Jou tauta iesakiet statiivu ar galvu ... Ne paaraak daargu, jo uz statiiva fotoaparaatu uzstuteeshu labi ja reizi meenesii, bet labaaku par videostatiivu . Nevajag tur nenormaali vieglu vai no krutajiem materiaaliem, jo neesmu tizls un panest smagumu varu . Galvu gan aptuveni esmu izdomaajis kaadu gribu, taadu ar aatri mainaamo lenjku iespeeju un ar paneeshanas iespeeju... Varbuut kaadam tirgoshanaa ir kas mazlietots ?
Stativi nav kameras vai objektivi, lai tur pec modela pateiktu kurs labaks, kurs ne... es, piemeram, lietoju 9 gadus vecu Saligor- PT 455. Ir labs, varetu but biki augstaks, bet es esmu pilniba apmierinata. Manuprat, stativu ir jaiet un jaskatas veikala un jaizvelas, kas tad nu patik.
Jou tauta iesakiet statiivu ar galvu ... Ne paaraak daargu, jo uz statiiva fotoaparaatu uzstuteeshu labi ja reizi meenesii, bet labaaku par videostatiivu . Nevajag tur nenormaali vieglu vai no krutajiem materiaaliem, jo neesmu tizls un panest smagumu varu . Galvu gan aptuveni esmu izdomaajis kaadu gribu, taadu ar aatri mainaamo lenjku iespeeju un ar paneeshanas iespeeju... Varbuut kaadam tirgoshanaa ir kas mazlietots ?
Ja kas, tad ir taa, ka ja veel kautkaads videostatiivs der lai uz taa uzseedinaatu kameru, tad ne katrs statiivs der prieksh video... Lieta taada, ka, uzliekot videokameru uz kautkaada statiiva un filmeejot meegjinot kameru pagroziit bez leecieniem-pludeni, var tikai uz ljoti maz statiiviem....nav gluzji par teemu,sore, bet taa vien gribeejaas pateikt.
taa gan, man ir kaut kaads videostatiivs, un pagriezt bez saraustiijumiem praktiski nav iespeejams
iespēja fiksi pamainīt no horizontāla kadra uz vertikālu jau laba lieta. kas gan cik novērota šā kā tā nav precīzi 90, sanāk pieregulēt. filmēšanai jau inerces mehānismi un SteadyCam'i, bet tās jau dārgas izpriecas.