Aizkrauklē biezā slānī, izremontētas, sniegbaltas ..... [ bijusī Telefonu aparātu rūpnīca "vef "], tagad aizkraukles biznesa centrs .....
Manuprāt ir neliela atšķirība starp Stučku un Moskoviju. Dabon nu tu tajā bijušajā vefiņā modeles iekšā, nu ne tās, kuras profenē mācās..
pilnīgi greizs skatījums. Modeles var dabūt iekšā kaut mazuta mucā GALVENAIS dabūt pasūtītāju, kurš visas šīs izklaides apmaksā. Ar modelēm es domāju cilvēkus, kriem par to adekvāti maksā... No savas pieticīgās pieredzes teikšu, jo profesionālāka modele, jo mazāk ķēpas, problēmas sākas ar iedvesmas pilnajām jaunietēm, kuras vannasistabā tikai gubki baņķikom taisījušas un pāris reizes parakstījušās kādam onkam uz "piesegtu kailfoto"
Tas ir kaučkāds feiks Esmu bijis Maskavā vismaz pāris daudz labākās un galvenais PLAŠĀKAS Tepat Rīgā Kondraškam un Lučikam , Igaunim un Vinilam ir gan tikpat lielas gan interesantas VEF teritorijā starp Ropažu un Berzaunes ielu ir vismaz 3-4 LIELAS un interesantas studijas vecajos VEF cehos
imgfoto: Modeles var dabūt iekšā kaut mazuta mucā GALVENAIS dabūt pasūtītāju, kurš visas šīs izklaides apmaksā. Ar modelēm es domāju cilvēkus, kriem par to adekvāti maksā... No savas pieticīgās pieredzes teikšu, jo profesionālāka modele, jo mazāk ķēpas, problēmas sākas ar iedvesmas pilnajām jaunietēm, kuras vannasistabā tikai gubki baņķikom taisījušas un pāris reizes parakstījušās kādam onkam uz "piesegtu kailfoto"