forum.gif
Kaimiņi.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kaimiņi.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.12.13 18:18
 citēt
Jēga no linka?

Vot šiten redzama tiešraide: www.ustream.tv...
Publicēts: 01.12.13 18:19
 citēt
Ja Kijevā ir kaimiņi, tad tuvāk esošie dāņi ir jau brāļi.
Publicēts: 01.12.13 18:38
 citēt
Ments: Tici večukam...

Kādēļ tev būtu jātic, vairāk par citiem TV skaties?
Publicēts: 01.12.13 18:41
 citēt
... un pie reizes - kādēļ tev tāds niks? Tava kolhoza darbnīcās virpotājus par mentiem sauc?
Publicēts: 01.12.13 18:51
 citēt
Ments:
Maris:Ja Kijevā ir kaimiņi, tad tuvāk esošie dāņi ir jau brāļi.

Redzi, ar Beloje Cerkovj un Kijevas puišiem trīs gadus ēdām no viena katla. Vēlāk viesos braucām.
Pa Kreščtiku tusējām.
Tici večukam - tur iet ĻOTI nopietni.
Vairāk vai mazāk, bet rezultāts skars arī mūs.
Visus.
Dāņi? Mums - nekas, par ko būtu jādomā.

a tie ''mēs'' kuriem dāņi pie kājas, deformējušās robežas un kuri sēdējuši pie katliem - kas tie tādi?
Publicēts: 01.12.13 19:18 labots
 citēt
Ments:
Maris:

a tie ''mēs'' kuriem dāņi pie kājas, deformējušās robežas un kuri sēdējuši pie katliem - kas tie tādi?

Redzi - nedaudz zinu Lielinieku sistēmu.
Padarmijas autiņiem , kā preilietim, spiedienu riepās nebija tos trīs gadus jākontrolē.
Bija nedaudz skarbāka saskare.
Laiks (ceru, ka drīz) visu saliks pa plauktiņiem...

Divreiz pārlasīju un nesapratu :face-crying: Voldi vari paskaidrot savu "dziļo domu"
Publicēts: 01.12.13 19:19
 citēt
Nu nu ar ko tad šie atkal izceļas?
Linku slinkums skatīties, tekstu ar vēl neesmu sākusi lasīt.
Publicēts: 01.12.13 19:48
 citēt
Doldīt, stāsts atkal ir par vīriškības skolu pad.armijā un cik tur būtu derīgi nosūtīt dažu labu klaviatūras spaidītāju.Un par to,ka drīz arī pie mums būs trešā atmoda(šoreiz jau atjaunojot padomju valsti)/A kas tai linkā,es arī nezinu....:face-sad:
Publicēts: 01.12.13 20:18
 citēt
www.youtube.com...
paskat, kā berkutieši naski sit fotogrāfus un sievietes kreisajā stūrī...
Publicēts: 01.12.13 20:30 labots
 citēt
Jācer, jā.
Man patika, kā krievu mēdiji atspoguļo šo ukraiņu revolūciju: s točnasķju da naoborot... tipiski... nu gluži, kā mūsu bloga klauns...
Cerēsim, ka viss beigsies ar maz asinīm un ukraiņu tauta nometīs to kremļa ielikteni... salīdzinot ar mūsējiem, kas joprojām pacieš tādu pašu ieliteni Rīgā...
Publicēts: 01.12.13 20:36
 citēt
Jolan: Divreiz pārlasīju un nesapratu :face-crying: Voldi vari paskaidrot savu "dziļo domu"

Kas tur ko saprast, ļautiņš no bērnības gribēja armijā, bet nepaņēma. Nācās iztikt ar pionieru patruļu, družiņņikiem un seriālu "Mentu kari".
Publicēts: 01.12.13 20:40
 citēt
vaidieviņ:

22.31 на Бульваре Шевченко сносят памятник Ленину

Ušakovam jāskrien glābt - kā šitā tik svētu mantu nojauks.
Publicēts: 01.12.13 21:04
 citēt
Voldi, nu pastāsti par savu dienestu MVD un to, kā imennoje TT dabūji. Nu, lūdzu!
Publicēts: 01.12.13 21:20
 citēt
Eltons:Jācer, jā.
Man patika, kā krievu mēdiji atspoguļo šo ukraiņu revolūciju: s točnasķju da naoborot... tipiski... nu gluži, kā mūsu bloga klauns...
Cerēsim, ka viss beigsies ar maz asinīm un ukraiņu tauta nometīs to kremļa ielikteni... salīdzinot ar mūsējiem, kas joprojām pacieš tādu pašu ieliteni Rīgā...

Ukrainā ir ļoti grūti vienoties... jo Ukraina faktiski ir no trim daļām... pamatukraina, kuru neskāra pārkrievošana, pārkrievotā rūpnieciskā Ukraina, un krievus nīstošā Ukraina- rietumukraina, kuru okupēja 39 gadā, un spēku samērs par NGS variantu un eirovariantu ir praktiski 1:1, bet tie kas ir pie varas, savu 1ninieku raksta ar BOLD, un gūst virsroku. Un tas pats, kas pie mums, tie, kas tiek pie varas , tautu aizmirst :(
Publicēts: 01.12.13 21:24
 citēt
Maris:vaidieviņ:

Starp citu, tādā valstī, kā Somijā ir Ļeņiņa muzejs, to jaf gan daudzi nezin... somi ir cēla tauta, kas māk par labo pateikt paldies, par slikto atbildēt ar to pašu... bet tas nebūs Māra smadzeņu līmenis...
... es domāju, ka Latvijai Ušakovs ir devis daudz reizes vairāk, kā ducis mārīši :P
Publicēts: 01.12.13 21:30
 citēt
Ir gan tāda lieta. Bet tā ir unikāla: После распада Советского Союза и социалистического лагеря музей в Тампере остался единственным в мире постоянно действующим музеем.
Rumānijā ir arī Vlada Drakulas muzejs, ja kas.
Publicēts: 01.12.13 21:32
 citēt
Haiduks:
Maris:vaidieviņ:

Starp citu, tādā valstī, kā Somijā ir Ļeņiņa muzejs, to jaf gan daudzi nezin... somi ir cēla tauta, kas māk par labo pateikt paldies, par slikto atbildēt ar to pašu... bet tas nebūs Māra smadzeņu līmenis...
... es domāju, ka Latvijai Ušakovs ir devis daudz reizes vairāk, kā ducis mārīši :P

Gan vienā, gan otrā tas labais būtu........?
Publicēts: 01.12.13 21:44
 citēt

Nu... pēc Mārīša gan jau paliks bars estētiski izglītotu un apmierinātu cilvēku bars... pēc ušakova... samudžinātās korupcijas ķēdes, viņa savilkto našistu iztīrīšanas no pilsētas ierēdniecības problēmas, starpvalstu skandāli, kad atklāsies patiesās kremļa grožu un pīrāgu detaļas, paliks nedzīstošā pļauka latviešu tautai par valodas iznīcināšanas mēģinājumu, paliks melu un izlocīšanās faktu uzskaitījums vēl ilgam laikam, paliks kārtības ieviešana Rīgas pašvaldības superkorumpētajos uzņēmumos... jā tādu ušakovu vēsture atcerēsies, tas nu fakts... tikai, ja Māri ar pozitīvu zīmi, salīdzinājumā ar Rīgas Trusi.
Publicēts: 01.12.13 21:59
 citēt
Koooo ?Es tik rūpīgi tai šļurai nesekoju...toč Iljiču nahrenizē?Tas nu gan priecē!!!:face-wink:
Publicēts: 01.12.13 22:03
 citēt
Haiduks:

Vismaz vienu lietu nosauc lūdzu?
Publicēts: 01.12.13 22:07
 citēt
Sadalījis iedzīvotājus rižanos un latvijcos, otriem uzliekot divreiz dārgāku pārvietošanos pa savas valsts galvaspilsētu. :grimace:
Publicēts: 01.12.13 22:08 labots
 citēt
Eltons:... es domāju, ka Latvijai Ušakovs ir devis daudz reizes vairāk, kā ducis mārīši :P

Nu... pēc Mārīša gan jau paliks bars estētiski izglītotu un apmierinātu cilvēku bars... pēc ušakova... samudžinātās korupcijas ķēdes, viņa savilkto našistu iztīrīšanas no pilsētas ierēdniecības problēmas, starpvalstu skandāli, kad atklāsies patiesās kremļa grožu un pīrāgu detaļas, paliks nedzīstošā pļauka latviešu tautai par valodas iznīcināšanas mēģinājumu, paliks melu un izlocīšanās faktu uzskaitījums vēl ilgam laikam, paliks kārtības ieviešana Rīgas pašvaldības superkorumpētajos uzņēmumos... jā tādu ušakovu vēsture atcerēsies, tas nu fakts... tikai, ja Māri ar pozitīvu zīmi, salīdzinājumā ar Rīgas Trusi.

Redzi, ja tu runātu ar faktiem, nevis emocijām un no tantēm saklausīto, tad tavi vārdi būtu tiešām VARENI... es noņemtu cepuri tavā priekšā, bet cik es esmu runājis ar cilvēkiem, lielum lielais vairākums saka (vecie) krievu laikā labākāis bija Rubiks (ar jautājumu, kas viņam lika līst partijas augšpusē), bet tagad labākais ir Ušakovs( te arī jaunie)... un to apliecināja vēlēšanu rezultāti.
Tāpēc faktus galdā, ne tukšu, frāzmainu runu :)
Publicēts: 01.12.13 22:13
 citēt
Haiduks:

Publicēts: 01.12.13 22:15
 citēt
Ments: Par dienestu esmu daudz izteicies, būdams F/bloga "miskastnieks", atrdīsi.

1. Tajā laikā, kurā tu esi iefantazējis savu dienestu, MVD Padomju Savienībā vispār neeksistēja. Par miskastnieku - tu tā sauc to, ka es tevi citēju. Tātad atzīsti sevi par miskastes saturu?
Ments:Ar TT viss ir vienkārši.
90-to sākumā aizbrauca uz Vāciju. Pielāgota kolekcijas ieroča statusam.Pluss, ka bija apliecība (cenai). Un oriģinālā kastīte.

Mani vairāk gan interesē šis:

Kādus kolekcijas hromētos spīguļus esi sapircies Vācijā, vari nerakstīt.
Publicēts: 01.12.13 22:23 labots
 citēt
un to apliecināja vēlēšanu rezultāti.

