forum.gif
cik nofotografēts?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / cik nofotografēts?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.07.07 17:05
 citēt
Zaulpnss - neizdevigi?
Vai mes visu perkam izdevigumam, vai tomer reizem ari savam priekam?

Es vel nevienu santimu neesmu nopelnijis ar savam bildem, ipashi ari nededzu, patik bildet, patik pec tam baudit sabildeto.

Man tieši tas pats.

Sāku lenām domāt par to ($$$), bet darīšu tikai to, kas man patīk un tā, lai cilvēkiem ir prieks no mana darba
Publicēts: 06.07.07 17:06
 citēt

Laikam es neesmu no baudītājiem.... Pat personīgo kolekciju paveru vaļa tikai tad kad kāds cilvēks atnācis un palūdz lai parada :)

Tas jau vēl normāli :)

Cik tad var blenzt... Lai citi vērtē nevis tu pats
Publicēts: 06.07.07 17:13
 citēt

Laikam es neesmu no baudītājiem.... Pat personīgo kolekciju paveru vaļa tikai tad kad kāds cilvēks atnācis un palūdz lai parada :)

Tas jau vēl normāli :)

Cik tad var blenzt... Lai citi vērtē nevis tu pats

da es ari ne visai kam rādu, šo to izlieku kada saita , kur varetu būt potenciālie klienti, bet kritika un vērtejums man neinterese jo par to neviens nemaksa.

Pastīsimies pastīsimies tavu kolekciju cik nu tu mums šeit viņu parādīsi :)
Publicēts: 06.07.07 17:50
 citēt
ox3r, daudzi profi sapnjo par tavu foto tehniku... arii tie, kas jau daudz sasniegusi ;)

magoone - atrodi programmu exif pro 1.0 (esmu ielicis linku vai tehnikas topkaa), tur panem atver pedejo bildi un meklee exifos "TotalShutterActuations"
Publicēts: 06.07.07 18:04
 citēt
ox3r, daudzi profi sapnjo par tavu foto tehniku... arii tie, kas jau daudz sasniegusi ;)

magoone - atrodi programmu exif pro 1.0 (esmu ielicis linku vai tehnikas topkaa), tur panem atver pedejo bildi un meklee exifos "TotalShutterActuations"

Tas ir tāpēc, ka savai labsajūtai man nav žēl :)

Bet nu ja pro gribēs viņš nopirks... ja nē tad kāda jēgā būt pro un sūdzēties, ka nav naudas par ko stiklus nopirkt... kas tad tur labs var sanākt. Ja nav kvalitāte nav nauda ne?
Publicēts: 06.07.07 18:18
 citēt

da ne ko daudz es te ari neizlikšu, te potenciālo klientu nav

Te vari savus potenciālos konkurentus apmācīt :)

Arī nav slikta nodarbe :P
Publicēts: 06.07.07 18:19
 citēt

ja normāli strada pro darbu ta nav jasudzās par naudas trūkumu tehnikas iegadei, protams ja ir iespeja palīst zem kantora un izmantot vel kantora vtehniku tas vel labak.

Man arī tā šķita, jo savādāk pa visam vienkārši tu neko labu nevari piedāvāt klientam
Publicēts: 06.07.07 18:28
 citēt
Nu tas viss ir saistīts ar tirgu, pieeju klientiem, utt... nav tik vienkārši, kvalitāte ir faktors, bet ne galvenais.
Publicēts: 06.07.07 18:32
 citēt

Softs labs :) Uz Nikon D200 atrod cik tad reizes poga spiesta, bet bildēs ar Canon 400D neatrod! Tā lūk!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):