot pufaiku, un ļūļķē kazaskāju. ..un kā tāds, Tu protams par sakarīguma kalngalu uzskati tikai sevi pašu.

Jā, ar lasīšanu/saprašanu tev iet pagrūti.Iepostē lūdzu kur rakstīju ka man pietiek ar vienu apavu pāri? Es tev jautāju - KĀ VAR NONĒSĀT APAVUS PA VIENU GADU! Uzrakstīju ar lieliem burtiem ar cerību, ka tev būs vieglāk izlasīt un iespējams arī saprast, par ko iet runa:face-grin: Un šāda stilista padomi, kam piedāvātais arsenāls aprobežojas ar vāļinkiem, pižikiem un galošām, man nav nepieciešami:face-wink:
Publicēts: 27.11.13 17:34
 citēt
Publicēts: 27.11.13 19:07
 citēt
Īsti nesaparatu! Tu esi priore vai superintendants Samsons?
Publicēts: 27.11.13 19:50
 citēt
Schneider:Īsti nesaparatu! Tu esi priore vai superintendants Samsons?

Tu vienkārši esi vecmodīgs - māsa Monika + velosipēds ir tikai ziediņi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):