Sveicināti! Pārdodu filmu fotokameru FED 5S (ФЭД 5С) ar pamatobjektīvu Industar 61 (Индустар 61 Л/Д) 2.8/ 55 mm ( M39 vītne) ideālā darba stāvoklī. Tālmēra kamera, mazlietota, tīra; pilnā rūpnīcas komplektā ar oriģinālo cieto ādas futrāli, objektīva plastmasas vāciņu, pasīti-instrukciju krievu valodā un oriģinālo cieta kartona iepakojuma kārbu. Cena 20,- Ls. Par atsevišķu cenu pārdodu šai kamerai paredzētu platleņķa objektīvu Jupiter-12 (Юпитер-12) (2.8/ 35 mm) un atbilstošo skatumeklētāju F 35 mm - abi jauni, nelietoti, oriģinālajā rūpnīcas iepakojumā. Tikai abus kopā. Cena 75,-Ls. Varu tikties Rīgā, Imantā un apkaimē vai centrā.martsb@inbox.lv,t.28476191. Paldies!
Kas te aizdomīgs, es pavasarī notirgoju vesalu kasti ar visādiem industariem , jupiteriem un heliosime, kādi 10 bija pa 30ls, visi labā stāvoklī. Un 3 zenitus dārba kārtībā dažādu gadu pa 15 ls gabala. Pircējs bija baigi priuecīgais. Bet jja reāli padomā tad strādāt ar to visu tāpat nevar, a menģēties nav laika. Vajag paskatīties pie muteres, bija Junost un Pentacons , ar visu kasti. ja nav kaut kam atdots, varēšu nopārdot.
Nubet es arī saku, ka Industars par 30 un Zenīts par 15 ir normāla cena. FEDu ar cieta kartona kasti, kas jau pati par sevi ir nezūdama vērtība, jātirgo krietni dārgāk par štrunta 20 Ls. Un tas Jupiters - tas tak šodien ir pasaules pieprasītākais stikls!
Schneider:Nubet es arī saku, ka Industars par 30 un Zenīts par 15 ir normāla cena. FEDu ar cieta kartona kasti, kas jau pati par sevi ir nezūdama vērtība, jātirgo krietni dārgāk par štrunta 20 Ls. Un tas Jupiters - tas tak šodien ir pasaules pieprasītākais stikls!
vienīgais ja kastīte rekvizītam vajadzīga. No vecajiem stikliem ir tikai viens kuru es uzskatu par ko vērtīgu tas ir Hellios 40, b et tā arī nav gadijies labā stāvoklī nekur dabūt, a Jupīteri, industari un vēl vis pārējais, tikai prieks menģēšanās.
chukmasoff_f:. No vecajiem stikliem ir tikai viens kuru es uzskatu par ko vērtīgu tas ir Hellios 40, b et tā arī nav gadijies labā stāvoklī nekur dabūt, a Jupīteri, industari un vēl vis pārējais, tikai prieks menģēšanās.
JAUNUS jau ražo 2013 gada ražojums MADE IR RUSSIA ~210Ls
chukmasoff_f:. No vecajiem stikliem ir tikai viens kuru es uzskatu par ko vērtīgu tas ir Hellios 40, b et tā arī nav gadijies labā stāvoklī nekur dabūt, a Jupīteri, industari un vēl vis pārējais, tikai prieks menģēšanās.
JAUNUS jau ražo 2013 gada ražojums MADE IR RUSSIA ~210Ls
Vot tieši šo vajag, jo 85 F1.2 protams zīmē lab i, bet zīmējums ir citādāks fonam, ne kā Helios 40, un tieši tas zīmējums man arī vajadzīgs. Protams to nāksies pirkt no savas kešas, jo uzņēmumam nespēšu pierādīt ka vajag