Kits ir sūds tas skaidrs , labs stiklis vajadzīgs viennozīmīgi un bez zibenes ari nav bildēšana, bet ja nav zibenes ar iebuvēto ar mocībām vel var iztikt.
Ar kit nav tik traki- tie ir miti un legendas. man pasai ir un bildem ir pietiekama kvalitate (taisi kaut pa pussienu).
Pesix- ja jau jafoce tads pasakums, nem zibeni+ vel uzmet acis atstarotajiem, kuri stiprinas pie zibenes (Elkora 15-20 ls). Bet, ja runājam par to objektīvu- standarta Tu nem (es ta sapratu), tad otru objektivu, manuprat, butu velams nemt ar lielakiem cipariem. Nu, piemeram, 28-105 vai tamlidzigi...
nu labi, labi- pussiena maybe ir parspileti, bet tas, ko visi te stasta, ka kit stikls ir galigi garam netabilst patiesibai.
priekš tiem kas jau ir pabildējuši viņš neder, tam es piekrītu, bet trakākais ka iesācējiem tas prāts tiek sačākarēts. ar kitu viņš laimīgs bildētu 3 mēnešus un tad arī pats saprastu, ar ko jāatšķiras nākamajam objektīvam no kita
Cik saprotu, tad atļauties var kaut ko nedaudz virs 100 Ls. Manuprāt labāk pie kita stikla paņemt zibeni, jo telpās to tomēr vajadzēs. Jo īpaši labu stiklu jau ar pa tādu naudu nenopirksi un būs pēc laika vienalga nopietnāks stiks jāpērk.[/list]