forum.gif
Melīgais smerdelis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Melīgais smerdelis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.13 17:48
 citēt
Jukušais tipiņš jau labu laiku nodarbojas ar melīgas informācijas izplatīšanu.Pie tam jautājumos,kuris elementāri var pārbaudīt. Tāpēc varu ar pilnu atbildību teikt Voldemorts_Ments ir melīga cūka. Ja ir pretenzijas kontaktinformācija iiekš google. Var uzvilkt autiņbikses un doties ciemos. Ja nesekos vizīte,pievienosies arī''bailīgs mīšļuks''. Priekā!

Ments:
Nedaudz par ko citu.
Topika autors -Valsts, manis, Jūsu apmaksāts darbinieks.
Bez variantiem, cienītie.
Viss iet no DARBA kompja...:face-sad:

Idiņš atkal samurgojās. Kompis mans Accer aspire one 725,nets no mana mobilā telefona car Joikus Spot LMT 10Gb mēnesī. Tā mentjarskaja žurka nemaz neaptver,ka var arī nezagt.:face-wink:
Publicēts: 27.11.13 18:02
 citēt
Man bi juusu smilshukastes probleemas :D
Publicēts: 27.11.13 18:05
 citēt
Da neņem pierē, ļautiņš pašlaik ir autopilotā. Ja nemaldos, vakar pat apgalvoja, ka vienlaicīgi virpo un raksta no savas biezās, datorizēti vadāmās virpas, kuras kompis pieslēgts pie interneta.

Tiks skaidrā, izdzēsīs gan savus murgus, gan arī šo profilu, kur jāskaidro, vai "ments" mehānisko darbnīcu žargonā nozīmē virpotāju.
Publicēts: 27.11.13 18:10
 citēt
Veca mīlestība nerūs!!! :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 27.11.13 18:10
 citēt
Kas ta šo jem pierē??? Vienkārši tiek dota iespēja apķēzīties līdz zodam.
Publicēts: 27.11.13 18:11
 citēt
Rolands66:Kas ta šo jem pierē??? Vienkārši tiek dota iespēja apķēzīties līdz zodam.
nu večukiem tas raksturīgi/normāli.
Publicēts: 27.11.13 18:20
 citēt
Uz mieta viņu!
Publicēts: 27.11.13 18:21
 citēt
Bildes:nu večukiem tas raksturīgi/normāli.

Tas ir viens no iemesliem, dēļ kura man nepatīk viņa mērkaķošanās. Es arī neesmu pirmajā jaunībā, tadēļ negribas, ka par pamuļķiem skaitās vesela paaudze.
Publicēts: 27.11.13 18:24 labots
 citēt
VValdis:Uz mieta viņu!

Kurš ta tādu jems rokās ,lai uzspraustu ?????

Varbūt atļaut virtuālo eitanāziju,lai neraustās agonijā mēneša garumā ???
Publicēts: 27.11.13 18:30
 citēt
Nu ko te var diri'get?Karti'jgs virpot'ajs bez sotaka gumijnieka no rita darbu nemaz nes'ak...:face-grin:
Publicēts: 27.11.13 18:33
 citēt
Schneider:
Bildes:nu večukiem tas raksturīgi/normāli.

Tas ir viens no iemesliem, dēļ kura man nepatīk viņa mērkaķošanās. Es arī neesmu pirmajā jaunībā, tadēļ negribas, ka par pamuļķiem skaitās vesela paaudze.

Nu Tu to lieliski pierādi arī bez viņa :)
Publicēts: 27.11.13 18:36 labots
 citēt
Vecums nenāk viens , tās nāk ar Latvijas RADIO II
Publicēts: 27.11.13 18:37
 citēt
Bzh: Nu Tu to lieliski pierādi arī bez viņa :)

Cemme, ka atsēdies? :face-wink: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 27.11.13 18:47
 citēt
priore:inugan tēmas, ko uzsākt! it kā pasaule nebūtu skaista un dzīve jauka!

Ir,ir jauka un skaista,bet te kāds cenšas cūkāties. Nav smuki.
Publicēts: 27.11.13 19:01
 citēt
vai ta pirmdzimtais Voldiņa profils jau banots ?
Publicēts: 27.11.13 19:17
 citēt
NilsS:vai ta pirmdzimtais Voldiņa profils jau banots ?

"Kad nobloķēja, pirmā doma - izdzēsties. Nu, pietiek ar mūsu f / klubu. Netiku, nepratu. Vēl šodien. Mēģināju ar admiņiem,arī nesapratu. Ir kāda gaiša doma? Nu, vajag nedaudz atpūsties. Arī - mototraumas." (C)V

mototraumas, paņimaješ...
Publicēts: 27.11.13 19:32
 citēt
It kā pieauguši cilvēki...
Rolands...
Labas bildes
Humors.Izjūta.laba.
Ko var cepties?
Publicēts: 27.11.13 19:55
 citēt
Ehh, atkal būs jāmet ārā...
Publicēts: 27.11.13 20:05
 citēt
dolldia:Ehh, atkal būs jāmet ārā...
Tu tiešām domā, ka lops mainot kažoku maina arī tikumus?
Publicēts: 27.11.13 20:24
 citēt
Droperidol:It kā pieauguši cilvēki...
Rolands...
Labas bildes
Humors.Izjūta.laba.
Ko var cepties?

Es liekas necepos. Nu varbūt cepos. Vienkārši apnika,ka tas sušķis vazājas pa pasauli un kaut kam tur rokas bučodams aplej ar samazgām blogu un tā lietotājus. Plātās,ka baigi skarbais vecis,bet uzvedas kā bāba. Regulāri. Nu ja tā te nepatīk,tak lai....(elika citāts,leģendārais).
Publicēts: 27.11.13 20:33
 citēt
Nu ir jau Voldis biki neadekvāts.Moška viņam ir kāda garīga kaite,tad gan nav labi viņu ķicināt.:face-wink:
Publicēts: 27.11.13 20:36
 citēt
Jolan:Nu ir jau Voldis biki neadekvāts.Moška viņam ir kāda garīga kaite,tad gan nav labi viņu ķicināt.:face-wink:
mototrauma tak...
Publicēts: 27.11.13 20:55
 citēt
Pat ja kādreiz ir aizdomas, ar diagnozēm publiski nemētājos.
Es jau nu domāju, ka jāliek šis mierā - jo mazāk kaitinās, jo nekaitīgāks būs:)
Publicēts: 27.11.13 21:10
 citēt
Droperidol:Pat ja kādreiz ir aizdomas, ar diagnozēm publiski nemētājos.
Es jau nu domāju, ka jāliek šis mierā - jo mazāk kaitinās, jo nekaitīgāks būs:)
diagnozi cilvis pac uzstādīja...
Publicēts: 27.11.13 23:17 labots
 citēt
Bildes, nē, vienkārši jāliedz jebkāda iespēja šeit vairs uzturēties.
Gan jau tel nr, ar beigsies...

Roland, vismaz nomaini topika virsrakstu, lai nerēgojas pirmajā lapā.
šo topiku arī būš jāmet ārā, nekam nevajadzīgs faktiski.
Publicēts: 27.11.13 23:19
 citēt
dolldia:Ehh, atkal būs jāmet ārā...

veiksmi darbā !
Publicēts: 27.11.13 23:22
 citēt
Ko tad es, sarkano pogu spiež lielie, es tik ziņoju, signalizēju, ja tauta trako un blēņojas un ja kas nepatīk.

Gan jau.
Publicēts: 27.11.13 23:24
 citēt
Droperidol:It kā pieauguši cilvēki...
Rolands...
Labas bildes
Humors.Izjūta.laba.
Ko var cepties?

Voldemorta stils :face-grin:
Publicēts: 27.11.13 23:30
 citēt
Bet sakarīgs un saprotams ;)
Publicēts: 27.11.13 23:35
 citēt
Nu re, bet te dažai labai ka tik izmest - gan večuku, gan saprotamus tekstus. Būtu likuši viņam mieru, i viss būtu OK;)
Publicēts: 27.11.13 23:41
 citēt
Droperidol:Nu re, bet te dažai labai ka tik izmest - gan večuku, gan saprotamus tekstus. Būtu likuši viņam mieru, i viss būtu OK;)

++++ Lai taču k-gs dzīvo, kā saprot. Nevajag no tā veidot izklaidi- kurš tad būs tas labākais? :)
Publicēts: 27.11.13 23:42
 citēt
Voldemort neslēpies,pasaki kko:face-wink:
Publicēts: 27.11.13 23:55
 citēt
Neprovocē :) Varbūt nemaz vairs nespēj nek pateikt.. :) Nevajag ņirgāties..
Publicēts: 27.11.13 23:55
 citēt
Droperidol:...gan saprotamus tekstus.

Kā pats domā, te kādam pienākums lasīt tādus saprotamus tekstus?

Kaukur taču robežai jābūt.
Publicēts: 28.11.13 00:15
 citēt
Ar saprotamiem tekstiem biju domājis savu parodiju:) Bet tos murgus gan gan vajadzētu dzēst un tad mēģināt neprovocēt večuku.
Publicēts: 28.11.13 00:19
 citēt
Te taču iestādne tāda: jo nesaprotamāk, jo labāk :) Par ko tad "šūms"? :)
Publicēts: 28.11.13 04:31 labots
 citēt
Nu, nu... nez vai tā būs...
Neslēpšu, forumu lasu katru dienu, praktiski visu. Ir radies pavisam cits priekštats, vērojot notiekošo no malas.

Sēž vecs suņuks, garlaikoti žāvājas un laiza oliņas. Garlaikoti tā laiza.
Skrien garām pāris jaunāku suņu. Būtu lekuši pāri vai apkārt apskrējuši.. kur nu, krīt gar zemi, pieplok garlaikotajam pie olām un ņemas pucēt ar mēli.
Garām iet tīkliņš ar desu. Jaunie pielec kājās un sāk skaļi spļaudīties:"TFŪ, lops, izlaidies te ceļa vidū, ne kauna ne goda, olas, saproties, laiza!! Būtu labāk desu ēdis.... " Un aizskrien pakaļ tīkliņam.

Pēc brīža..
Skrien garām trīs jaunāki suņi. Būtu lekuši pāri vai apkārt apskrējuši.. kur nu, krīt gar zemi, pieplok garlaikotajam pie olām un ņemas pucēt ar mēli.
Garām skrien kuce. Jaunie pielec kājās un sāk skaļi spļaudīties:"TFŪ, lops, izlaidies te ceļa vidū, ne kauna ne goda, olas, saproties, laiza!!! Mēs viņu tā, šitā, piecelt un aizvākt nevaram, BELP BELP!!"

Es, protams, atvainojos - jums ko - pieaugušiem večiem nav mugurkaula - atturēties no blakus krišanas jeb savu olu nav? Es vēl saprastu večuka bezjēgā flūdu zem bildēm un tā nežēlīgu ravēšanu ( tādi nu tie sabiedriskā kārtībnieka pienākumi ir - ar šaupeli un slotu staigāt ), taču šeit, forumā, paveras pavisam cita aina. Un šobrīd izskatās, ka veco suni aizveduši nošpricēt tikai tāpēc, ka pulka jaunākajiem radusies apkaunojoša atkarība no svešu olu laizšanas.

Administrācija, šī bija supernesolīda rīcība!

Kas attiecas uz Voldemortu, ir mēģinājis arī mani provocēt.
Atklāšu noslēpumu - viņu nolikt pie vietas nav nemaz tik sarežģīti. Tiesa, nedaudz prāta gan vajadzēs......
Publicēts: 28.11.13 08:30
 citēt
_VA_: Tiesa, nedaudz prāta gan vajadzēs......

Spriežot pēc tava situācijas modelējuma ar suni, tu forumu varbūt arī lasi, bet nesaproti pilnīgi neko, kas tur notiek.
Publicēts: 28.11.13 08:45
 citēt
_VA_:Nu, nu... nez vai tā būs...
Neslēpšu, forumu lasu katru dienu, praktiski visu. Ir radies pavisam cits priekštats, vērojot notiekošo no malas.

Sēž vecs suņuks, garlaikoti žāvājas un laiza oliņas. Garlaikoti tā laiza.
Skrien garām pāris jaunāku suņu. Būtu lekuši pāri vai apkārt apskrējuši.. kur nu, krīt gar zemi, pieplok garlaikotajam pie olām un ņemas pucēt ar mēli.
Garām iet tīkliņš ar desu. Jaunie pielec kājās un sāk skaļi spļaudīties:"TFŪ, lops, izlaidies te ceļa vidū, ne kauna ne goda, olas, saproties, laiza!! Būtu labāk desu ēdis.... " Un aizskrien pakaļ tīkliņam.

Pēc brīža..
Skrien garām trīs jaunāki suņi. Būtu lekuši pāri vai apkārt apskrējuši.. kur nu, krīt gar zemi, pieplok garlaikotajam pie olām un ņemas pucēt ar mēli.
Garām skrien kuce. Jaunie pielec kājās un sāk skaļi spļaudīties:"TFŪ, lops, izlaidies te ceļa vidū, ne kauna ne goda, olas, saproties, laiza!!! Mēs viņu tā, šitā, piecelt un aizvākt nevaram, BELP BELP!!"

Es, protams, atvainojos - jums ko - pieaugušiem večiem nav mugurkaula - atturēties no blakus krišanas jeb savu olu nav? Es vēl saprastu večuka bezjēgā flūdu zem bildēm un tā nežēlīgu ravēšanu ( tādi nu tie sabiedriskā kārtībnieka pienākumi ir - ar šaupeli un slotu staigāt ), taču šeit, forumā, paveras pavisam cita aina. Un šobrīd izskatās, ka veco suni aizveduši nošpricēt tikai tāpēc, ka pulka jaunākajiem radusies apkaunojoša atkarība no svešu olu laizšanas.

Administrācija, šī bija supernesolīda rīcība!

Kas attiecas uz Voldemortu, ir mēģinājis arī mani provocēt.
Atklāšu noslēpumu - viņu nolikt pie vietas nav nemaz tik sarežģīti. Tiesa, nedaudz prāta gan vajadzēs......

+++++
Publicēts: 28.11.13 10:21
 citēt
vot taa... nokaavaam dzejnieku. Atdziishos, arii es paleenaam ljaavos kaitinaashanas kardinajumam. Bet vispaar Voldis dazhbriid raxtija brinishkjiigas esejas-sapnishus.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas