forum.gif
Apģērbs-Kāzās?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Apģērbs-Kāzās?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.08 09:20 labots
 citēt
2n9:Tā turpinot, viesi, kas brauks jaunos BMW džipos, no fotogrāfa pieprasīs to pašu - lai nebojātu procesijas vizuālo skatu. :)
tikai tie, kas džipu aiz estētiskiem apsvērumiem pirkuši. kuri tādēļ, ka ar 4X4 vieglāk caur sūdiem izbraukt, možen i ne, man domāt. + fotogrāfs jau kadrā netrāpa, ja nu videogrāfētājam.
Publicēts: 19.08.08 10:20
 citēt
Sajaucāt jūs man tagad visas domas! :face-wink: Kā reiz gatavojos pirmoreiz pamēģināt pafočēt nelielas kāzas, kur svinības notiks pirtī. Tagad nesaprotu uz kuru bodi doties:face-smile: BEt es piekrītu vairāk tiem, kuri nepievērš tik graujošu uzmanību apģērbam un tā cenai, bet gan darba rezultātam. Ko gan dos tā mana pucēšanās, ja bildes nevienam nepatiks? Es domāju, ka jāģērbjas tā lai pats justos ērti un būtu pieklājības robežās un, galvenais, lai nelabi neostu :face-smile: Vienmēr esmu smīkņājusi par snobiskajiem ļautiņiem, kuri gatavi par savu apģērbu atdot nenormālu naudu, domādami, ka līdz ar to viņi ir labāki. Tās ir pilnīgas muļķības, ka tirgū vai parastā veikalā ir nopērkamas vienas vienīgas "ģešovkas", kas izjūk pēc otrreizējās mazgāšanas. Varbūt esmu pārlieku pieticīga (bet varbūt tikai veselīgi domājoša), bet neviens nekad nav teicis, ka tādēļ izskatos slikti:face-smile: .
Publicēts: 20.08.08 03:15
 citēt
A jee.Mužveca tēma.
Tad nu tā, man ka reiz nupat nācas konstatēt, ka viena portālā diskusijā nolikta visticamāk esmu es.Ka reiz par ģerbšanos:face-grin:
Bet man nak smiekli, cik tas beidzamā laika cilvēkiem kļuvis svarīgi.Un vēl kas, iet jau talāk.Vienās kāzās šogad biju lieciniece, ka operātoru izlamāja vīramāte, tipa, ko viņš iedomajoties, ka atbraucot ar sagrabējušu golfu/nu bij tas skats tāds, ka golfinsh tiek izmantots rūsas audzēšanai un dubļu rallijiem/ uz kāzām.Džeks stāvēja un blisijās no brinumiem.Man ar neticejas savam ausīm, nu jau būs arī auto jasaskaņo, ar kādu drīkst braukt:face-grin:

Es uz kāzām ģerbjos šobrīd vienkārši.Vai nu baltas bikses un melns kreklinš, vai kāda samēra vienkārša kleita.Agrāk ģerbos zolīdāk, bet...Ja jau uzvalks maksā labu naudu, tad laba vakarkleita vispār...Man gan ir vismaz 25 vakarkleitas tieši šādiem mērķiem, bet beidzamā laika iztieku ar biksēm un krekliņu.Vienkārši ļoti un citas ikdienā tā staigā, bet nedomāju, ka ir ētisks skats būt sievietei vakarkleitā/pie tas piedienas kurpes uz augstāka papēža/ un milzīgu fotosomu ar 4 līdz 5 objektīviem, divam kamerām, divām zibspūldzēm un vēl čupu pričendāļu.Un tad vēl bildēt ar tādu ekipējumu labi kāzas...Nuuu, tur jau nav runa vai labi vai nelabi, bet drīzāk, vai izturētu līdz galam visu dienu un nenogāztos no kājam. Vienas no pēdējam kāzām salauzu kājas pirkstu.Tieši dēļ kurpēm.Viriešiem tādā ziņā ir vienkāršāk un es vispār nesaprotu kādas varētu būt problēmas sabildet uzvalkā.Dodiet man un es mierīgi sabildēšu, izvārtīšos arī droši vien, bet tas nebūs ne uz pusi tik šausmīgs skats, ka tād, ja es augstos papežos, vakarkleitā valstīšos pa zemi.Un manis pēc mužam neapmierinātas kāzu vieses var velāk forumos šur un tur teikt, ka es izskatos, kā no kartupeļu talkas, jo bildējot man galīgi mazsvarīgi cik tur tīrs vai netīrs.Ja dzīvību neadraud, tad es par to vai apģērbs būs tīrs, nesabojats vispar neuztraucos un nedomāju.Ja tā domātu, man nebūtu vismaz trešdaļa no tiem kadriem, ko sabildēju šobrīd.
Vienā brīdī besis uzrāva, kad lasiju un secināju, ka tas domāts par mani.Jo lielako tiesu es cenšos ģērbties maksimāli labi, lai neizceltos ar briesmīgu ģērbšanās stilu vai nepiemērotu apģērbu pasākumam.
Un nu galīgi nav taisnība, ka teju visi žurnālisti ģērbjas briesmīgi un staigā nevīžīgi apkārt.Un iet tikai sarīties.Nevajag taisīt steriotius no saujas cilvēku, kas ar to izčeļās negatīvākajā nozīmē, ka nu tā dara visi.Es ka reiz tieši zinu daudz kolēģus, kas ģērbjas ļoti labi un tā kā dažiem varbūt pat darba dēļ sanāk katru dienu ģerbties greznās dreēbes un vakarterpos nodzīvot savu lielako daļu darba mūža.

Manuprāt fotogrāfam, ja nav dress code pasākumam , tad ir jāvadās no asākuma vietas, kā ģerbties.Ja pils, muiža, tad neģerbsies visticamāk kada linu uzvalciņā/lai gan tie ar var būt visādi/, bet ja ir svinības, ja runajam par kāzam, kādā guļbūves mājā , tad neredzu problēmas, kādēļ gan nevarētu samēr vienkārši, kaut vai ikdienišķi ģērbties.Galvenais lai drēbes tīras, nesaplēstas, nenovalkātas..Viss cits ir pupu mizas.
Publicēts: 20.08.08 03:15 labots
 citēt
Beidzamā laikā vienkārši cilvēkiem šausmīgi rūp ārišķīgas lietas.Un tas, kas bijis agrāk pašsaprotams, tagad par to var vienā laida diskutēt un vēl viedokļi dalās....
Publicēts: 22.08.08 20:31
 citēt
nu, reiz kolēģi filmēja, es bildēju. kāzas baznīcā. melnsvārcis (gan baltā klōzē) nāca virsū un kautko muršķeja par ētiku. man zajebalo un es direkti nojautāju, kas nav labi. (ne pirdām, ne atraugājāmies, ne nelāga bijām sapucējušies - balti krekli vasaras karstumā). teica, lai ejam Dieva mierā. gājām Dieva mierā, bet tā arī neiebraucu, kas nebija labi.
Publicēts: 22.08.08 22:00 labots
 citēt
var arī uzvalkā , bet tad jāņem līdz vienu palīgu kurš nēsās visas mantas un otru kurš rāpojot , guļot un vēl citādāk fotogrāfēs :) . Šitādi varianti ir redzēti ārzemju video kur fotogrāfs ir uzvalkā zolīdā bet palīgi only darba drēbēs :) . Bet tad rodās cits jautājums par palīgu "exterjeru" :face-grin:

jrj.lv...
mans darba apģērbs :face-grin:
Publicēts: 22.08.08 22:36
 citēt
Šamo diskusiju gan biju palaidis garām un tagad nāk smiekli! Piemēram, iedomājoties foto-lamzaku melnā uzvalkā ar šlipsi (tauriņu), sasvīdušu 30 grādu karstumā, novārtījušos pa putekļiem, ar nedabīgi izspīlētām kabatām, no kurām rēgojas objektīvi, blicenes un atstarotāji...MURGS!!! Klauns, ne fotogrāfs. Vasarā kāzās vienmēr ģērbjos vieglās, mēreni gaišās , ērtās, bet tīrās un pieklājīgās sportiska stila biksēs, vieglā gaišā kreklā ar daudzām pogājamām kabatiņām un katram gadījumam līdzi gaiša veste (nav firmas fotoveste, bet tirgū pa 7-8 Ls pirkta gana ērta un izturīga gaiši bēžīga vai gaiši pelēka veste). Jūtos ērti, uz viesu fona neesmu uzkrītoši nevīžīgs un nekad neviena viesu-tante nav šķībi skatījusies.
Saprotu, ka augsta ranga diplomātiskajā pieņemšanā uzvalks būtu aktuuāls, bet ne jau kāzās, kur nereti uzvalks vienīgi līgavainim mugurā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas