Īsumā, vajadzīgs kāzu fotografētājs, nevajag fotogrāfu ar desmitiem gadu pieredze, bet tādu, kurš prot rīkoties ar to tehniku, kas viņam ir. Protams, DSLR.
Motivācija tāda, ka jaunie uzskata, ka "gan jau kāds safočēs", bet bet es atceros no savām kāzām, ka fotogrāfs ir vajadzģs, tāpēc lai uztaisītu kaut ko pavidu - ne pārāk dārgi, bet tomēr ir, meklēju azartiskos, kam gribas fotografēt, pāēst un padejot. Ar to dzeršanu gan jāuzmanās
Ņemot vērā, ka 16gadīgi džekiņi tagad taisa web lapas, kurās reklamējas kā fotogrāfi, tas ir ļoti saprātīgs jautājums. Nebūtu smuki, ja kāzas rit pilnā sparā, bet jaunajam censonim atbrauc pakaļ vecāki un aizved līdz galam izciest mājas arestu
Ņemot vērā, ka 16gadīgi džekiņi tagad taisa web lapas, kurās reklamējas kā fotogrāfi, tas ir ļoti saprātīgs jautājums. Nebūtu smuki, ja kāzas rit pilnā sparā, bet jaunajam censonim atbrauc pakaļ vecāki un aizved līdz galam izciest mājas arestu
Ka man patik cilveki kas apriori "Neko labu nemekle" nafig tad vispar kadam jamaksa pane ziepi un sabilde Pilna kuldīga ar Labiem un netik labiem un visvisādiem fotogrāfiem un noteikti ir kādi 10 "Pesiki" kam mamma vakar aparatu nopirka un sjodien FOTOGRAFS Iesaku paņemt 'Pesixs" tam vismaz nauda ebūs jāmaksā bet un ja AIZRAUS garām tad nebus sircapzņas pārmetumu "Ko no 9-10 klases skolnieka var gribēt"
pats pelniiju naudu fochukam un nav mans pirmais fotoaparaats focheeju kopsh 2004 gada - tajaa laikaa bliezu ar ziepi, 400ais ir peedeejaa gadaa iepirkts
Labi labi Pesixs neraudi , soreiz panems lielakus puikas citreiz panems tevi PAFOČĒT. Tik skaties kāzās dažrei gadās kādas nocietušās tantes no Latgales oii tad fotogrāfam gadās mukt gar sienakaudzēm ka nenorauj no kātiem gubā
Labi labi Pesixs neraudi , soreiz panems lielakus puikas citreiz panems tevi PAFOČĒT. Tik skaties kāzās dažrei gadās kādas nocietušās tantes no Latgales oii tad fotogrāfam gadās mukt gar sienakaudzēm ka nenorauj no kātiem gubā