forum.gif
Kkāds zibspūldzes pastiprinātājs.?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kkāds zibspūldzes pastiprinātājs.?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.11.13 21:40
 citēt
Čau opjatj es. Klau vienā pasākumā ievēroju ka fotogrāfam zem zibspuldzes un virs foto bija kkāds priborchiks un tas nebija palaidējs, bet pastiprināja zibspūldzes uzveramību, vai teikshu ka izskatījās ka viņam vieglāk bija fokusēt vairāk to stariņu. :D nu karoče te jau sāksies stariņ tu . bet nu īsi un kodolīgi. ā un pēc tam viņš arī lietoja to tur priborčiku kad zibens nost un pa virsu veel trigers, bet man tik tumšā telpā tik ātri nespētu atrast fokusu 95% vai arī tapēc ka esmu gurķis jauns un neko no tā visu nesaprotu vēl joprojām. nu ko sakat. kas grib padirst kko droši var iet tur kur tas ir oficiāli jādara. ;)

ar cieņu,
Es
Publicēts: 28.11.13 21:44
 citēt
negrielectronics.com...

Aizlaikos, kad trigeru nebija, mok ar bija vērts
Publicēts: 28.11.13 21:52
 citēt
Maris:negrielectronics.com...

paldies vārda brōļ. ;) jā viņam kkas līdzīgs arī bija. cena arī nesaudzīga, bet pastiprina max cik norptu jo tiešām bija tur tumšs un viņš blieza vienu pēc otra to pa labi to pa kreisi :D zin man paņiks nesapratu ;)

bet nu paldies. jāpalasa vairāk būs kas ko kā.
Publicēts: 28.11.13 21:55
 citēt
Domā kautko šitādu ?

martybugs.net...
Publicēts: 28.11.13 21:58
 citēt
Lunis:Domā kautko šitādu ?

http://martybugs.net/blog/blog.cgi/gear/Phottix-Strato-4-in-1-Trigger.html
nu kkas tāds. viņš bija tikai daudz lielāks un kad bildēja tad viņš pa visu cilvēku to lāzeri nolaida ne tākā mans 430 :D bet taa riktiigi.
Publicēts: 28.11.13 21:58
 citēt
pupiks:

paldies vārda brōļ. ;) jā viņam kkas līdzīgs arī bija. cena arī nesaudzīga, bet pastiprina max cik norptu jo tiešām bija tur tumšs un viņš blieza vienu pēc otra to pa labi to pa kreisi :D zin man paņiks nesapratu ;)

bet nu paldies. jāpalasa vairāk būs kas ko kā.

Zipene nav gumijas - tur neko nevar pastiprināt. Tas daikts darbojās kā ''māsters'' + piegaismotājs šamā ir (kas ļaudis biedē)

Šodien māsteri ir iebūvēti gan kamerās, gan zipenēs, gad TTL trigeri pilnas malas (nu un arī piegaismotāji ir gan daļā zipeņu, gan kamerās utt.) Attiecīgi šā daikta jēga tāda...
Publicēts: 28.11.13 22:18 labots
 citēt
Te bija tie lētie trigeri ar AF piegaismotāju , Blogeriem dažam ir visai plaša pieredze viņos. TIKAI kā kārtīgai ķinīzeru mantai bija "Roka jāpieliek" lai uzlabotu konstrukcijas neprecīzo montāžu:)
Publicēts: 28.11.13 22:57
 citēt
Jaunajās Pentakša blicēs ir LED video lukturi, varbūt kas no kā tāda?
Publicēts: 28.11.13 23:13
 citēt

Pag, kā tad "mūslaikos" var tumšā telpā normāli nofokusēties, ja tev zipene nav uz fočuka?
Publicēts: 28.11.13 23:21
 citēt
Ritz:

Pag, kā tad "mūslaikos" var tumšā telpā normāli nofokusēties, ja tev zipene nav uz fočuka?

Dažādi - Nikon kamerās ir kkāda neganta lampa, sony lāzera režģis, gandrīz visās kamerās mikrotireklis iebūvētās blicēs, pentaxim kkāda baisa zaļa lampa (tagad svaigākos kkādi ledi), lētajos trigeros ar ir lampeles... variantu jūra...

pats kaut kā iztieku ar atslēgtām cilvēku baidīšanas ierīcēm, izmantojot f1,4.
Publicēts: 28.11.13 23:22
 citēt
Reku www.amazon.com... tāds bix nīgrāks Pixel king ar AF piegaismotāju Pixel King Flash E-TTL Trigger for Canon youtu.be...
Publicēts: 28.11.13 23:34
 citēt
Šinonam bija AF objektīvi ar IR tālmēru, kuri fokusējas pilnīgā tumsā. Tik nevienā instrukcijā nav rakstīts, kā lai tādos apstākļos atrod un notēmējas uz vajadzīgo objektu.
Publicēts: 28.11.13 23:41 labots
 citēt
Schneider:Šinonam bija AF objektīvi ar IR tālmēru, kuri fokusējas pilnīgā tumsā. Tik nevienā instrukcijā nav rakstīts, kā lai tādos apstākļos atrod un notēmējas uz vajadzīgo objektu.

Mums kaut kur 1980/90 mijā pēkšņi uzklīda CANON kam bija AF stikli FD sistēmai tas ir T90 liekas :):) AF stikli NE AF kamerai, Tam AF sistēma Infra bija KATRAS stiklā :):) Divi devēji abās pusēs zem optiķa un motori stiklā , strādāja tā neko bet isstijas ZVĒRĀ):)
Publicēts: 28.11.13 23:54 labots
 citēt
Nu tas bija sava laika princips "Nobildēt menu kaķi ogļu pagrabā pilnīgā tumsā uz ņaudēšanu". Tik nebija padoma, kā to izdarīt, ja kaķis sēž klusēdams.

Publicēts: 29.11.13 00:48
 citēt
Lunim taisnība!
Ir šāds YN-622C E-TTL palaidējs, ko var arī tāda veida izmantot.
Un šis palaidējs ir zelta vērts - jo viņam ir tāds sarkans lazeriītis, kas izgaismo, lai varētu noķert fokusu! Un lēeta cena!!!!
Man ir 4 šādi palaidēji/uztvērēji! Visus esmu izjaucis un modificējis. Pirkti komplektā pa 2 un ar pusgada atstarpi līdz ar to nav nav no viena ražošanas metiena.
Visus cetrus esmu atvēris vaļā un modificējis lai stars būtu zemāk - savādāk šauj pilnīgi bezjēdzīgi uz augšu!!
Tā iesaku šos trigerus - fokusa gaismiņa - reāla ģēla. Pat ja nebildē ar zibspuldzi bet ar gaišiem fiksiem. Forši piepalīdz aparātiem ar čābīgāku autofokusu. Šajā gadījumā jāņem vērā laika limitācija (blicei paredzēts tak).

Lunis:Te bija tie lētie trigeri ar AF piegaismotāju , Blogeriem dažam ir visai plaša pieredze viņos. TIKAI kā kārtīgai ķinīzeru mantai bija "Roka jāpieliek" lai uzlabotu konstrukcijas neprecīzo montāžu:)
Publicēts: 29.11.13 09:13
 citēt
Labais! Es nemez nezināju, ak ir šādi "mazie" trigeri ar lāzeri.
Publicēts: 29.11.13 10:15
 citēt
mrproxy:Lunim taisnība!
Un šis palaidējs ir zelta vērts - jo viņam ir tāds sarkans lazeriītis, kas izgaismo, lai varētu noķert fokusu! Un lēeta cena!!!!
Man ir 4 šādi palaidēji/uztvērēji! Visus esmu izjaucis un modificējis. Pirkti komplektā pa 2 un ar pusgada atstarpi līdz ar to nav nav no viena ražošanas metiena.
Visus cetrus esmu atvēris vaļā un modificējis lai stars būtu zemāk - savādāk šauj pilnīgi bezjēdzīgi uz augšu!!
Tā iesaku šos trigerus - fokusa gaismiņa - reāla ģēla. Pat ja nebildē ar zibspuldzi bet ar gaišiem fiksiem. Forši piepalīdz aparātiem ar čābīgāku autofokusu. Šajā gadījumā jāņem vērā laika limitācija (blicei paredzēts tak).

Vienīgā modifikācija ir par af lāzera leņķi? Pārējais strādā, gļuku nav? Jo cena, salīdzinot ar Phottix odin, nemaz nerunājot par pocketwizardiem, ir ārkārtīgi salda
Publicēts: 29.11.13 10:32
 citēt
palaidniex:

Vienīgā modifikācija ir par af lāzera leņķi? Pārējais strādā, gļuku nav? Jo cena, salīdzinot ar Phottix odin, nemaz nerunājot par pocketwizardiem, ir ārkārtīgi salda

Pirmais, ko uzreiz pamanīju, ir sinhronizācijas ātrums, Odinam tas ir 1/8000s, kas man ir būtiski, bet šim standarta 1/250s. Pārējās izmaiņas neesmu skatījies, bet domāju, brīnumi nenotiek...
Publicēts: 29.11.13 10:38
 citēt
Sorry, laikam kļūdījos par sinhronizācijas ātrumu.
"Remotely change the modes and parameters of the flash quickly when using the Canon EOS series DSLR cameras which suppor ts external flash function , such as T TL ratio or manually set each group of flash output. Support high-speed sync, the max sync speed is 1/8000s*,Support E-TTL, Manual and Multi flash modes. Support E-TTL flash installing on the top of transmitter."
Publicēts: 29.11.13 13:50
 citēt
palaidniex:

Jā vienīgais atskrūvēt vaļā un to lāzerīti paliekt uz leju bik.

Pārējais strādā kā vajga. Nedaudz grūtāk sākumā iebraukt kā viņas vadīt bet iemācās. Pirku tikai dēļ tā piegaismošanas lāzera.
A PW un ODin manliekas tādas gaismiņas nav.
Publicēts: 29.11.13 23:35
 citēt
ar kurām zibspuldzēm var šo YN-622C E-TTL for canon pilnvērţigi izmantot?
Publicēts: 29.11.13 23:46
 citēt
Olesja:ar kurām zibspuldzēm var šo YN-622C E-TTL for canon pilnvērţigi izmantot?

Visām kam ir CANON E-TTL
Publicēts: 30.11.13 14:42
 citēt
Besī ārā tā jaunās paaudzes NEpareizrakstība! Kas tā tāda zibspŪldze, ko? :anger:
Publicēts: 30.11.13 14:45
 citēt
Tur, kur tiešām vajag garumzīmi, tur nav! ...Marciena... jopcik!:anger::anger::anger:
Publicēts: 30.11.13 16:29
 citēt
A man jautājums, tur točna ir lāzers? tieši lāzers, nevis sarkana gaismasdiode? Я к тому, ka ja man kāds sāktu spīdināt acīs lāzeru,tad tas spīdināmais ļoti ātri salūztu,ja netiktu izslēgts......
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):