forum.gif
Apģērbs-Kāzās?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Apģērbs-Kāzās?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.07.07 21:36
 citēt
Kaut kāds dīvains jums viedoklis, tautieši, ka uzvalkā nevar ērti justies... dooh
Publicēts: 10.07.07 00:01
 citēt
Ko Juus te lejat?! Kaadi shorti, kaadi makshkjernieku pribambasi! Vai Jums cienjas un kultuuras, gan pret kaazeniekim, gan sevi, nemaz nav?! Atlaides pieljaujamas otraa dienaa, kad ir easy gaisotne un atrakcijas! Lai cik Juus kruti buutu, nav labi etikjetee ieviest shaadu patvalju! Iznjeemums vareetu buut,kaa gadiijumaa ar Luni! Kaut ari tas nav attaisnojums! Juus tak nesat fotograafa nosaukumu ne tikai savaa personaa, bet ari citu f-grafu vaardaa! Kaa Juus iedomaajaties, vai es gribetu ieteikt saviem pazinjaam Juus kaa bildeetaaju, kas ieradaas manaa kaazu dienaa, manaa dienaa, kad man ir sveetki(viena no svariigaakajaam manas dziives dienaam), shortos!!!, lai ari ir 25 graadi tveices?! ...da kaut 40graadi!!! a? ...

Pamat prikidu aprakstiija gan Lunis, gan Andre!
Un atceraties, Juusu vaards skan taalu, ne tikai bilzhu zinjaa, bet ari sevis pasniegshanas jomaa!!!

sori nekad neko glaunu un labu nevilkshu uz kaazaam, jo 30procenti no kadriem ir taisiti tupus uz celiem un kaadi 10% vispaar gulot uz zemes vai griidas... gribeetu redzeet fotograafu glaunaa uzvalkaa meetajoties pa zemi. tas ti buutu kadrs. citreiz kaads piedzeeries uzlej kaadu sulu vai veel kautko... michoshanaa cik reizes bija ka dreebes nopilina ar sveceem... un tu veel saki par glaunu uzvalku... ibitiit matos tev...
Publicēts: 10.07.07 00:09
 citēt
Piekrītu arvisv ja aju esi labs fotografs vari atļauties uzvalku un labi izskatities, ja esi labs! :D :P
Publicēts: 10.07.07 00:17
 citēt
Ko Juus te lejat?! Kaadi shorti, kaadi makshkjernieku pribambasi! Vai Jums cienjas un kultuuras, gan pret kaazeniekim, gan sevi, nemaz nav?! Atlaides pieljaujamas otraa dienaa, kad ir easy gaisotne un atrakcijas! Lai cik Juus kruti buutu, nav labi etikjetee ieviest shaadu patvalju! Iznjeemums vareetu buut,kaa gadiijumaa ar Luni! Kaut ari tas nav attaisnojums! Juus tak nesat fotograafa nosaukumu ne tikai savaa personaa, bet ari citu f-grafu vaardaa! Kaa Juus iedomaajaties, vai es gribetu ieteikt saviem pazinjaam Juus kaa bildeetaaju, kas ieradaas manaa kaazu dienaa, manaa dienaa, kad man ir sveetki(viena no svariigaakajaam manas dziives dienaam), shortos!!!, lai ari ir 25 graadi tveices?! ...da kaut 40graadi!!! a? ...

Pamat prikidu aprakstiija gan Lunis, gan Andre!
Un atceraties, Juusu vaards skan taalu, ne tikai bilzhu zinjaa, bet ari sevis pasniegshanas jomaa!!!

sori nekad neko glaunu un labu nevilkshu uz kaazaam, jo 30procenti no kadriem ir taisiti tupus uz celiem un kaadi 10% vispaar gulot uz zemes vai griidas... gribeetu redzeet fotograafu glaunaa uzvalkaa meetajoties pa zemi. tas ti buutu kadrs. citreiz kaads piedzeeries uzlej kaadu sulu vai veel kautko... michoshanaa cik reizes bija ka dreebes nopilina ar sveceem... un tu veel saki par glaunu uzvalku... ibitiit matos tev...

Baigais plus andre... sakurinam shito visu, bet vispar daleji taisniiba abam pusem! :)
Publicēts: 10.07.07 00:20
 citēt
labi izskatiities var arī pa:
15Ls - bikses
10Ls - krekls
10Ls - rezerves krekls
20Ls - kurpes
2Ls - zeķes
2Ls - rezerves zeķes
2Ls - rezerves zeķes

stringi vai peldenes - pa cik sanāk

kur iepirkties? Reserved, BikBok, Cubus.
Publicēts: 10.07.07 00:26
 citēt
nu a ja tu kaazas fotografejot gribi smuku zemo rakursu panjemt? :D ashi paargerbsies? :D :D
Publicēts: 10.07.07 00:29
 citēt
Vis OK , bet kūrpes nu pa 20ls toč dīvaini izskatas...