Lūdzu, pirmais fakts: MELI!!!
Vēlēšanās piedalījās (pēc atmiņas) 53% vēlētāju, no tiem tikai 28% bija par ušakovu, tātad nu nekādi nesanāk tie viņa deklarētie 58%, kas neļauj viņam demisionēt ar godu.
Otrais vispārzināms: kāpēc Rīgas Satiksmei nekad nav bijusi Valsts konrrole un joprojām nav zināms Rīgas kilometra pašizmaksas aprēķins?
Trešais: tikai pēc ušakova publiskā aicinājuma balsot pret latviešu valodu, gandrīz izdevās ļindermana provokācija, to nu gan nevienam neizdosies ignorēt.
Ceturtais: vai man uzskaitīt visus pie rokas pieķertos ušakova komandas korumpantus, dzīvokļu sadalē, kā piemēram, un lai neviens nesaka, ka pats šefs nav zinājis, pat amerikam ne velti dota zīmīga iesauka "Misters 20%" līdz ar pirmajām vietām miljonāru sarakstā... utt. utjp. ja paskatās, kāds viņš tagad paniski izbijies, žēl pilnīgi paliek cilvēciņa... tātad, secinām, neskatoties uz Haiduka mēģinājumiem glābt draudziņu, suns zin' ko ēdis...
Piektais: Stirnu ielas objekta, kā arī tās pašas Zolitūdes objekta formālas pieņemšanas, bet Viļņas samita laikā (kāda sakritība...) cita tāda paša (lietuviešu, kas raksturīgi) objekta būvatļaujas apturēšana, kā lai to nosauc? pats toletantākais vādrs: divkosība!
Sestais: pirms ušakova neviens nedalīja cilvēkus pēc tautības vai rīdziniekos un latviešos, tāda izteiciena "latvijec" vispār nebija, to mamikins ar ušakovu tikai izdomāja palaida tautās, lai tās sanaidotu.
Septītais: pašvaldības budžets ar mīnusa zīmi parādījies, kat tas par "labo" darbu, kā te "samnieko" šis, fenomenu?
Un ja par kukuļus "neņemošo" rubiku, tad pats personīgi viņam nesu par Ļeņina 111 objektu...
Rubiku arī krievu laikā tikai imigranti (tagadējie nepilsoņi) sauca par labāko, tāpat kā tagad, kas tad ir tie? Tā pati interfronte, kas tagad dēvējas par salaš (oi!) saskaņas centru. Proporcija saglabājusies precīzi tāda pati kā rubika laikos.

Bet tagad, Haiduk, nosauc, kā Sappers lūdza, ušakova "labos" darbus!
Publicēts: 01.12.13 22:23
 citēt
Kur aug kājas - oranžajām revolūcijām - ASV Valsts Departamenta atbalsts sab.org. - filma ukraiņu valodā, saprast jēgu var
Ne pa velti - bija tāda trobele - kad Krievija piegrieza nevalstisko organizāciju darbošanos, īpašu to, kuras finasē ārzemju avoti

youtu.be...
Publicēts: 01.12.13 22:27
 citēt
Sapper:
Haiduks:

Haiduks to metaforiski - nav jēga prasīt ko konkrētu ja cilvēkam saskaitīt Rīgas domes 60 deputātus un iebraukt kas ir pozīcija, kas opozīcija nav pa spēkam. Vienkārši ušaka mats ir vienīgais bazars ko Haiduka pierīte ņem pretī:

www.youtube.com...
Publicēts: 01.12.13 22:40
 citēt
Kā tādi joki, nudien! Kungi, vai jūs ar saviem vecajiem tēviem un mātēm arī šādi strīdaties un īpaši par politiku? :face-smile: Tas taču ir bezjēdzīgi, veciem cilvēkiem sava domāšana, nepakļaujas loģikas likumiem, lielāko tiesu viņi ir iestrēguši pagātnē un viss tiek mērīts ar veco laiku līko lineālu..
Publicēts: 01.12.13 22:46
 citēt
Eltons:un to apliecināja vēlēšanu rezultāti.

Lūdzu, pirmais fakts: MELI!!!
Vēlēšanās piedalījās (pēc atmiņas) 53% vēlētāju, no tiem tikai 28% bija par ušakovu, tātad nu nekādi nesanāk tie viņa deklarētie 58%, kas neļauj viņam demisionēt ar godu.
Otrais vispārzināms: kāpēc Rīgas Satiksmei nekad nav bijusi Valsts konrrole un joprojām nav zināms Rīgas kilometra pašizmaksas aprēķins?
Trešais: tikai pēc ušakova publiskā aicinājuma balsot pret latviešu valodu, gandrīz izdevās ļindermana provokācija, to nu gan nevienam neizdosies ignorēt.
Ceturtais: vai man uzskaitīt visus pie rokas pieķertos ušakova komandas korumpantus, dzīvokļu sadalē, kā piemēram, un lai neviens nesaka, ka pats šefs nav zinājis, pat amerikam ne velti dota zīmīga iesauka "Misters 20%" līdz ar pirmajām vietām miljonāru sarakstā... utt. utjp. ja paskatās, kāds viņš tagad paniski izbijies, žēl pilnīgi paliek cilvēciņa... tātad, secinām, neskatoties uz Haiduka mēģinājumiem glābt draudziņu, suns zin' ko ēdis...
Piektais: Stirnu ielas objekta, kā arī tās pašas Zolitūdes objekta formālas pieņemšanas, bet Viļņas samita laikā (kāda sakritība...) cita tāda paša (lietuviešu, kas raksturīgi) objekta būvatļaujas apturēšana, kā lai to nosauc? pats toletantākais vādrs: divkosība!
Un ja par kukuļus "neņemošo" rubiku, tad pats personīgi viņam nesu par Ļeņina 111 objektu...
Rubiku arī krievu laikā tikai imigranti (tagadējie nepilsoņi) sauca par labāko, tāpat kā tagad, kas tad ir tie? Tā pati interfronte, kas tagad dēvējas par salaš (oi!) saskaņas centru. Proporcija saglabājusies precīzi tāda pati kā rubika laikos.

