forum.gif
canons 400d + ????
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / canons 400d + ????
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.07.07 20:44
 citēt
ta nu esmu nolemis iepirkt k-ko jaunu - proti, iet runa par objektiivu vai zibeni

standartaa naak 18-55 3.5f

ko iesaakt pirkt - zipeni canon 430ex- ja nemaldos taa vinju sauca

vai arii sigmu 17-70mm 2.8

driiz buus jaafochee viens noziimiigs pasaakums, kas buus telpaas - tad itkaa saakt ar zibeni?

pagaidaam $ abiem nav iekraata

vareetu buut stupids jautaajums... :shock:
Publicēts: 09.07.07 20:49
 citēt
pirkt kaut ko pirkšanas pēc, manuprāt ir muļķīgi!
ja vajag, tad vajag + vēl finanses atļauj!
Publicēts: 09.07.07 21:25
 citēt
ja nenem kitu, zipene un objektivs nesanak?
Publicēts: 09.07.07 21:56
 citēt
nopirku kitu , jo gribeeju iemeegjinaat vinju - vispaar fochuku

un tad taalaak domaatu, ko pirkt

nu ir jaafochee viens pasaakums = augusta beigas - itkaa jau nav aiz kalniem veel redzes kas notiek ar $
Publicēts: 09.07.07 22:00
 citēt
tā sigma paliek tumša...ja nevajag platlenķi tad labāk 28-70 kur pa visu ir 2.8...IMHO, jo neko nezinu par kvalitātēm u.t.t.
Publicēts: 09.07.07 22:29
 citēt
un ja tas notiek augusta beigās tad vakadzētu sākt domāt tikai augusta vidū, ja nedomā no ārzemēm sūtīt
Publicēts: 09.07.07 22:54
 citēt
Pērc zibeni (un zibenim virsū liekamu mazo softboksiņu), ja telpās bildēsi. Pēc tam objektīvu. Es arī pie ši posma esmu nonācis.
Publicēts: 09.07.07 23:10
 citēt
paldies. esmu tagad skaidriibaa

diskusija slēgta :D
Publicēts: 12.07.07 14:04
 citēt
Kits ir sūds tas skaidrs , labs stiklis vajadzīgs viennozīmīgi un bez zibenes ari nav bildēšana, bet ja nav zibenes ar iebuvēto ar mocībām vel var iztikt.

Ar kit nav tik traki- tie ir miti un legendas. man pasai ir un bildem ir pietiekama kvalitate (taisi kaut pa pussienu).

Pesix- ja jau jafoce tads pasakums, nem zibeni+ vel uzmet acis atstarotajiem, kuri stiprinas pie zibenes (Elkora 15-20 ls).
Bet, ja runājam par to objektīvu- standarta Tu nem (es ta sapratu), tad otru objektivu, manuprat, butu velams nemt ar lielakiem cipariem. Nu, piemeram, 28-105 vai tamlidzigi...
Publicēts: 12.07.07 14:06
 citēt
taisi kaut pa pussienu...

..un šausminies :)
Publicēts: 12.07.07 14:48
 citēt
taisi kaut pa pussienu...

..un šausminies :)

Mozj maza siena...
Publicēts: 12.07.07 16:37
 citēt
nu labi, labi- pussiena maybe ir parspileti, bet tas, ko visi te stasta, ka kit stikls ir galigi garam netabilst patiesibai.
Publicēts: 12.07.07 16:43
 citēt
nu labi, labi- pussiena maybe ir parspileti, bet tas, ko visi te stasta, ka kit stikls ir galigi garam netabilst patiesibai.

priekš tiem kas jau ir pabildējuši viņš neder, tam es piekrītu, bet trakākais ka iesācējiem tas prāts tiek sačākarēts. ar kitu viņš laimīgs bildētu 3 mēnešus un tad arī pats saprastu, ar ko jāatšķiras nākamajam objektīvam no kita
Publicēts: 13.07.07 14:13
 citēt
Cik saprotu, tad atļauties var kaut ko nedaudz virs 100 Ls. Manuprāt labāk pie kita stikla paņemt zibeni, jo telpās to tomēr vajadzēs. Jo īpaši labu stiklu jau ar pa tādu naudu nenopirksi un būs pēc laika vienalga nopietnāks stiks jāpērk.[/list]
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):