Alfā ir veikals Roots... tur var labus apavus no 15 līdz 30Ls iepirkt
Publicēts: 10.07.07 00:37
 citēt
par apgerbu, sori bet normaalas kurpes maksaa no 30-50Ls
krekls 30Ls
bikses 30Ls

, elika piemineetaas cenas laikam ir tam apgeeram kas izjuuk peev vairaakaam mazgaashanaam :D
Publicēts: 10.07.07 00:39
 citēt
par apgerbu, sori bet normaalas kurpes maksaa no 30-50Ls
krekls 30Ls
bikses 30Ls

, elika piemineetaas cenas laikam ir tam apgeeram kas izjuuk peev vairaakaam mazgaashanaam :D

kurš runā par mazgāšanu? :)
Publicēts: 10.07.07 00:45
 citēt
andre :)

vidēja krekla pašimaksa Latvijas fashion veikalos ir 5Ls :) cena par kuru pārdod gala patērētājam ir atkarīga no veikala vārda un sezonalitātes (sākot no 200% uzcenojuma). Krekla izturībai nav nekāda sakar ar tā cenu :)
Publicēts: 10.07.07 00:45
 citēt
Esmu vienreiz nopircis kūrpes pa 15ls, vairak nevajag, vis ticamak tās domātas žmurikiem ar ko zārkā likt, pajuka pec 2 nedeļam. Ar expermentu pietika. Normālas kurpes nav lētākas par 30ls, i tad tad tada cena ir vis maz 30% atlaidi.

nemot vera ka apgerbam uzcenojums ir no 50-75% no vertibas, tad sarunas 15 vai 30 ls ir mulkigas
Publicēts: 10.07.07 00:46
 citēt
hehe Elik
Publicēts: 10.07.07 00:47
 citēt
par kurpēm vēl varētu strīdēties... pa 15Ls var nopirkt žmuriku kurpes vai labas neejošās kurpes ja māk atrast, pa 50Ls var nopirkt labas kurpes nemeklējot
Publicēts: 10.07.07 00:55
 citēt
žēl sava laika ķemmejot bodes un tapec perku tikai un vienīgi pa dargo, bet nesudzos, i erti i ilgi valkājas.

bet ierasties kāzās militārajā vestē un šortos tev nav žēl..
Publicēts: 10.07.07 01:03
 citēt
andre :)

vidēja krekla pašimaksa Latvijas fashion veikalos ir 5Ls :) cena par kuru pārdod gala patērētājam ir atkarīga no veikala vārda un sezonalitātes (sākot no 200% uzcenojuma). Krekla izturībai nav nekāda sakar ar tā cenu :)

nav runa par pashizmaksu, bet par kvalitaati. kaut kaa neesmu maniijis nevienaa prechu kateogrijaa leetas un kvalitatiiivas preces. tas arii uz drebeem attiecaaas. un dreebeju izturiibai ir tieshais sakars ar taa cenu, ir arii izneemumi, bet to ir loti maz
Publicēts: 10.07.07 01:05
 citēt
arvi! :D tu vienmeer proti man uzlabot garastavokli un uzjautrinaat! Paldies tev par to! :D
Publicēts: 10.07.07 01:14
 citēt
Da kada starpība, ka es ieodos
tev - nekādas starpības - kārtējais klients, nokāst piķi, pajāt...

jaunlaulātajiem (it īpaši līgavai) - NEperfektākā diena viņas mūžā... be tev to nesaprast, jo tev pajāt..
Publicēts: 10.07.07 01:16
 citēt
andre, ar drebem ir citadak neka ar fotolietam :) tas kas maksa daduz nenozime labaks :P milaanaa, dg josinja 300eur, cmon, labaka? varbut. par 250eur labaka? diezinvai :P
Publicēts: 10.07.07 01:42
 citēt
ar tadu tavu attieksmi mums nav pa celjam, zaulpnss
Publicēts: 10.07.07 02:46
 citēt
A kādai vēl būtu jābūt attieksmei? Tjipa - "bildēšu par pusvelti"?
Publicēts: 10.07.07 03:32
 citēt
jautriiba :)

vispaar jau ir sabiedriibaa pienjemtas normas, un uz kaazu sviniigo dalju ierasties ielas apgjeerbaa liecina par cilveeka liimeni (bija viens deputaats seimaa kas uz darbu naaca shortos, vinsh noteikti ka par sevi bija ljoti augstaas domaas).
man varbuut patiik maajaas seedeet pie datora maikaa un treninjbiksees, bet nu deelj taa, ka es esmu profesionaalis savaa jomaa un klients sauc mani pie sevis, es tachu nebraukshu pie vinja shaada outfitaa?
tas pats attiecas uz fotografiem un zhurnaalistiem - savaa studijaa gjeerbies kaa gribi, bet ja straadaa ar klientu, tad tomeer seko liidzi savam izskatam.
Publicēts: 10.07.07 08:44
 citēt
Lasu visu shito un man jau saak likties ka es jociigs esmu. Kursh tad iepeerkas Lv veikalos??

;)
Publicēts: 10.07.07 08:55
 citēt
A kādai vēl būtu jābūt attieksmei? Tjipa - "bildēšu par pusvelti"?

martink, kas tev liek izdarīt šādus secinājumus?
Publicēts: 10.07.07 12:13
 citēt
Tas, ka uzvalka ir gruti kusteties utt... ir individuals jautajums. Pie visa ta ar uzvalku var tupet uz celiem un ja vajag ari nogulties... protams ja noperc baltu uzvalku pa 70Ls Gerkens un partneri tad nekam nederes... ka jau arvisv rakstija 300Ls uzvalks un neitralaka krasa un nekas tik traki nesmeres utt...
Publicēts: 10.07.07 12:15
 citēt
Da kada starpība, ka es ieodos
tev - nekādas starpības - kārtējais klients, nokāst piķi, pajāt...

jaunlaulātajiem (it īpaši līgavai) - NEperfektākā diena viņas mūžā... be tev to nesaprast, jo tev pajāt..

Tiesi ta :).
Jaunajam parim kazas ir loti ipasa diena un visma jabut perfekti... parsvara jau precas ar domu ka tas ir vienigas kazas muza...
Publicēts: 10.07.07 12:21
 citēt
Uzskatu, ka normalam fotografam tomer ir jaierodas zolidi apgerbtam kazas. Ja uz manejam atnaktu dzinsos gerbts - pateiktu paldies un sutitu majas.
Uzvalka nav nemaz tik neerti, ar laiku pierod pie taa.
Publicēts: 10.07.07 13:42
 citēt
...lasu un nesaprotu, kur problēma... :) kāzās esmu redzējusi pārsvarā pieklājīgi ģērbtus fotogrāfus, kurš vēl par jaunu to saprast, ar laiku sapratīs, kuram jau par vēlu, var norakstīt uz teicienu: tāds stils :)...

...nav taču grūti sakombinēt ērtas auduma bikses ar foršu kreklu un kurpēm pieskaņotā krāsā... bez šaubām, svarīgs rezultās, bet pietiek jau priekšstatu par žurnālistiem, kuri ierodas uz pasākumiem, lai tikai parītu un tādā paskatā, ka bail... ja runā par žurnalistiem, tad dažubrīd tiešām šķiet, ka darba devējiem ir vienalga, bet tomēr, patīkamāk skatīties uz sakoptu (bez pārspīlējumiem!) cilvēku... estētiskāk :)... un kas tad fotogrāfs par tādu pelēko žurku (jābūt nepamanāmam), ka viņam jāizskatās kā tikko no kanalizācijas izlīdušam?... fotogrāfa darbam nekaitē, ja viņu pamana, novērtē viņa darbu un arī samaksā... das ist viss... :)
Publicēts: 10.07.07 14:11
 citēt
Nesaprast atkal es kur tautai cepšanās iemesls, taka apģērbs būtu kkāds cilvēka spogulis - smieklīgi! Apģērbam primārā funkcija vienmēr un visur ir funkcionalitāte, sekundārs ir viss pārējais, piemēram izskats, ja kādam tas tik ļoti rūp. Ja dēļ punkta nr 2 sāk ciest punkts nr 1, tad ir dimbā. Tapēc vispirms vajag izpildīt pirmo un tad iespēju robežās otro, es gan nezinu ko teiktu visi tie, kas kāzās neuzvalkotus fotogrāfus pasūtītu tālāk - tādi emocionāli cilvēki, pēc tam visu mūžu kostu pirkstos, ka bildes nav... :)
Publicēts: 10.07.07 14:32
 citēt
nez, man domat, ka fotografs kaazas dara savu darbu, tapec var gjerbties sev piemerotras darba drebes.
tas tomer ir darbs, sedeshana pie galda (kur toch jabut soliidam) nav variants; badaa, protams, nepaliks, bet ne jau tuseet ir braucis.
Publicēts: 10.07.07 16:09
 citēt
...viens runā par raušiem, otrs - par tortēm... vienā vārdā sakot, virtuālā vidē ar tekstu uztveršanu un info nodošanu otram, tā lai otrs saprot, ir zināmas problēmas :lol: .... jābūt zināmam līdzsvaram... :) īsumā...
Publicēts: 10.07.07 16:55
 citēt
:twisted:

svētdien biju pēc svaigiem salātiem aizkūlies uz lielveikalu.. tur 75% atlaide.. draņķīgas kvalitātes (lasi gandrīz vai vienreizējs) lina uzvalciņš par 22 Ls..

varbūt Tev tā ir opcija.. saburzīsies, bet tas ir pat kā stila lieta.. :)

un ja noķēpāsies - nebūs žēl atstāt kāzu norises vietā..

