Jukušais tipiņš jau labu laiku nodarbojas ar melīgas informācijas izplatīšanu.Pie tam jautājumos,kuris elementāri var pārbaudīt. Tāpēc varu ar pilnu atbildību teikt Voldemorts_Ments ir melīga cūka. Ja ir pretenzijas kontaktinformācija iiekš google. Var uzvilkt autiņbikses un doties ciemos. Ja nesekos vizīte,pievienosies arī''bailīgs mīšļuks''. Priekā!
Ments: Nedaudz par ko citu. Topika autors -Valsts, manis, Jūsu apmaksāts darbinieks. Bez variantiem, cienītie. Viss iet no DARBA kompja...
Idiņš atkal samurgojās. Kompis mans Accer aspire one 725,nets no mana mobilā telefona car Joikus Spot LMT 10Gb mēnesī. Tā mentjarskaja žurka nemaz neaptver,ka var arī nezagt.
Da neņem pierē, ļautiņš pašlaik ir autopilotā. Ja nemaldos, vakar pat apgalvoja, ka vienlaicīgi virpo un raksta no savas biezās, datorizēti vadāmās virpas, kuras kompis pieslēgts pie interneta.
Tiks skaidrā, izdzēsīs gan savus murgus, gan arī šo profilu, kur jāskaidro, vai "ments" mehānisko darbnīcu žargonā nozīmē virpotāju.
Tas ir viens no iemesliem, dēļ kura man nepatīk viņa mērkaķošanās. Es arī neesmu pirmajā jaunībā, tadēļ negribas, ka par pamuļķiem skaitās vesela paaudze.
Tas ir viens no iemesliem, dēļ kura man nepatīk viņa mērkaķošanās. Es arī neesmu pirmajā jaunībā, tadēļ negribas, ka par pamuļķiem skaitās vesela paaudze.
NilsS:vai ta pirmdzimtais Voldiņa profils jau banots ?
"Kad nobloķēja, pirmā doma - izdzēsties. Nu, pietiek ar mūsu f / klubu. Netiku, nepratu. Vēl šodien. Mēģināju ar admiņiem,arī nesapratu. Ir kāda gaiša doma? Nu, vajag nedaudz atpūsties. Arī - mototraumas." (C)V
Droperidol:It kā pieauguši cilvēki... Rolands... Labas bildes Humors.Izjūta.laba. Ko var cepties?
Es liekas necepos. Nu varbūt cepos. Vienkārši apnika,ka tas sušķis vazājas pa pasauli un kaut kam tur rokas bučodams aplej ar samazgām blogu un tā lietotājus. Plātās,ka baigi skarbais vecis,bet uzvedas kā bāba. Regulāri. Nu ja tā te nepatīk,tak lai....(elika citāts,leģendārais).
Nu, nu... nez vai tā būs... Neslēpšu, forumu lasu katru dienu, praktiski visu. Ir radies pavisam cits priekštats, vērojot notiekošo no malas.
Sēž vecs suņuks, garlaikoti žāvājas un laiza oliņas. Garlaikoti tā laiza. Skrien garām pāris jaunāku suņu. Būtu lekuši pāri vai apkārt apskrējuši.. kur nu, krīt gar zemi, pieplok garlaikotajam pie olām un ņemas pucēt ar mēli. Garām iet tīkliņš ar desu. Jaunie pielec kājās un sāk skaļi spļaudīties:"TFŪ, lops, izlaidies te ceļa vidū, ne kauna ne goda, olas, saproties, laiza!! Būtu labāk desu ēdis.... " Un aizskrien pakaļ tīkliņam.
Pēc brīža.. Skrien garām trīs jaunāki suņi. Būtu lekuši pāri vai apkārt apskrējuši.. kur nu, krīt gar zemi, pieplok garlaikotajam pie olām un ņemas pucēt ar mēli. Garām skrien kuce. Jaunie pielec kājās un sāk skaļi spļaudīties:"TFŪ, lops, izlaidies te ceļa vidū, ne kauna ne goda, olas, saproties, laiza!!! Mēs viņu tā, šitā, piecelt un aizvākt nevaram, BELP BELP!!"
Es, protams, atvainojos - jums ko - pieaugušiem večiem nav mugurkaula - atturēties no blakus krišanas jeb savu olu nav? Es vēl saprastu večuka bezjēgā flūdu zem bildēm un tā nežēlīgu ravēšanu ( tādi nu tie sabiedriskā kārtībnieka pienākumi ir - ar šaupeli un slotu staigāt ), taču šeit, forumā, paveras pavisam cita aina. Un šobrīd izskatās, ka veco suni aizveduši nošpricēt tikai tāpēc, ka pulka jaunākajiem radusies apkaunojoša atkarība no svešu olu laizšanas.
Administrācija, šī bija supernesolīda rīcība!
Kas attiecas uz Voldemortu, ir mēģinājis arī mani provocēt. Atklāšu noslēpumu - viņu nolikt pie vietas nav nemaz tik sarežģīti. Tiesa, nedaudz prāta gan vajadzēs......
_VA_:Nu, nu... nez vai tā būs... Neslēpšu, forumu lasu katru dienu, praktiski visu. Ir radies pavisam cits priekštats, vērojot notiekošo no malas.
Sēž vecs suņuks, garlaikoti žāvājas un laiza oliņas. Garlaikoti tā laiza. Skrien garām pāris jaunāku suņu. Būtu lekuši pāri vai apkārt apskrējuši.. kur nu, krīt gar zemi, pieplok garlaikotajam pie olām un ņemas pucēt ar mēli. Garām iet tīkliņš ar desu. Jaunie pielec kājās un sāk skaļi spļaudīties:"TFŪ, lops, izlaidies te ceļa vidū, ne kauna ne goda, olas, saproties, laiza!! Būtu labāk desu ēdis.... " Un aizskrien pakaļ tīkliņam.
Pēc brīža.. Skrien garām trīs jaunāki suņi. Būtu lekuši pāri vai apkārt apskrējuši.. kur nu, krīt gar zemi, pieplok garlaikotajam pie olām un ņemas pucēt ar mēli. Garām skrien kuce. Jaunie pielec kājās un sāk skaļi spļaudīties:"TFŪ, lops, izlaidies te ceļa vidū, ne kauna ne goda, olas, saproties, laiza!!! Mēs viņu tā, šitā, piecelt un aizvākt nevaram, BELP BELP!!"
Es, protams, atvainojos - jums ko - pieaugušiem večiem nav mugurkaula - atturēties no blakus krišanas jeb savu olu nav? Es vēl saprastu večuka bezjēgā flūdu zem bildēm un tā nežēlīgu ravēšanu ( tādi nu tie sabiedriskā kārtībnieka pienākumi ir - ar šaupeli un slotu staigāt ), taču šeit, forumā, paveras pavisam cita aina. Un šobrīd izskatās, ka veco suni aizveduši nošpricēt tikai tāpēc, ka pulka jaunākajiem radusies apkaunojoša atkarība no svešu olu laizšanas.
Administrācija, šī bija supernesolīda rīcība!
Kas attiecas uz Voldemortu, ir mēģinājis arī mani provocēt. Atklāšu noslēpumu - viņu nolikt pie vietas nav nemaz tik sarežģīti. Tiesa, nedaudz prāta gan vajadzēs......