Atbilde sūdzībniekam: Zvanīt pašvaldības policistam, kura mobilais telefons nebija sazvanāms. Padomē norāda, lai tad zvanām 02, bet pirms zvanīšanas ieteica nomierināties, jo kāpu izbraukāšana nav nekas šausmīgs.
Krasta kāpu aizsargjoslā un pludmalē papildus šā panta pirmajā un otrajā daļā minētajam aizliegts: ar mehāniskajiem transportlīdzekļiem pārvietoties ārpus vispārējās lietošanas, uzņēmumu un māju ceļiem, pludmalē, meža un lauksaimniecības zemēs, ja tas nav saistīts ar šo teritoriju apsaimniekošanu vai uzraudzību.
Kāds var atrast definīciju par vispārējās lietošanas ceļu???
Iebraukātas sliedes ir vispārējās lietošanas ceļš?
P.S. mehāniskajie transportlīdzekļi - vai tad velosipēds arī nav? :lol:
Artadu: Mehāniskais transporta līdzeklis — pašgājējs transporta līdzeklis, ari traktortehnika, kas pārvietojas pa ceļu ar savu enerģiju, izņemot transporta līdzekli ar iekšdedzes motoru, kura darba tilpums ir mazāks par 50 cm3.
mož vienkārši samētāt kāpās nesprāgušo munīciju no wwII un tad aizdedzināt un priecāties? tas taču daudz foršāk, nekā braukāt pa kāpām! ko tur niekoties ar kaut kādiem džipiem un motorolleriem...
ar shiim kaapaam, aizsargaaatajaam zonaam, dabas parkiem u.tt.t u.t.j.p ir vispaar jaaskatasa sameeraa uzmaniigi. tobish ir dazhas taadas interesantas vietas, kur piemeeram iet normaals asfalta celsh, viss ok, braukt var, nu luuk, braucu. a tur taalaak sanaak tipa krustojums, grantjerofka, smiltis un visaac shitc, bet nu reaals celsh ... nogrieshos, braucu tiri piri .. bet nu kaa sanaaca, kaa ne ... auto ar zemo piekari ut.t.t un sanaaca uzseesties ... kameer risinaaju savas probleemas, ieradaas brigaade .. saakaas vaardu paarmainja. a fishka visnotalj interesanta. kaa izraadas tur konkreetajaa vietaa, sods par shaada veida atrakcijaam no 50 - 500 ls, izdzirdot shos ciparus mazliet iespringu, un tad paluudzu mazliet paskaidrojumus, jo es biju pilniigi paarliecinaats, ka tik tieshaam redzeeju noraadoshaas ziimes, kur tad taa zona ir, un ka tur kur es braucu, ka tur nekaa tamliidziiga nebija, un ka arii nekaadas aizliedzoshaas ziimes nebija. rezultaataa viirinji atzina, ka man tomeer ir taisniiba, ut.t.t.t bet nu ka tomeer, ja taa globaali skataas, tad tur ir taa un taaa .. kaa rezultaataa vienojaamies par to, ka speeks ir draudziibaa, un ka vienjiem tomeer vajadzees man paliidzzeet izkljuut ... paldies vinjiem par to ! bet nu anyway, ja reaali skataas, tad ir vietas kur ir celsh, kas arii peec csdd apziimeejumie ir kaa celsj / brauktuve ut.t.t bet no citu instituuciju viedoklja tas tiek defineets, ka tas nav, tobish tas tiek defineets, ka tas ir maaxliigi radiits (lasiit --> nelikumiigi --> cilveeku izbraukaats), nu luuk, tad ko dariit cilveekam, kursh par to neko nezin ??? wtf ??? kaa lai cilvinsh to zin, ja visnh pirmo reizi uz taa "celja" atrodas ??? shajaa gadiijumaa es absoluuti nerunaaju par to, ka braukt pa kaapaam / pludmali / juuru / upi ut.tt.t. tas nu laikam tomeer nav iisti ok, ja nu tas nau kaukaac tur saskanjotais pasaaciens un tadaa graa .. ka tur kautkam taadam ir jaanotiek ... ai bet da nu labi, taapat jau ir arii daudz citu shaadu atrakciju, atceros bij pie liepaajas arii vienaa vietaa shaise, mekleeju traktoru ar ko autinju izvilkt, tur ar kauko saaka spazmot, a reaali case bij taads, ka tur bij kautkaads dabas parks vai kas tur, un tur administraacija reaali pateica, ka es driikstu braukt tur un tur liidz attieciigajai vietai, ko arii izdariiju. bet nu moraale ir taada, ka arii uz shaadaam atsauceem ar laikam tomeer iisti nevar paljauties, jo hvz kaa tur patiesiibaa ir ... , bet no otras puses arii nekaadu reaalu aizliegumu nebija, vismaz cilveeka acij pamanaamu .... bet traktoru dabuuju
to Shadow - krosa mocis :P 49 kubi es domāju, ka pagaņās gan
keksiem ir iespejams parbaudit vai tie 50 kubi nav forseti. nejau tikai kubi ir limits, arii jauda, max atrums utt, protams ka uz paris stundam no 50kubiem rakjeti var izspiest bet te runa par oficialajiem datiem ...