:)
Publicēts: 10.07.07 18:15
 citēt
Nesaprotu -- ko var cepties: uzvalkā vai nē. Ja nēesi pieteikami svarīgs -- pieskaņojies drekodam. Ja kāzas -- tad sanāk uzvalks. Izskatās diezgan stulbi, ja pasākumā, kur visi ir uzvalkos, fotogrāfs skraida apkārt noplukušā džemperītī un padilušās biksēs.

Tā pat būtu stulbi ierasties uzvalkā uz pasākumu, kur visi ir saģērbušies neformāli.

Un vispār -- labāk uz pasākumu iet nevis bildēt bet atpūsties :)
Publicēts: 10.07.07 18:32
 citēt
Šeit vajag aptaujāt nefotogrāfus. Kāda ir viņu attieksme pret fotogrāfa apģērbu. Domāju, ka reti kurš pieprasīs viņam ierasties uzvalkā. Protams, saplēstas džīnas arī nav īstais variants. Kāds ieradīsies, tāds būs labs :)
PS. Mēs visi zinam, ko sagaidam no ķekatniekiem un viņu apģērba. Ir izveidojies stabils priekšstats. Šādu pašu priekšstatu vajag radīt fotogrāfam. Tākā, ir pie kā piestrādāt. iizii ;)
Publicēts: 10.07.07 23:15
 citēt
Es kā nefotogrāfs saku, ka fotogrāfam jāģērbjas atbilstoši "dress code" Nav patīkami skatīties uz fotogrāfu, kas pasākumā, kur visi ir uzvalkos (vai frakās) un vakarkleitās skraida apkārt kaut vai zolīdās džinsās un džemperī.
Publicēts: 17.08.08 17:22
 citēt
nu, es dabiskā veidā, ja bildēju zolidņaku kāzas, ancukā. ja svojakiem bildēju, čomiskāk saģērbjos.
Publicēts: 18.08.08 18:35
 citēt
cik cilvēku tik variantu. Bet principā, ja ir laba komunikācija ar bildējamiem personāžiem, tad to, vai viņiem nebūs pretenziju, ja fotogrāfs ieradīsies "saplēstos džinsos" un maikā, var pirms tam noskaidrot, jo ir frukti kam tas ir svarīgi, a citiem savukārt pilnīgi pie kājas kā izskatās fotogrāfs, ka tik bildēt māk :)
Publicēts: 18.08.08 20:04
 citēt
par tām šūzēm. visādi gadās. lēti ko labu nopirkt, protams, reti gadās, dārgi draņķi mierrrīgi ar 4R. kaut kur izlasīju - māte meitai Centrāl Kolhōz Tirgū nopērk porgas par 10 Ls, skata bodē - tādas pašas par 15, citā par 20 Ls, vēl citā par 25 Ls. meita starā - varēs klases biedriem plātīties, ka viņai porgas par 25 Ls. (SHITo domu gājienu es gan nesapratu)
Publicēts: 18.08.08 20:43
 citēt
Varu izteikt savu pieredzēto- mans tēvs nostrādāja ilgus gadus par fotogrāfu zaksāun ir pabijis ļoti daudzās kāzās kā turpmākās procesijas iemūžinātājs arī!!Viņam tajā laikā jau bija kādi 5 dežūruzvalki, nekad negāja runa par kaut ko citu.Arī +30 grādos vilka savu sintētiku mugurā, jo tajā laikā neviens pat nedomāja, ka varētu uzšūt lina uzvalku!!!

Nesen pie mājas gadījās novērot blakus kaimiņu līgavas saņemšanu. Tieši pievērsu uzmanību fotogrāfam-es biju šokā-abģērbs bija briesmīgs-šorti novaklāti, T krekls un iespaids tāds kā puika no pagalma atnācis bišķi pafoķēt!!!
Publicēts: 18.08.08 21:58
 citēt
Morgen! ir tak ļoti viegli sarunas laikā noskaidrot, kur būs kāzas, kādi būs darba apstākļi un kā būs tērpušies viesi... parasti cenšos ietērpties līdzīgi viesiem noteiktajam tērpam - tauriņš / kaklasaite / bomzis, uzvelkot atbilstoši apstākļiem max ērtus apavus :)
Publicēts: 18.08.08 22:11
 citēt
MURANO: ... šorti novaklāti, T krekls un iespaids tāds kā puika no pagalma atnācis bišķi pafoķēt!!!
nu, tā 1 galējība.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas