forum.gif
Kaimiņi.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kaimiņi.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.12.13 22:00
 citēt
...nav jau runa par krekliem, tfu, tautībām, bet par mentalitāti.
Publicēts: 08.12.13 22:16 labots
 citēt
Haiduks: Vai tu puisīt zini, ko nozīmē vārds hahol ? un tā saucamie hahli apdzīvo ukrainas to pusi, kas uz rietumiem :D, un neviens no šī apzīmējuma nekaunas . Bet nedod Diess, ja tu donbasieti nosauksi par - hahol :D... bet tur tavs prātiņš, kuru gan tu visu laiku dikti centies izcelt uz mana fona :P stipri par īsu
Bet tev vajadzētu iet strādāt uz Latvijas keramiku :)

twitter.com...

P.S. Laikam abidna vislaik fona troksnim būt, ne?
Publicēts: 08.12.13 23:44
 citēt
Daži simti kapitālistu apmuļķoti extrēmisti.
Publicēts: 08.12.13 23:48
 citēt
Publicēts: 08.12.13 23:59 labots
 citēt
Kaimiņi dažādi:)

такое на каждом углу ) В любом отеле, если в номере селишься один, раз пять позвонят: Куня (девушка) ннада? - нет, не надо . - ээ, а корефана (парня)?
Publicēts: 09.12.13 08:10
 citēt
Sapper:
Haiduks: Vai tu puisīt zini, ko nozīmē vārds hahol ? un tā saucamie hahli apdzīvo ukrainas to pusi, kas uz rietumiem :D, un neviens no šī apzīmējuma nekaunas . Bet nedod Diess, ja tu donbasieti nosauksi par - hahol :D... bet tur tavs prātiņš, kuru gan tu visu laiku dikti centies izcelt uz mana fona :P stipri par īsu
Bet tev vajadzētu iet strādāt uz Latvijas keramiku :)

twitter.com...

P.S. Laikam abidna vislaik fona troksnim būt, ne?

Ko tu visu laiku kaut ko murgo... atbildi uz jautājumu- zini, vai nezini :D, ja nezini, tad tā arī pasaki... bet ta te kruķi uz riņķi savu pseidogudrību bārstīdams :D
Publicēts: 09.12.13 08:19
 citēt
Lai naf jāmokas, palasi te... www.icelo.lv...
... tur viss īsi aprakstīts :), pēc tam varēsi pārdot, kā savu :P
Publicēts: 09.12.13 09:41
 citēt
tas sen zināms, bet pie mums par ukraiņus apzīmēt, gan par haholiem, gan gucuļiem ir ierasta lieta.... arī Haiduka linkā ir teksts, citēju : " bet šis nosaukums – guculi, ir palicis, un arī tiek pielietots apzīmējot Ukraiņus. " ....
:bad_smile:
Publicēts: 09.12.13 09:48
 citēt
negatIvs:tas sen zināms, bet pie mums par ukraiņus apzīmēt, gan par haholiem, gan gucuļiem ir ierasta lieta.... arī Haiduka linkā ir teksts, citēju : " bet šis nosaukums – guculi, ir palicis, un arī tiek pielietots apzīmējot Ukraiņus. " ....
:bad_smile:

Pēc 68 gada vētras izraisīto mežu postījumu sekas sakopt ieradās tieši rietumukrainas cilvēki, kuri arī šo vārdu ienesa Latvijā (gucuļi ir tautiņa Aizkarpatos... ), pēc mežu iztīrīšanas viņi palika te veikt dažādus darbus, bet saites ar dzimteni praktiski neviens nesarāva- atgriezās tur, izņmot dažus, kas te ieprecējās :)
Publicēts: 09.12.13 09:49
 citēt
turpinot kaimiņu tēmu, tie ir dažādi, tiem ir dažādas līdzās pastāvēšanas, un propogandas metodes www.delfi.lv...

