forum.gif
Apģērbs-Kāzās?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Apģērbs-Kāzās?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.07.07 15:53
 citēt
Šitas būs manas 3 kāzas ko rītā bildēšu, un gribēju jautāt kā ir ar apģērbu, vilk uzvalku?
Pirmās divas kāzas bildēju uzvalkā.
Vai ir kāda etiķete kas ir jaievēro fotogrāfa apģērbā?
Publicēts: 06.07.07 15:56
 citēt
tu jau 3x precies? :o
Publicēts: 06.07.07 16:03
 citēt
garas bikses ar pietiekami ietipligam kabatam (kur atri mainamos objektivus, maku, mobilo, zibenja bachas, mashinas atslegas, rezerves atminjas kartes, mobila ladetaju, siltas zekjes naktij, saulesbrilles salikt) un melns t-krekls vai melns krekls ar garam rokam.
noteikti tmshos tonjos, lai nemanamak. uzvalkaa es pabildet neesmu spejigs - parak iestiivina, gan pratu, gan kjermeni.
Publicēts: 06.07.07 16:05
 citēt
Njaa, ar emo apspiletajam bikselem te cauri netikt....
Publicēts: 06.07.07 16:12
 citēt
a vispār ir forši ar tiem ietērpiem. visvairāk patīk tas stiliņš autobusu šoferiem, makšķerniekiem, fotogrāfiem, inženieriem. visiem viens kostīms :lol: :lol:
Publicēts: 06.07.07 16:14
 citēt
es a tā no sākta gala domāju!
Daudzmaz zolīdi, bet lai ērti.
Publicēts: 06.07.07 16:33
 citēt
nav runa par tām vestem kuras masveidā tirgū pārdod, bet par tīri militārajām, apsardzes firmās līdzīgas lieto.

Man tāda pa vidam starp šiem variantiem, bet ar to nu uz kāzām vairs nevar, nesapratīs.
Publicēts: 06.07.07 16:36
 citēt
Šitas būs manas 3 kāzas ko rītā bildēšu, un gribēju jautāt kā ir ar apģērbu, vilk uzvalku?
Pirmās divas kāzas bildēju uzvalkā.
Vai ir kāda etiķete kas ir jaievēro fotogrāfa apģērbā?

ātri gan attapies

bet imho vasjag lai ir ērti un reizē praktiski, bet tas jau nu katram ir savadāk...
Publicēts: 06.07.07 16:47
 citēt
Ka es recu kad lasiju:)) Naca atminja "Es milu jusu meitu" :):) Normali ja fotografs svinibam normali sagerbies, pieklajigas drebes parasti briva uzvalka. Tos kas atgadina "Lumpenjus" parasti met lauka no baznicam un ari "Publikas" cienju tie nebauda:) Nju nezinu kazas nebildeju bet citur esmu pieradis vairuma gadijumu but uzvalka kuri reizi pusgada sanak pirkt jaunu ta novalkajas:)
Publicēts: 06.07.07 16:48
 citēt
nu ja šodien pazvana un saka ka ritaa nepieciešams neateicu!
Publicēts: 06.07.07 16:49
 citēt
Lunis, brivs uzvalks ar t-kreklu apakshaa jau ir ljoti zolids variants, tas ko es rakstiju, bija mazliet ar ironiju. bet pec baznicas uz visam izpriecam vasaraa ar uzvalku... bus jamaina ljoti biezhi, jatira tapat. nepraktiski.
Publicēts: 06.07.07 16:59
 citēt
Tas gan nebija kāzās, ļoti publiskā pasākumā /10 Ls ieeja/, palūdza man, lai es žaketē velkos, tak daļa publikuma ne nu trenūzenēs, bet daudz netrūka.
Publicēts: 06.07.07 17:05
 citēt
Hmmm... Nu man jau skiet, ka vajadzetu ta lai ir erti, bet solidi. Ka neka, saubos vai savas kazas gribesi redzet kadu, kas ieradies ar krasu noleksetas bikses un saplesta t-krekla.
Publicēts: 06.07.07 17:12
 citēt
Nu normālos tīros šortos un tirā T-ekrekla, ja ir +25 grādi diez vai kādam patiks ka grozīsies apkārt nosvīdis fotogrāfs uzvalka :DDD

Nu tad ja un tas varbut ir pienemami, bet ja ir jafoce sakot no diviem diena lidz pat ritausmai, tad ar sortiem un t-kreklu vien bus par isu ;)
Bet nu principa jau galvenais tiesam butu- neatstat atbaidosu iespaidu, viss parejais pielaujams.
Publicēts: 06.07.07 20:31
 citēt
Mans darba apģērbs vasarā kāzās....garas paplānas velvetonenes un polo krekls. Neitrālas krāsas.

zolīds variants! :)
Publicēts: 06.07.07 21:11
 citēt
spigana : Uzvalki medz būt dažādi , es pieļauju ka Latvijā vairums apzišt "Rupmaizi + speķi" par baltmaizi un kūkām nenojaušot . Jums neliekās ka cilvēki siltāszemēs ar staigā uzvalkos reizēm? Man ir vairāki forši taizemē šuti uzvalki ko arī velku tādos gadijumos jo man bieži arī citviet + 30 un vairāk reizēm jāaizvieto kolēģi oficiālos pasākumos:)
Publicēts: 07.07.07 00:08
 citēt
T-krekls, militārā veste vai šorti ir galīgi garām! eerti protams ir jaagjeerbjas, bet nu zoliidi tas toch! Kaazas ir viens no svariigaakajiem notikumiem jaunlaulaato dziivee, ierasties shortos uz shaadu pasaakumu ir konkreeta necienja pret skaistaako mirkli cilveeka muuzhaa!!

Un vispaar, taa kaa fotograafs parasti kaazaaas ir sveshinieks, vinjam buutu peec iespeejas mazaak jaaizceljaas viesu rindaas.
Publicēts: 07.07.07 00:53
 citēt
mazgāties biežāk vajag
Publicēts: 07.07.07 01:02
 citēt
mazgāties biežāk vajag

tas jau neatkarājas no mazgāšanās, bet no huj-zin-kā, tipa no iekšām, kur nepalīdz vai ej 1-reiz nedēļā vai 3-reiz dienā. tas organisms tāds baigais maita īstenībā. čakarē kad vajag un visbiežāk jau arī kad nevajag
Publicēts: 07.07.07 01:25
 citēt
es a tā no sākta gala domāju!
Daudzmaz zolīdi, bet lai ērti.

šito skan smuki...jo kad skatīsies cilvēki jaukos sabildētos momentus, neteiks- nu šitas mūlāps, bet bildē labi (pēdejo diez vai teiks...jālasa...un šitā noplēsa}
Publicēts: 07.07.07 01:32
 citēt
Hmmm... Nu man jau skiet, ka vajadzetu ta lai ir erti, bet solidi. Ka neka, saubos vai savas kazas gribesi redzet kadu, kas ieradies ar krasu noleksetas bikses un saplesta t-krekla.

Nu normālos tīros šortos un tirā T-ekrekla, ja ir +25 grādi diez vai kādam patiks ka grozīsies apkārt nosvīdis fotogrāfs uzvalka :DDD

svinīgā pasākumā un arī baznīcā naf ko tēlot varoni, ja svīsti ieziedies ar pareizo dezīti...no savu bērnu kāžam ar visiem šortiem tu lidotu, un kads ar ziepīti nesvistošs aizstātu tevi.
Ja nemāki cienīt pasākumu, naf ko lielīties ar savu profesionalitāti...
Publicēts: 07.07.07 02:53
 citēt
peec jusu teiktaa mani no visaam kaazaam izmestu jau pirmajaa bridii, bet nezkapeec patur un veel samaksaa ;) es kaazaas kaa bomzis izskatos, bikses kuraam visi celgali no pietupshanaam nobraazti, un virsuu makshernieka veste pilna piebaazta ar stafffu un objektiiviem :D dazhreiz noaudzis kaaa mauglis, dazhreiz nodziits kaa kreivu Vasja.
Publicēts: 07.07.07 03:33
 citēt
es pat esmu lasiiijis kaados kaazu forumos ka ir suudzeejushies par manu trako izskatu...
Publicēts: 07.07.07 03:52
 citēt
tieši gribēju jautāt par vesti - kas tas par fotogrāfu bez vestes, bet ja ir veste, tad kāds tur uzvalks? :D
Publicēts: 07.07.07 15:46
 citēt
Ha ha , nju es nezinu viss pa punktiem jabaksta. Nr.1 Uzvaliki ir sjuti uz pasutijumu tatad ta sjuti ka vinjis Kabatas mierigie var iebazt 200mm/2,8 + 10-22mm + rezerves akjus blicei un kartes. Ar citas bildesjanas kur jabilde telpas pamata lietoiju jostas uzkabes ideali zem neaizpogara uavalka. Nju lab LV te var kaut vai trenuzenes iet un saplesta T krekla BET citur uz sadiem darbiem exsiste stingra etikjete kuru parasti neviens neparkapj. bet ja "Halture par letu naudu" tad jau algsviens ko mugura var vilkt. Es ar sodien biju speists izpalidzet kolegjim 1/2 pirms pasakuma piezvana ka sjausmig vaig "Ligavas izpirksanu" uzbildet sim tai laika bij cita ceremonija baznica. Tad ar pie Ligavas majas biju sortos un vestee KA MEZJA:)
Publicēts: 07.07.07 15:56
 citēt
jā, tāds skats ir, ka šodien visi kāzās. baigasi klusums blogā :lol:
Publicēts: 07.07.07 15:57
 citēt

Zinu, ka neviens vien puķu salons šodien pie cenas ir pielicis savus 100% - 400% toč...
Publicēts: 07.07.07 16:01
 citēt

Zinu, ka neviens vien puķu salons šodien pie cenas ir pielicis savus 100% - 400% toč...

ne viņi vien.viss apkalpojošais personāls taisa naudu, kamēr var UN bremzē Lv politiku netiekot uz referendumu :lol:
Publicēts: 07.07.07 16:06
 citēt
Nu jā cik zini tad šo datumu daži pāri gaidījuši pat gadus :)

Nu un tad ja grib šodien tad nu aidā maksā ragā 4kārtīgi.
Publicēts: 07.07.07 16:34
 citēt
referendumu ne velti nolika tieši šajā datumā...

...tā ka, kas vēl nav bijis - uz iecirkni, parādīt, ko mēs par to domājam.
Publicēts: 07.07.07 16:54
 citēt
referendumu ne velti nolika tieši šajā datumā...

...tā ka, kas vēl nav bijis - uz iecirkni, parādīt, ko mēs par to domājam.

Nedaudz vēlāk kopā ar draudzeni iešu :)
UN jā davai savācās un aizvelkās :)
Publicēts: 07.07.07 20:14
 citēt
Nezinu gan kā ar to asardzes vesti,man bija uzvalks t-kreklsun jostas soma verķiem.It kā bija o.k.
Publicēts: 08.07.07 01:14
 citēt
wow... laikam tiešam cilvēki bija izmisumā, ka pat tevi Zaulpnss bija gatavi ņemt!!
Publicēts: 08.07.07 13:06
 citēt
Uzvilku gaišas 'dzinsu bikses un un baltu kreklu! Un domaaju ka bija OK! :)
Publicēts: 09.07.07 15:06
 citēt
Ko Juus te lejat?! Kaadi shorti, kaadi makshkjernieku pribambasi! Vai Jums cienjas un kultuuras, gan pret kaazeniekim, gan sevi, nemaz nav?! Atlaides pieljaujamas otraa dienaa, kad ir easy gaisotne un atrakcijas! Lai cik Juus kruti buutu, nav labi etikjetee ieviest shaadu patvalju! Iznjeemums vareetu buut,kaa gadiijumaa ar Luni! Kaut ari tas nav attaisnojums! Juus tak nesat fotograafa nosaukumu ne tikai savaa personaa, bet ari citu f-grafu vaardaa! Kaa Juus iedomaajaties, vai es gribetu ieteikt saviem pazinjaam Juus kaa bildeetaaju, kas ieradaas manaa kaazu dienaa, manaa dienaa, kad man ir sveetki(viena no svariigaakajaam manas dziives dienaam), shortos!!!, lai ari ir 25 graadi tveices?! ...da kaut 40graadi!!! a? ...

Pamat prikidu aprakstiija gan Lunis, gan Andre!
Un atceraties, Juusu vaards skan taalu, ne tikai bilzhu zinjaa, bet ari sevis pasniegshanas jomaa!!!
Publicēts: 09.07.07 15:23
 citēt
Vajag zolīdas drēbes, bet galvenais neuzkrītošas ... lai cilvēki nepamana kur esi, ko, kā fočē...
Publicēts: 09.07.07 16:23
 citēt
Protams jagerbjas ir ka ertrak... bet ne velti kazas un beres ir tie paskaumi kas prasa vismaz kaut kadu etiketi... Apgerbs ir jaizvelas ari atkarigi no ta, kada ir kazas publika.... Pie visa uzvalka ir iespejams pielikt visus pricindalus... Nevajag vilkt paraleles ar saplestas dzinsas un t-krekla esosu fotografu ar labam bildem un otradi... sanak ka jau macitajs baznica ar var but sortos...
Publicēts: 09.07.07 17:04
 citēt
Ja man būtu jāizvēlas smuks fotogrāfs, kas stīvuma dēļ nevar nospiest sakarīgus kadrus un baidās sašmucēt uzvalku pietupjoties - tad lai iet dillēs! Galvenis ir un paliek bildes, 99% izsaka kādas ir bildes, 1% ir paša fotogrāfa izskats (un arī, lai mamma nemestu bargu skatienu :) ) Taka nepiekrītu punchart- bet te jau nav vienas taisnības - katram ir sava un pareiza!
Publicēts: 09.07.07 17:37
 citēt
Shaize jau var sakties tad, ja fotografs, kam nav bildeshanai piemerota uzvalka, ka, piemeram, Lunim, tiek lugts tomer ierasties uzvalkaa. samekles/aiznjemsies/noires whatever to uzvalkau, bet baidisies sashmucet, nepratis vinjaa kusteties, uzvesties un domas ne par bildem bet par uzvalku.
ja uzvalka bildet pierasta lieta, tad, protams, savadak.
Publicēts: 09.07.07 20:24
 citēt
Vajag zolīdas drēbes, bet galvenais neuzkrītošas ... lai cilvēki nepamana kur esi, ko, kā fočē...

aizsargkkrāsas, bet atšķirībā no meža, kāzās tā ir līdzīga kloze, kā cien. sērojošajiem pakaļpalicējiem.
... sanak ka jau macitajs baznica ar var but sortos...
Ka tik neiet a pa reizei, zem talāra, protams. Ar džīnām zem talāra, kas gājuši 2 vai 3 pazīstu personāli.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas