forum.gif
Fujifilm x20 silver
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fujifilm x20 silver
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.12.13 17:42
 citēt
Šodien paspaidīju jauno fujiku x20 sudraba versijā - baigi seksīga mantiņa :) Saprotu tos fanātus, kas nesen formuā ar putām uz lūpām aizstāvēja fujikus. Forša mantiņa, lai gan tehniski nav vislabākais variants.
Publicēts: 04.12.13 18:18
 citēt
nesapratu fanus , kas fanoja par x10..... meklēju sev mazo kameru, testēju atkārtoti - nepatika
fotošovā paspaidīju x20 ...likās stipri labāks .....
Publicēts: 04.12.13 18:25
 citēt
soms:nesapratu fanus , kas fanoja par x10..... meklēju sev mazo kameru, testēju atkārtoti - nepatika
fotošovā paspaidīju x20 ...likās stipri labāks .....
kā tad Tu fotošovā varēji paspaidot konstatēt, ka labāks? paņēmi līdzi analizēt bildes? nekas, izņemot matricu un procesoru (tos parasti nespaida) nav mainījies...
Publicēts: 04.12.13 21:49
 citēt
Pofig izskats, galvenais lai mazāk pogu kā EOSam un augsti ISO, vios pārejais ir pupu mizas, vai priekš faniem.
Publicēts: 04.12.13 21:49
 citēt
hehe.. :)
Publicēts: 05.12.13 11:19
 citēt
Izlasot virsrakstu cerēju, ka kāds nopircis, kamera apnikusi vai pārdomājis, un tirgo nost un varēs par labu cenu mazlietotu dabūt.

Bet nekā, ienācu un aplauziens. Būs vien jāpērk jauna. Man gan labāk patīk ne sudraba, bet melna.
Publicēts: 05.12.13 13:10
 citēt
RobertsJ:Izlasot virsrakstu cerēju, ka kāds nopircis, kamera apnikusi vai pārdomājis, un tirgo nost un varēs par labu cenu mazlietotu dabūt.

Bet nekā, ienācu un aplauziens. Būs vien jāpērk jauna. Man gan labāk patīk ne sudraba, bet melna.

Melnās ir sliktākas, saulē vairāk uzkarst. Ne velti visi krutie bildētāji lieto bālus objektīvus.
Publicēts: 05.12.13 13:24
 citēt
OKfoto:Šodien paspaidīju jauno fujiku x20 sudraba versijā - baigi seksīga mantiņa :) Saprotu tos fanātus, kas nesen formuā ar putām uz lūpām aizstāvēja fujikus. Forša mantiņa, lai gan tehniski nav vislabākais variants.

Paspaidi E jeb M modeļus - tehniski nekā labāka nav šajā lauciņā :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):