nekas nepārsteidz, viss ir tik pazīstams......, atceramies kaut vai gorbija tekstus , pēc lietuvas neatkarības deklarācijas pieņemšanas
- kučka nacionaļistov, nočju, taino ot naroda, podvaļe, poņimajeķe, priņala deklaraciju ....... , narodu ņe sprosiļi utt.....utt..... :bad_smile:
Publicēts: 09.12.13 09:56
 citēt
Haiduks: (gucuļi ir tautiņa Aizkarpatos... )

Ja nemaldos, tas ir relatīvi lielas goralu tautas, kura apdzīvo Karpatus, Ukrainas atzars.
Publicēts: 09.12.13 10:03 labots
 citēt
gucuļu, vienu laiku , bija pilnas mežniecības un kolhozi. kad beidzās meža postījumu savākšanas darbi, tad viņi pārmetās uz celtniecību... manā dzimtajā kalsnavas pagastā , gucuļu, vienu brīdi bija , ka biezs.... daļa uzturējās pat līdz 1980-to beigām. daži palika uz dzīvi latvijā.
Publicēts: 09.12.13 10:15
 citēt
Būtu mēs tā runājuši, kā Ukraiņi... mūs sadzirdētu.

Pe mums viss čukstus notiek.

draugos/facebokā tauta runā, spiežot ''Patīk''/''Like'' utt Tas ir maksimālais tautas skaļums.... pfffff
Publicēts: 09.12.13 10:20
 citēt
Schneider:
Haiduks: (gucuļi ir tautiņa Aizkarpatos... )

Ja nemaldos, tas ir relatīvi lielas goralu tautas, kura apdzīvo Karpatus, Ukrainas atzars.

Un ja kāds tos Karpatu reģionu tautas uzskata par ukraiņiem, tad tā ie liela kļūda... 39 gadā, kad rietumukraina pēc pašreizējās, ne toreizējās , kartes tika okupēta, PSRS nomainīja tur pases, un visiem kā vienam, tautība tika ierakstīta ukrainis... man pazīstamie no turienes, kā viņi saka... mi biļi vengra... tagad ukraiņi.
Bet Latvijā nekad ukraiņi naf saukti par gucuļiem, tas bija to brigāžu apzīmējums... kad ieradās baltkrievu brigādes, tos arī sauca par gucuļiem :D
Publicēts: 09.12.13 10:22
 citēt
dolldia:Būtu mēs tā runājuši, kā Ukraiņi... mūs sadzirdētu.

Pe mums viss čukstus notiek.

draugos/facebokā tauta runā, spiežot ''Patīk''/''Like'' utt Tas ir maksimālais tautas skaļums.... pfffff

kad vajadzēja, tad pie mums arī viss notika kā tam jānotiek
Publicēts: 09.12.13 10:29
 citēt
Mosties! Pirmdiena ir klāt!

Publicēts: 09.12.13 10:37
 citēt
Te nu gan viens ir sapīpējies mušmires, vēl briesmīgākas nekā bloga pļēgurs...
Publicēts: 09.12.13 10:38
 citēt
tas , pa kreisi, nedaudz smartinam līdzīgs :bad_smile:
Publicēts: 09.12.13 10:48
 citēt
kādus sūdus jūs te pīpējat... guculs = moldāvs
Publicēts: 09.12.13 10:56
 citēt
Tu jau pats ar Voldi velc vienu kāsi, gucuļiem moldāvu valodas piešprice nāk no Rumānijas Karpatu reģiona, Moldāvijā kalnu vispār nav. Kur tu esi redzējis moldāvu ar karpatiešu cirvīti rokā?

Gorals are part of a continuum of Carpathian Slavic highlander groups, including Hutsuls, Lemkos, and Boykos.
Publicēts: 09.12.13 10:58
 citēt
lietuvietis arī ir latvietis tikai viņš nemāk latviski
Publicēts: 09.12.13 11:00
 citēt
Kādreiz Lauku Avīzes korespondents noskaidroja, ko ierindas francūzis zina par Latviju. Izrādījās, ka tā ir kaukur tālu ziemeļos, tur ir ļoti auksti un sniegaini un slavenākais latvietis esot Sabonis.
Publicēts: 09.12.13 11:15
 citēt
nu padomju laikos viestrādniekus no Ukrainas saukāja par hohoļiem, savukārt no Moldāvijas - par gucuļiem... neviens neiedziļinājās un tā arī palicis
Publicēts: 09.12.13 11:25
 citēt
Bildes:nu padomju laikos viestrādniekus no Ukrainas saukāja par hohoļiem, savukārt no Moldāvijas - par gucuļiem... neviens neiedziļinājās un tā arī palicis

Un ar kādu spēku tiek pateikts, visi arī notic :D :D :D, labi vēl ka Schneider nedaudz ienes skaidrību par tevi: ''Kur tu esi redzējis moldāvu ar karpatiešu cirvīti rokā? ''ienes skaidrību , kas ar tavu galviņu notiek.

Un ukraiņi nekad Latvijā par haholiem naf saukti... tas ir izteikts starp krieviem un ukraiņiem- maskaļi un hakli (ja nu vienīgi kādās mazās grupiņās)
Publicēts: 09.12.13 11:31
 citēt
šitās ir atkāpītes, no galvenās tēmas - kādā virzienā finālā aizies Ukraina, ar ko beigsies tā burzma
Publicēts: 09.12.13 11:37
 citēt
Kad mūsu agrofirmas ēdnīcas rindā pavecs būvbrigādes galdnieks, bišķi iereibis, saņēma jaunai guculkai aiz pakaļas, viņa īzsauca vispārēju jautrību ar vārdiem: "Didu, didu, šo ti robiš!"
Nu nebija gucuļi moldāvi!
Publicēts: 09.12.13 11:44 labots
 citēt
Publicēts: 09.12.13 11:52
 citēt
viņiem ir viena no labākajām multenēm ever:

www.youtube.com...
Publicēts: 09.12.13 11:56 labots
 citēt
Pašā pirmsākumā bija moldāvu brigādes, kas par samaksu mežu tīrīšanas darbos, saņēma baļķus, kad nu krava bij pilna, kopā at baļķu īpašniekiem aizbrauca... nomainīja tos rietumukraiņi, kas pēc mežu iztīrīšanas palika celtniecības darbos. Baļķu bums bija tikai divus gadus, jo trešajā gadā kritušie koki bija jaf nelietojami.
Moldāvi ir moldāvi, tauta, kas centās turēt savas asinis tīras, nepieļāva precības ar cittautiešiem.
kartes-maps.ucoz.lv...
Te redzam, kur ir Karpati, un kur ir Moldova... lai kas ir gucuļi- visos aprakstos tikai ir pieminēts Karpatu kalnieši- pēc PSRS iedalījuma vieta saucās Aizkkarpati.
Publicēts: 09.12.13 12:02
 citēt
Bildes:kādus sūdus jūs te pīpējat... guculs = moldāvs

ru.wikipedia.org...

dic.academic.ru...

P.S. Sorry, ka krieviski...:face-wink:
Publicēts: 09.12.13 12:06
 citēt
Haiduks: ...pēc PSRS iedalījuma vieta saucās rietumkarpati.

Nu neticu, ka PSRSā vispār neko nesajēdza no ģeogrāfijas, ja Karpatu kalnu sistēmas pašu austrumu galu varēja nosaukt par Rietumkarpatiem.
...Украинские Карпаты
северная часть Восточных Карпат...

academic.ru...
Publicēts: 09.12.13 12:09
 citēt
Schneider:
Haiduks: ...pēc PSRS iedalījuma vieta saucās rietumkarpati.

Nu neticu, ka PSRSā vispār neko nesajēdza no ģeogrāfijas, ja Karpatu kalnu sistēmas pašu austrumu galu varēja nosaukt par Rietumkarpatiem.
...Украинские Карпаты
северная часть Восточных Карпат...

http://academic.ru/dic.nsf/bse/142645/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5

Sory, ielaidu kļūdu- Aizkarpati saucās
... tā bija tā vieta, kur ekskursijā braucot brīdināja- paņemt pases, jo tur iekšā netika bez pases :)
Publicēts: 09.12.13 23:09 labots
 citēt
www.delfi.lv...

Akk, vēl viens trieciens Ļaunuma asij... Ukrainas galvenais komūnists (Latvijas klauna- rubika klons) zvērēja krievijas ētarā vakar, ka visus ļeņinekļus atjaunos (nu gluži kā Rīgas mēris: neviens piemineklis netiks nojaukts!)... forumos cilvēki lūdzas, lai ukraiņi arī Rīgu atbrīvo no šiem okupācijas reliktiem...
Publicēts: 11.12.13 10:02
 citēt
Haiduks:
Bildes:nu padomju laikos viestrādniekus no Ukrainas saukāja par hohoļiem, savukārt no Moldāvijas - par gucuļiem... neviens neiedziļinājās un tā arī palicis

Un ar kādu spēku tiek pateikts, visi arī notic :D :D :D, labi vēl ka Schneider nedaudz ienes skaidrību par tevi: ''Kur tu esi redzējis moldāvu ar karpatiešu cirvīti rokā? ''ienes skaidrību , kas ar tavu galviņu notiek.

Un ukraiņi nekad Latvijā par haholiem naf saukti... tas ir izteikts starp krieviem un ukraiņiem- maskaļi un hakli (ja nu vienīgi kādās mazās grupiņās)

blēņas, man pagalmā dzīvojošo hoholi jau batjka sauca par hoholi, es saucu par hoholi un arī mans dēls tā sauks :face-grin:
Publicēts: 11.12.13 10:08
 citēt
NilsS:
Haiduks:
(ja nu vienīgi kādās mazās grupiņās)

blēņas, man pagalmā dzīvojošo hoholi jau batjka sauca par hoholi, es saucu par hoholi un arī mans dēls tā sauks :face-grin:

Es tak pieminēju- ja nu vienīgi mazas grupiņas- tu, tavs batjka un tavs dēls ir pat ļoti maziņa grupiņa :D
Publicēts: 11.12.13 10:16
 citēt
Haiduks:
NilsS:

Es tak pieminēju- ja nu vienīgi mazas grupiņas- tu, tavs batjka un tavs dēls ir pat ļoti maziņa grupiņa :D

vai tiešām Haiduks ir liela grupa ?
Manuprāt tev ar sevi pat normāls grupņiks nesanāk
Publicēts: 11.12.13 10:49 labots
 citēt
Haiduks:

Es tak pieminēju- ja nu vienīgi mazas grupiņas- :D

Mēs, Haiduks II....:face-grin::face-devil-grin:

P.S. Visu mūžu sanācis latviešu/krievu jauktos kolektīvos strādāt un praktiski visur un vienmēr ukraiņi bez dajebkāda ļauna nolūka tika par haholiem saukti un šamie arī nekad par to neapvainojās.
Publicēts: 11.12.13 10:50
 citēt
Friidis:
Haiduks:

Es tak pieminēju- ja nu vienīgi mazas grupiņas- :D

Mēs, Haiduks II....:face-grin::face-devil-grin:
:money::money::haha::haha::cry::cry:
Publicēts: 11.12.13 10:57
 citēt
Friidis: P.S. Visu mūžu sanācis latviešu/krievu jauktos kolektīvos strādāt un praktiski visur un vienmēr ukraiņi bez dajebkāda ļauna nolūka tika par haholiem saukti un šamie arī nekad par to neapvainojās.

Bet kā pats domā, kā būtu latviešu/ukraiņu kolektīvā, bez krieviem, kuri visām tautām palamas izdomā?
Vai arī tajā pašā, tevis pieminētaja, tik krievus visos gadījumos un vienmēr saukt par maskaļiem, šie arī neapvainotos? :face-wink:
Publicēts: 11.12.13 11:08
 citēt
hahli, hahli...
Jeļcins lido uz Ukrainu oficiālajā vizītē... bet tā piedzēries, ka Kijevas lidostā nav iespējams šo pamodināt...
Nu neko, nākamā vizīte Japānā, laidīs uz Tokiju.
Tokijas lidostā tomēr Jeļcins nāk pie sajēgas un kāpj ārā no lidmašīnas... skatās, skatās uz sagaidītāju pūli un sauc:
NU ŠTO, HAHLI, PRIŠČŪRIĻIS?!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: