Ir lietots tikai bez OS - pareizāk sakot tiek lietots - atsauksmes tas labākas no manas puses. Ja gribi pirkt lietotu [ un, ja ir canon ] varu piedāvāt
NIN:Ir lietots tikai bez OS - pareizāk sakot tiek lietots - atsauksmes tas labākas no manas puses. Ja gribi pirkt lietotu [ un, ja ir canon ] varu piedāvāt
Maris:Canona 2,8/70-200 tik bieži ssā pa saldiem cipariem, ka LV jābūt ļoti maz cilvēkiem kas maksā vairāk par Sigmu.
Man vaig lai dõkūmenti v porjatke, tobiš ar P/Z
Ir speciāla vid forma kā noformēt juridiskās personas pirkumu no privātpersonas - jebkurai privātpersonai ir tiesības cikreiz tur gadā, oficiāli noformējot, pārdot juridiskām personām visādus krāmus kuri tieši nesaistās ar viņu (privātpersonu) uzņēmējdarbības sfēru. Nu par provi dēļu kaudzi kas palikusi pāri no baņkas celšanas, lieko benzīnģenerātoru vai objektīvu.
Tante:
Man vaig lai dõkūmenti v porjatke, tobiš ar P/Z
Ir speciāla vid forma kā noformēt juridiskās personas pirkumu no privātpersonas - jebkurai privātpersonai ir tiesības cikreiz tur gadā, oficiāli noformējot, pārdot juridiskām personām visādus krāmus kuri tieši nesaistās ar viņu (privātpersonu) uzņēmējdarbības sfēru. Nu par provi dēļu kaudzi kas palikusi pāri no baņkas celšanas, lieko benzīnģenerātoru vai objektīvu.
------------------ arī taisnība! Blankas ir grāmatveikalā. Reizes, 2as esmu šo to pircis un laidis izdevumos...
Pirms kāda laika biju līdzīgās pārdomās un skatījos alternatīvas starp Sigma, Tamron un Canon. Nopirku Canonu un ne brīdi neesmu nožēlojis. Latvijā toreiz nevienā iveikalā nebija (lai gan visi, protams, vienmēr lepni atbild, ka var pasūtīt, bet gaidīšanas laiku neviens negarantē). Pasūtīju no amazon.co.uk, viss oficiāli uz SIA ar papīriem bez PVNa.
Intereses pēc tikko nočekoju amazon.co.uk - 70-200 2.8 bez IS maksā £1,019.00 ! Ja atmiņa neviļ, kad es pirku pirms kādiem 6 mēnešiem cena bija £849, kas bija izdevīgāk kā jebkurā LV iveikalā. Un no cenas vēl nāca PVN nost, ko amazons pats noņēma.
paga, paga ! kopš kura laika amazon PVN atskaita ? ne UK, ne DE nekad šādu fīču nav piedāvājuši. ja nu vienīgi var sakontaktēt pa taisno ar faktisko pārdevēju, amazon pats netirgo.