...par visiem pateikt nemācēšu,bet Bojāra laikā ja otkats būtu 20% varētu priecāties.Arī agrāk ņēma uz zaga bāleliņi tā,ka šņakstēja vien,bet tad neviens nešūmējās.Savējie taču:face-wink:
Publicēts: 01.12.13 23:04
 citēt
Jolan:...par visiem pateikt nemācēšu,bet Bojāra laikā ja otkats būtu 20% varētu priecāties.Arī agrāk ņēma uz zaga bāleliņi tā,ka šņakstēja vien,bet tad neviens nešūmējās.Savējie taču:face-wink:

Tev ar klibo ar elementāru aritmētiku? Pamēģini saprast starpību starp zagt tā, lai budžetā pārpalikums un zagt tā, ka jāaizņemas (Rīgas vārdā (cik ērti ņemam ne domnieku, bet Rīgas vārdā)) ārprāta miljoni jo budžets ir mīnusos? Un tā GADIEM ar progresējošu soli...
Publicēts: 01.12.13 23:10
 citēt
Ušaks , tjipa, visām pusēm pieņemamakā izkārtne, rūpīgi sagatavotā programmā, kuras uzdevums neaprobežojās ar rīgas pārvaldi. bet ar rīgas pārvaldi un visādām < vairāk došanām, kā visi iepriekšējie mēri > programmām , iegūt pēc iespējas lielāku balsu skaitu saeimas vēlēšanās .... , un tad arī mēs piedzīvotu kādus pārsteigumus. par demisiju, politisko atbildību, no viņa puses, nav ko sapņot, kremlis nedos svētību, otreiz var nepaveikties ...... tāpēc jāaprobežojās ar frāzēm par palikšanu savā vietā, par drošu skatu cilvēku acīs, un sava darba turpināšanu, kamēr dažs labs bēg ..... :bad_smile:
Publicēts: 01.12.13 23:20
 citēt
Alibaba:Kā tādi joki, nudien! Kungi, vai jūs ar saviem vecajiem tēviem un mātēm arī šādi strīdaties un īpaši par politiku?

Jā.
Alibaba:Tas taču ir bezjēdzīgi

Daudz kas ir bezjēdzīgi. Zāles pret vēzi, meklēt, piemēram, tad jau arī ir bezjēdzīgi - neviens tak nav līdz šim atradis...
Publicēts: 01.12.13 23:22
 citēt
tad jau šitais agregāts pazīstams
Publicēts: 01.12.13 23:59
 citēt
30 августа 1962 г. Президиум Верховного Совета РСФСР преобразовал Министерство внутренних дел РСФСР в Министерство охраны общественного порядка (МООП) РСФСР. Аналогичные указы приняты во всех союзных и автономных республиках СССР.
25 ноября 1968 г. Президиум Верховного Совета СССР принял Указ «О переименовании Министерства охраны общественного порядка СССР в Министерство внутренних дел СССР». Аналогичные указы приняты в союзных и автономных республиках СССР.
ru.wikipedia.org...
shieldandsword.mozohin.ru...

Bet tavā iefantazētajā armijā par labu dienestu deva šitādus te bļembakus:

nevis imennojus TT.

Ments:Man pēdējais ieraksts - zamkomvzvoda puljemmotčikov.

Voldemorts: 8) sargtornī nestāvēju. Karaklausības grāmatiņā ieraksts - Apsardzes priekšnieks.

Tad kurš ir pareizais? Un vēl - kā tu varēji sargāt un ķert cietumniekus, esot 150 km no tās zonas?

Voldemorts: 16.I.65. - 26.XII.67. k/daļa 6509. Kauņa - daļas štābs. Aļitus - atsevišķi dislocēta ložmetēju rota, vada komandiera vietnieks

Tev tur bija vzvods vai rota puljemmotčikov? Par to arī būs pāris jautājumi, bet tie, kad būsi beidzis plostu.
Publicēts: 01.12.13 23:59
 citēt
Kā nu ne!Mans fāters(lai viņam vieglas smiltis)bija patiešām puļemjotčiks pirmā Ulmaņa armijā un vienmēr gardi smējās,kad filmā Petjka pļāva baltos ar šito daiktu.:face-grin:No tačankas,kas kratās kā negudra traucot milzu ātrumā pa stepes arumiem.:face-grin:
Publicēts: 02.12.13 00:16 labots
 citēt
To, ka šūnas ir katram, tagad tak laikam 7. klasē stāsta - a ja ne, tad tā infa pieejama visiem un visur. Nekas jauns.
Par vēzi var runāt daudz un dikti, domāju, katram ne viens vien stāsts azotē; ja ne par sevi, tad par tuvajiem. Arī man. A jēga?
Kleistos vai ta nebija raiterterapija?
Publicēts: 02.12.13 07:26
 citēt
BB maajaas ejot, deva citu karaspeku dalju formas, jo stacijaas tos paavus visi sita... pie mums jau nee, pie mums tauta lielakoties pasiiva, a vot plashajaa... :D
Publicēts: 02.12.13 08:29
 citēt
imgfoto:BB maajaas ejot, deva citu karaspeku dalju formas, jo stacijaas tos paavus visi sita... pie mums jau nee, pie mums tauta lielakoties pasiiva, a vot plashajaa... :D
vot i mentam būs pizduļus izrakstījuši, no turienes arī mušmires un piedāvājumi norīt...
Publicēts: 02.12.13 08:54
 citēt
Sapper:
Haiduks:

Nepiecūko blogu :D
Publicēts: 02.12.13 09:31 labots
 citēt
Ments:Ar čangaļiem pagrūti.

Vēl grūtāk ar nodzērušies večiem, kuri blamē visus čiuļus. Es tev jautāju, kas tad tev tajā apliecībā ir rakstīts - apsardzes priekšnieks vai kāda mītiska ložmetēju rota, bet tu man citē gudrības no skolas grāmatas Начальная военная подготовка. Iegūglē Отдельная пулеметная рота un redzēsi, ka pēc kara tādas vispār nav bijušas, jo ar automātiskajiem ieročiem jau tika apbruņots viss personālsastāvs. Un, ja būtu bijis armijā, tad zinātu, kā tie vzvodi saucās. Ir транспортный, хозяйственный, ja tāds būtu, tad sauktos par пулеметный, bet ne транспортников, хозяйственников vai пулеметчиков.
Un ko VV darīja ložmetēju rotas? Ar 100 ložmetējiem šāva pa cietumniekiem?
Un vēl:

Jābūt galīgam zābakam, lai domātu, ka cietumu, tiltu un rūpnīcu vārtu apsargus kāds pielaistu ausveisu dalīšanai uz KGB pārziņā esošam teritorijām.

Jā, un pastāsti sīkāk par savu imennoje TT. :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: