forum.gif
Canon 30D un ...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 30D un ...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.07 11:57
 citēt
Ir ta ka doma tuvakaja nakotne iegadaties Canon aparatu un dazus objektivus. Varbut kads var padalities pieredze par siem trim prieksmetiem:)!

1. Canon 30D
2. Canon EF-L USM 4,0/70-200 CPS
3. Canon EF 70-200 4.0L USM
Publicēts: 13.07.07 12:10
 citēt
Ir ta ka doma tuvakaja nakotne iegadaties Canon aparatu un dazus objektivus. Varbut kads var padalities pieredze par siem trim prieksmetiem:)!

1. Canon 30D
2. Canon EF-L USM 4,0/70-200 CPS
3. Canon EF 70-200 4.0L USM

Par Canon EF 70-200 4.0L USM ir runāts šausmīgi daudz... vai tad vēl viss nav skaidrs? Katram kārtīgām Canononistam tādam jābūt vai 2.8L
Publicēts: 13.07.07 12:14
 citēt
Par Canon EF 70-200 4.0L USM ir runāts šausmīgi daudz... vai tad vēl viss nav skaidrs? Katram kārtīgām Canononistam tādam jābūt vai 2.8L

Es jau tadel taisos klut par istu Kanonistu :D
Publicēts: 13.07.07 12:35
 citēt
EF 70-200 4.0L USM IS ir OK, bez IS nu ir ka ir, F2.8 ja vajag tumšās telpās bildēt, bet lēnāk fokusejas un ir mazak as par EF 70-200 4.0L USM IS.
EF 70-200 4.0L USM lenaks par EF 70-200 4.0L USM IS, bet ja nav darbam vajadzīgs ta hobijam un izklaidēm atliektiem galiem pietiek.
Esmu bildējis ar F2.8 un tas teiciens ka katram kartīgam canoniķinm tas ir vajadzīgs ir pilnīgas muļķības, tieši esmu no šī stikla ateicies par labuEF 70-200 4.0L USM IS. Bet nu katram savs.

Ja tu šādi sāc runāt, tad es tiešām apsvēršu iespēju atmest ideju kādreiz pirkt 2.8 L IS tā vietā paņemt uz pusi lētāko 4L IS, jo piemēram tepat atradu viņu pa 791,82 Ls..neslikts cipars. ir arī kāds attēls, ko parādīt?

p.s. es nevaru atrast, kur ir rakstīts, kāds diametrs ir šim stiklam..
Publicēts: 13.07.07 12:58
 citēt
EF 70-200 4.0L USM IS ir OK, bez IS nu ir ka ir, F2.8 ja vajag tumšās telpās bildēt, bet lēnāk fokusejas un ir mazak as par EF 70-200 4.0L USM IS.
EF 70-200 4.0L USM lenaks par EF 70-200 4.0L USM IS, bet ja nav darbam vajadzīgs ta hobijam un izklaidēm atliektiem galiem pietiek.
Esmu bildējis ar F2.8 un tas teiciens ka katram kartīgam canoniķinm tas ir vajadzīgs ir pilnīgas muļķības, tieši esmu no šī stikla ateicies par labuEF 70-200 4.0L USM IS. Bet nu katram savs.

Šo vajaga katram kārtīgām Canonistam EF 70-200 4.0L ar IS protāms vēl labāk!
Publicēts: 13.07.07 13:14
 citēt
Reali objektivu vajag sporta pasakumu bildesanai, gadas ari telpas, kur gaismas ir nu ta... Ka izpauzas lenaka fokusesana?!Pie dinamiskam kustibam nestradas ta kaa vajag?!
Publicēts: 13.07.07 13:34
 citēt
to es nemaku pastastit,'jo tās ir nianses, ka paņem visus četrus vienlaicīgi testet ta to var sajust, ja katru atsevīšķi ta nesajutīsi. Ja pārsvara sporta bildēšana ta F4 IS
www.fotoblog.lv...
šitais ir tieši ar to bildēts pie ISO 640 un F8 ja nemaldos ar stabilizāciju

Bilde izskatas labi, diemzel nav man tadas iespejas panemt visus 4 un pateste...
P.S. Varbut mulkigs jautajums, bet ka ir ar Canon 30D, ka ar fotografesanu pie lieliem ISO utt... ko vispar zinosi cilveki var ieteikt no Canon gala...
Publicēts: 13.07.07 14:50
 citēt
nepiekriitu, 2.8 nav kaa ar jeelu olu. tehniski nostraadaats taapat, draza iekshaaa nekriit.
telpaas 2.8 buus priekshrociiba. ar 4 arii var straadaat, bet tas jau ir bijis aprunaats ...
kas attiecas uz plato un tele galau, tad nu tas jau nu noteikti taa ar buus, ka uz 5d buus plataaks, jo tomeer citas iekshas, savukaart telezoom + crop ie lielaaks par telezoom.
ai bet da nu labi ...
Publicēts: 13.07.07 16:30
 citēt
man gan liekas ka f4 gadijumaa maksaat gandriiiz 2x lielaaku pikji par IS kas tomeer maina bildes kvalitaati un apstaakljos kuros galiigi nevajag IS pat noblokjejot stabilizejosho leecu taa pat tas iespaido kvalitaati, protams reportaazhu tas neattiecas.
Ja man buutu jaazveelas shobriid ko njemt, njemtu 70-200 2.8 bez IS, no labiem tirgonjiem var panjemt nedaudz virs 700 ls, pasakaina cena!
Bet kaa jau tika mineets f4 bez IS ir teicams stikls, un veel jo vairaak cenas/kvalitaates atieciibaa ir iespaidiiga!
Publicēts: 13.07.07 22:24
 citēt
kas ir "IS" ?
Publicēts: 13.07.07 22:36
 citēt
kas ir "IS" ?

attēla stabilizators
Publicēts: 14.07.07 08:26
 citēt
visumā jauks saits, tikko paskatījos salīdzinājumus un tiešām 70 - 200 4L IS USM ir vis asakais par atrumu nezinu

[url=the-digital-picture.com... saite, ka ari salidzinajums atrodams šeit.
Publicēts: 14.07.07 19:21
 citēt
Paldies par informaciju, bus viela pardomam...
Publicēts: 14.07.07 19:28
 citēt
Interesantu lietu noveroju, Canonam 30d un 5d vairakos interneta veikalos garantija ir 1.gads... Ta tak isteniba nevajadzetu but

Kas var mani apgaismot kadel ta?!
Publicēts: 14.07.07 19:33
 citēt
Interesantu lietu noveroju, Canonam 30d un 5d vairakos interneta veikalos garantija ir 1.gads... Ta tak isteniba nevajadzetu but

Tā i ražotāja garantija un pārdevējs mēģina apvest ap stūri klientu un piedāvā tikai 1 gadu. Bet būtībā visiem privātajiem pircējiem garantija 2 gadi un otro gadu nodrošina pārdevējs.

Ķipa negribi labot netirgo....
Publicēts: 14.07.07 19:37
 citēt

Tā i ražotāja garantija un pārdevējs mēģina apvest ap stūri klientu un piedāvā tikai 1 gadu. Bet būtībā visiem privātajiem pircējiem garantija 2 gadi un otro gadu nodrošina pārdevējs.

Ķipa negribi labot netirgo....

Ta jau ari likas... vismaz 220.lv griba gan pirceju apvest ap sturi :)
Publicēts: 14.07.07 21:55
 citēt
visumā jauks saits, tikko paskatījos salīdzinājumus un tiešām 70 - 200 4L IS USM ir vis asakais par atrumu nezinu

esi ļoti labu lapu atradis. super salīdzinājums!
Publicēts: 14.07.07 23:05
 citēt

Nu drusciņ jau šitie arī laiž fufeli-70-200 ar IS ir kā diena pret nakti bez IS -nu kaut kā neštimmē, jo pašam ir bez IS un ko nu ko varētu pārmest, bet ass jau kā žilete. Viņam ir citi kreņķi (neraugoties uz L) bet na par šo tēmu...
Publicēts: 15.07.07 10:23
 citēt
tad jau labs canon marketinga triks nezinātājiem ar to IS.
Publicēts: 15.07.07 12:24
 citēt

Nu drusciņ jau šitie arī laiž fufeli-70-200 ar IS ir kā diena pret nakti bez IS -nu kaut kā neštimmē, jo pašam ir bez IS un ko nu ko varētu pārmest, bet ass jau kā žilete. Viņam ir citi kreņķi (neraugoties uz L) bet na par šo tēmu...

Varbut varetu uzzinat, kada?! Lai ari ne si tema bet tomer:)
Publicēts: 15.07.07 15:24
 citēt
Iesaku pamekleet aizveesturisku Canon 80-200mm stiklinju kuram visos galos ir 2,8f, atradu pa 400Ls, vinjam gan nav ne IS ne USM, bet arii nevajag!

Tirdznieciba tads jau nebus, drosi vien, ka jamekle no rokam?!
Publicēts: 15.07.07 18:00
 citēt
Bet protams ka tikai lietotus tos vairs var atrast! Bet nolietot taadu faktiski nav iespeejams!

Latvijā, nez , būs tādu iespējams no rokām dabūt ? ;o
vai arī jāsūta no ārzemēm ja savajagās ;/
Publicēts: 15.07.07 20:57
 citēt
bez IS ari 70 - 200 F2.8 importējot var dabūt pa naudām mazliet virs 600 un būs jauns L stikls ;)
Publicēts: 15.07.07 21:37
 citēt
vis jav ok pa puscenu importet L siklus vai citu tehniku, tikai nav ne kadas garantijas ka ar to tehniku bus vis štokos. Ir man gadijies dabūt rokās L stiklu ko džeks no arzemem caur netu nopircis, un stiklam bija problēma neliela bet tomer. Te pat uz vietas cik pazīstamu cilvēku no neta ir pirkuši kameras no mūs pašu tirgoņiem un ir dzirdēts gan par dīvainu garantiju gan ari par problēmām ar šo tehniku. Protams ja tā tehnika izmantojama hobijam ne vis darbam ta jav var ar viņu nēsāties pa darbnicām un gaidīt kamēr sataisa reizēm pat vairākas nedeļas. Bet ta vai ta nauda ieliekot taja pasākuma pat ari lētāk nav maza. Un ta pec tam klist L objektīvi pa sludinājumiem ar pierakst ļoti maz lietotrs , izbildēts daži simti vai pat desmiti kadru .

Tur jau ta lieta,biezi vien domaju ka varetu pirkt ari no rikam, bez garantijas utt... bet taja pasa laika garantija ari neko dorsi negarante. Ta ka pats darba nedaudz saskaros ar garantijas remontu sekam, tad nav patikami ka Tava prece stav servisa 2-4 nedelas... Traki ir tad ja tas ir darbam ka jau teici, tad ir sudi... Prieka pec sev gan neperku tadu strumentu, pamatdarbs ari gluzi nebus... bet tomer...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):