forum.gif
Melīgais smerdelis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Melīgais smerdelis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.11.13 10:28
 citēt
Bez Volda bus garlaicigi.. //
Publicēts: 28.11.13 10:37
 citēt
kamēr vien būs izpausties gribošie, bet nespējīgie pseidofotogrāfi, tāpēc topikus cepošie, un citas problēmas meklējošie.... , tikmēr garlaicīgi nebūs, vienīgi varbūt nedaudz apnicīgi .... :bad_smile:
Publicēts: 28.11.13 10:49 labots
 citēt
imgfoto:vot taa... nokaavaam dzejnieku. Atdziishos, arii es paleenaam ljaavos kaitinaashanas kardinajumam. Bet vispaar Voldis dazhbriid raxtija brinishkjiigas esejas-sapnishus.

mja, līdz nesākās murgi.
Publicēts: 28.11.13 11:12
 citēt
Ko jūs te mani biedējat? Abi Voldi sveiki veseli a visām bildēm. Viss ok.
Publicēts: 28.11.13 11:19
 citēt
Maris:Ko jūs te mani biedējat? Abi Voldi sveiki veseli a visām bildēm. Viss ok.
pagaidām tikai nobloķēti :D
Publicēts: 28.11.13 11:29
 citēt
Bildes:
Maris:Ko jūs te mani biedējat? Abi Voldi sveiki veseli a visām bildēm. Viss ok.
pagaidām tikai nobloķēti :D

Nu forši - pēc dienām dažām plosts būs krastā, tad jātaisa Volži vaļā... līdz Jēzus dzimšanas dienas ballītei. Voldim patīk sistēma - sākt dzert valstiski noteiktos brīvdienu datumos.

Man jau liekas, ka Voldis, krīžu starplaikos, dod pietiekami daudz neordināri interesantu tekstu un bilžu, lai nelidinātu viņu ārā, bet iespringtu piebremzēt/atbloķēt.

Pa manam vispār varētu nebloķēt - lai tas Rolis, ar savām žēlabām un pirkuma čekiem, iet smidzināt :)
Publicēts: 28.11.13 11:34
 citēt
Rolands66:Jukušais tipiņš jau labu laiku nodarbojas ar melīgas informācijas izplatīšanu.Pie tam jautājumos,kuris elementāri var pārbaudīt. Tāpēc varu ar pilnu atbildību teikt Voldemorts_Ments ir melīga cūka. Ja ir pretenzijas kontaktinformācija iiekš google. Var uzvilkt autiņbikses un doties ciemos. Ja nesekos vizīte,pievienosies arī''bailīgs mīšļuks''. Priekā!

Ments:
Nedaudz par ko citu.
Topika autors -Valsts, manis, Jūsu apmaksāts darbinieks.
Bez variantiem, cienītie.
Viss iet no DARBA kompja...:face-sad:

Idiņš atkal samurgojās. Kompis mans Accer aspire one 725,nets no mana mobilā telefona car Joikus Spot LMT 10Gb mēnesī. Tā mentjarskaja žurka nemaz neaptver,ka var arī nezagt.:face-wink:

??? to kompi tu viņam iedevi, vai nozaga??? un telefons tavs dod viņam netu, vai arī pa pjankai palika pie viņa???
cite: ''ka var arī nezagt''
Publicēts: 28.11.13 11:37 labots
 citēt
Haiduks:
Rolands66:Jukušais tipiņš jau labu laiku nodarbojas ar melīgas informācijas izplatīšanu.Pie tam jautājumos,kuris elementāri var pārbaudīt. Tāpēc varu ar pilnu atbildību teikt Voldemorts_Ments ir melīga cūka. Ja ir pretenzijas kontaktinformācija iiekš google. Var uzvilkt autiņbikses un doties ciemos. Ja nesekos vizīte,pievienosies arī''bailīgs mīšļuks''. Priekā!

Ments:
Nedaudz par ko citu.
Topika autors -Valsts, manis, Jūsu apmaksāts darbinieks.
Bez variantiem, cienītie.
Viss iet no DARBA kompja...:face-sad:

Idiņš atkal samurgojās. Kompis mans Accer aspire one 725,nets no mana mobilā telefona car Joikus Spot LMT 10Gb mēnesī. Tā mentjarskaja žurka nemaz neaptver,ka var arī nezagt.:face-wink:

??? to kompi tu viņam iedevi, vai nozaga??? un telefons tavs dod viņam netu, vai arī pa pjankai palika pie viņa???
cite: ''ka var arī nezagt''

Re... ir cilvēki kam pa gudru Rolanda teksts.

Arī jautri, bet Volda aritmiskajās esejās tomēr vairāk kas ''no sevis'', vairāk kreativitātes, par šādu ierindas kāzusu.
Publicēts: 28.11.13 11:44
 citēt
Schneider:
Spriežot pēc tava situācijas modelējuma ar suni, tu forumu varbūt arī lasi, bet nesaproti pilnīgi neko, kas tur notiek.

Zīnu, zīnu, tā, savukārt, ir Tava žanra klasika: visi, kuri atļausies nepiekrist Tev, pēc noklusējuma "nesaprot pilnīgi neko"
( Bet suņu padarīšana forša, vai ne? )

:haha::haha::haha:
Publicēts: 28.11.13 12:04
 citēt
Par suniņiem un fotoblogu domājot. Bodlērs, eseja "Suns un flakons"
Publicēts: 28.11.13 12:38
 citēt
Man nevajadzēja ,lai viņu bloķē. Vispār neko nevajadzēja. Amizanti,ka pazudis viss MVD un ninzjas varenums. Sēž pieķerts melos un apkakājies,tik pie sevis kaut ko par neliešiem bubina.

:exciting::exciting::exciting:
Publicēts: 28.11.13 12:43
 citēt
Ments:Māris: "Re... ir cilvēki kam pa gudru Rolanda teksts." (c).
Zini, ir sarežģīti.
Satieku paziņu, no L.Dz. Zinu - zinošs.
Nedaudz uzvedinu uz domu par kadriem, atbilstību, nepieciešamību. Tā,neoficiāli.
Atbilde: atlaist varētu daudz.
Vai tad mums vēl nepietiek "simtlatnieku", kuriem 14 (četrpadsimīt) mēnešus gadā jāpļauj zālājs ar "sekor" tipa smirdoņu.
Aizvēros, labi, ka intuīcija teica:bez personālijām, bez robertiem.

Tavam zinātājam varu pateikt precīi,cik štata vietas kādā laikā samazinās. Intuīcija arī laikam saka,ka labāk pabūt bailīgam mīslim.
Publicēts: 28.11.13 12:59
 citēt
Ments:
Satieku paziņu, no L.Dz. Zinu - zinošs.
Nedaudz uzvedinu uz domu par kadriem, atbilstību, nepieciešamību. Tā,neoficiāli.

Bet domugājiens mentam superīgs,visa spozmē parāda kā kam gatavs būtu kost,ja zobi būtu Šitā pirms dažiem gadiem ar trakumsērgu apslimis jenots darījās senču lauku sētā,pirms mans tēvs ar mēslu dakšām nosita.
Publicēts: 28.11.13 13:14
 citēt
Ments:Nu, PADZINA?
No Kluba?
Ko klusē?
Tad kurš ir "mīkstais?"
Saprotu - tik LIELS ORATORS F / blogā...
Kā domā novilkt turpmākos gadus?:face-sad:

Kas ,kad un par ko padzina. Te nu tu mentjara pirmoreiz konkrēti apdirsies. Cik aptaurētam jābūt ,lai melotu par lietām ,kur tik daudz aculiecinieku? Tik vien mīšļukam tās jaudas ,kā klavieri grabināt.
Publicēts: 28.11.13 13:21
 citēt
Rolands66: Tik vien mīšļukam tās jaudas ,kā klavieri grabināt.

nu a pats ko pavelcies uz provokācijām? Lai tak bubina večuks savus delīrija murdziņus, kam pievērst lieku uzmanību? :face-smile:
Publicēts: 28.11.13 13:37
 citēt
Principā ar šo man pilnīgi pietiek. Paldies tautai par pacietību! Un atvainojos par foruma piesārņošanu. Varonis mums visā spozmē redzams :) :) :) :)
Publicēts: 28.11.13 13:39
 citēt
Dodu priekšroku kārtīgam zābaku pārim, nevis vecai, nomītai un caurai pastalai :face-smile:
Publicēts: 28.11.13 13:46
 citēt
tu jau tā cik redzams mokies, kur nu vēl vairāk veco zēn, atpūtie labāk :face-wink:
Publicēts: 28.11.13 13:51
 citēt
Eu, veči
Vai nu reiz ka nerimsieties?
Politiskā klaunāde jau sit augstu vilni
Bet, ienākot šeit pēc
kāda laika
skatos
jopcik!
cirks arī šeit
kas
notiek
vai tiešām tā Saules aktivitāte tā ietekmē?
Publicēts: 28.11.13 13:51
 citēt
Ko jūs cepaties , onkulim kādi preparāti kombinācijā ar alkoholu dod dīvainus efektus:) Omei kad šaibas rija dzidro uzdzēra bija kas stipri līdzīgs :):)
Publicēts: 28.11.13 14:09 labots
 citēt
Lunis:Ko jūs cepaties , onkulim kādi preparāti kombinācijā ar alkoholu dod dīvainus efektus:) Omei kad šaibas rija dzidro uzdzēra bija kas stipri līdzīgs :):)
:haha::haha::haha::haha::haha:

Eku var Oskaru piešķirt /Ments@78.84.247.164 | 12:07 28.11.2013 |
Paldies, Saulīt! Plaisu nav. Jau senči mācīja: redzi Nelieti - nenovērsies, apturi. Esi Karotājs. Gadīsies viņam sieviete ceļā - nepažēlos. Atstāj to mums./

Biju par tādiem dzirdējis. Sadzird enģeļu balsi,ka ir Dieva sūtnis un sāk reāli močīt neticīgos. Kā klīstošus suņus. Vāks. Nekad nebij gadījies ar šādiem komunicēt
Publicēts: 28.11.13 15:08 labots
 citēt
Vispār jau te varētu iztikt vispār bez konfliktiem. Kādreiz, pirms gadiem 10 foto.ru saucās par фото.хрю un фото.сру. Bet administrācija to lietu šteingri ņēma rokās, tagad ir izveidota automātiska sistēma, kura neļauj tur ierakstīt pat vienu otru tādu vārdu, kurus brīvi lieto Naša Rašā. Ja mēģināsi lietot "херня", pievienošanas laikā izleks cedele ar paziņojumu, ka tādi vārdi tur neiet cauri. Tāpat arī šeit varētu uzlikt filtru, kurš vienam konkrētam, iepriekš cūcībās pamanītam lietotājam atpazītu vārdus:
-MVD,
-TT,
-pridoruks,
-Čečņa,
-Afgans,
-Kalnbērzs,
-vēl tādi, kurus negribu atkārtot...
un automātiski piedāvātu lodziņu, kur ierakstīt paroli etiloksietilparafenilēndiamīnsulfāts, ja nesanāk ar pirmo reizi, bloķējiens uz vidējo plosta ilgumu, ap pusotru nedēļu.

Un viss, miers mājās.
Publicēts: 28.11.13 15:18
 citēt
Schneider:Vispār jau..
..Un viss, miers mājās.

Cienītais, ja Es ( es tikai par sevi šoreiz ) vēlēšos Tevi kaut kādā veidā aizskart, nu, tā, līdz kaula smadzenēm, es to izdarīšu tik derdzīgi pieklājīgi un izmeklētā leksikā, ka neviens filtrs nelīdzēs.. :D
Turklāt, mani vēl ilgi citēs un citātus izplatīs... ( lasi - visi zinās, kuru nelaimes čupu tur toreiz nolika autā )

"Fiška" nav leksikā, fiška ir veidā, kā kurš to pasniedz.
Par konkrēto gadījumu runājot - tam večukam valoda ir tīrāka par jebkuru no jums - ikdienas flūdotājiem. Un še pat nav svarīgi, ir viņš iedzēris, sašņaucies vai saostījies labi pakaltušas zeķes.
Publicēts: 28.11.13 15:23
 citēt
Neglaimo sev, mani tu neaizskarsi, ir tādi, uz kuriem man ir vienkārši uššķaudīt. Un uz taviem kopotajiem rakstiem un Mao citātu grāmatiņām, tā, ka vari droši savu daiļradi izdriķēt un piekārt savā istabā pie sienas zelta rāmī.
Atā!
Publicēts: 28.11.13 15:28
 citēt
Iegrāmato šo savu komentāru vēsturei, jo zinot Tevi - vienā jaukā dienā šis bumerangs atstās Tevi bez simetrijas frontālajā Os Coxae daļā..
:)
Publicēts: 28.11.13 16:03
 citēt
Miskaste....:face-crying:
Publicēts: 28.11.13 17:45
 citēt
_VA_:
Schneider:Vispār jau..
..Un viss, miers mājās.

Cienītais, ja Es ( es tikai par sevi šoreiz ) vēlēšos Tevi kaut kādā veidā aizskart, nu, tā, līdz kaula smadzenēm, es to izdarīšu tik derdzīgi pieklājīgi un izmeklētā leksikā, ka neviens filtrs nelīdzēs.. :D
Turklāt, mani vēl ilgi citēs un citātus izplatīs... ( lasi - visi zinās, kuru nelaimes čupu tur toreiz nolika autā )

"Fiška" nav leksikā, fiška ir veidā, kā kurš to pasniedz.
Par konkrēto gadījumu runājot - tam večukam valoda ir tīrāka par jebkuru no jums - ikdienas flūdotājiem. Un še pat nav svarīgi, ir viņš iedzēris, sašņaucies vai saostījies labi pakaltušas zeķes.

Nebūs tik vienkārši - tad jāprot atteikties no liekvārdības šļuras un jāspēj paturēt pie sevis lietas kurās neorientējas. Redzam pretējo.
Publicēts: 28.11.13 18:28
 citēt
Publicēts: 28.11.13 18:30
 citēt
precīzi? Ak jā,pie iespējas kāda roka jāpabučo. Arī ir ievērots. Paliek garlaicīgi. Tik daudz vienā flakonā,ka var termītus indēt.
Publicēts: 28.11.13 18:36
 citēt
Maris:

Nebūs tik vienkārši - tad jāprot atteikties no liekvārdības šļuras un jāspēj paturēt pie sevis lietas kurās neorientējas. Redzam pretējo.

Ou, sarūgtināšu - būs un ļoti pat vienkārši. Mazais, augsti kvalificētais orientieru dīķītis mani nekādi neskar. Pat netaisos ieslīgt diskusijās ar kādu no šejienes autopilotiem, jēga pasakumam - 0. Taču, kad bars štata flūdotāju visidiotiskākajā veidā noķēza sev līdzīgo, pastaigāt ar sirpīti, būs tīrā bauda. :)
Publicēts: 28.11.13 18:42
 citēt
_VA_:
Maris:

Ou, sarūgtināšu - būs un ļoti pat vienkārši. Mazais, augsti kvalificētais orientieru dīķītis mani nekādi neskar. Pat netaisos ieslīgt diskusijās ar kādu no šejienes autopilotiem, jēga pasakumam - 0. Taču, kad bars štata flūdotāju visidiotiskākajā veidā noķēza sev līdzīgo, pastaigāt ar sirpīti, būs tīrā bauda. :)

Citē koncentrātu ne šļuru. Ar šļuru solīt koncentrātu... komiski :)
Publicēts: 28.11.13 18:56
 citēt
Maris:

Komiski gan, paskat, kā iedarbojas uz Tevi...
Publicēts: 28.11.13 19:03
 citēt
Ments:
Rolands66:precīzi? Ak jā,pie iespējas kāda roka jāpabučo. Arī ir ievērots. Paliek garlaicīgi. Tik daudz vienā flakonā,ka var termītus indēt.

Un tu to - darba vietā, darba laikā...
Ments:
Rolands66:precīzi? Ak jā,pie iespējas kāda roka jāpabučo. Arī ir ievērots. Paliek garlaicīgi. Tik daudz vienā flakonā,ka var termītus indēt.

Un tu to - darba vietā, darba laikā...

Atkal neuzminēja,kā tam muļķim neiet.:exciting:
Publicēts: 28.11.13 19:06
 citēt
_VA_:
Maris:

Komiski gan, paskat, kā iedarbojas uz Tevi...
Piedod, bet liekas, ka redzi tikai to, ko pats vēlies. Neredzu kur kā kas uz ko iedarbojas. Izskatās padumji draudēt ar lielo varēšanu, bet varešanu nekādi neizrādot. :bad_smile:
Izskatās vnk pēc interneta betmena-atriebēja:

_VA_:
kad bars štata flūdotāju visidiotiskākajā veidā noķēza sev līdzīgo, pastaigāt ar sirpīti, būs tīrā bauda. :)

Ai ai ai... staigātajs.. ar staigāšanu beigās attapsies 3 mājas tālāk bez nekāda rezultāta :face-wink:
Publicēts: 28.11.13 19:14
 citēt
TomsL:Piedod, bet liekas, ka redzi tikai to, ko pats vēlies. Neredzu kur kā kas uz ko iedarbojas. Izskatās padumji draudēt ar lielo varēšanu, bet varešanu nekādi neizrādot. :bad_smile:
Izskatās vnk pēc interneta betmena-atriebēja..

Nu, nu, pastāsti, kas tieši man BIJA jāredz? Vecais, nodzērušais, šaibas salietojušais, mentāli atpalikt sākušais izbijušais ments, vai?!

Neiepriecināšu, es redzu vecu, stipri garlaikotu večuku, kuram, ak šausmas (!), ir izdevies novest stuporā visus štata flūdotājus! Un tici man, no malas tas IR pat ļoti smieklīgi, īpaši tā daļa, kur pieauguši, pardon, tēviņi pīņā administrācijai pantalonās, lai tad nu šī aizbāž vecim muti! :haha:
Publicēts: 28.11.13 19:26
 citēt
_VA_:
TomsL:Piedod, bet liekas, ka redzi tikai to, ko pats vēlies. Neredzu kur kā kas uz ko iedarbojas. Izskatās padumji draudēt ar lielo varēšanu, bet varešanu nekādi neizrādot. :bad_smile:
Izskatās vnk pēc interneta betmena-atriebēja..

Nu, nu, pastāsti, kas tieši man BIJA jāredz? Vecais, nodzērušais, šaibas salietojušais, mentāli atpalikt sākušais izbijušais ments, vai?!

Neiepriecināšu, es redzu vecu, stipri garlaikotu večuku, kuram, ak šausmas (!), ir izdevies novest stuporā visus štata flūdotājus! Un tici man, no malas tas IR pat ļoti smieklīgi, īpaši tā daļa, kur pieauguši, pardon, tēviņi pīņā administrācijai pantalonās, lai tad nu šī aizbāž vecim muti! :haha:
+ ;) Sen te nebiju iegriezies,viss pa vecam!
Publicēts: 28.11.13 21:42
 citēt
Tā arī nesapratu. Autors no darba ar savu datoru raida signālus fotoblogam?
Publicēts: 28.11.13 23:09 labots
 citēt
smerdelis - smirdulis

Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: