forum.gif
ziepītis bērnam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / ziepītis bērnam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.07.07 11:52
 citēt
Meklēju ziepīti 3 gadīgam bērnam. Prasības - maximali izturīgs. Vēlams lai nebūtu nekādu kustīgu daļu kā piem objektīvs, kas izbīdās, lcd kas atlocās utt. Droši vien ar apm. 35/f2.8 fix (varbūt ka ir arī gaišāki) un vismaz 2 - 4 Mpix (optimāli 3MPix). Labi ja ir optiskais skatu meklētājs, bet ne obligāti. Lēts! Kvalitāte šoreiz paliek tāda kāda nu viņa ir :(
Uz doto brīdi atradu :
1) Olympus Camedia C-150 - 20-25 Ls
2) Olympus C-170 - 30-35 Ls
3) Olympus µ 725 SW - 150 Ls (ideāls pēc konstrukcijas, ūdens/triecienizturīgs, bet par dārgu :( )
pirmos divus neesmu apčamdījis vai objektīvs ieslēdzot izbīdās vai nē.
Varbūt kādam ir pieredze vai ieteikumi par citiem modeļiem...
Publicēts: 16.07.07 12:06
 citēt
$%^&%$^%
es tak neprasu ko saprot vai nesaprot ........ !
nevaru es visu laiku dot savu mob. telefonu vinjai, un arii pats process ar telefonu vinjai nav tik interesants kaa ar fochuku. Vinja jau labpraat panjemtu manu spoguleni un man atdotu to telefonu, bet nu kaut kaa nesajuusmina mani shaads variants....
Publicēts: 16.07.07 12:31
 citēt
Nākošais talants.. no 3 gadiem jau fočēt, vāks :D kas notiks pēc 15 gadiem, skills normāls varētu būt ja lieta neapniktu un 'mācītos. iedod palasīt nevis kkādus tur donaldu daku, bet normālus fotožurnālus (ā nē pag tu jau atdevi savējos laikam ;/ )
Publicēts: 16.07.07 16:37
 citēt
Nu ja tiešām ir tāda nepieciešamība, tad varbūt kādu ixus, jo tiem metāla body. :roll:
Publicēts: 16.07.07 20:08
 citēt
PS. Tā vien liekas, ka Lomogrāfiju ir aizsākuši sīčī ar ziepjiem :DDD
Publicēts: 16.07.07 21:34
 citēt
Nu ja tiešām ir tāda nepieciešamība, tad varbūt kādu ixus, jo tiem metāla body. :roll:

vai tad tiem IXUSiem neizbiidaas objektiivs pie iesleegshanas?
Minolta diamage kautkaads(slinkums peetiit) 2 Mpix, izrazjots apmeeram pirms 10 gadiem. :))

nu vot neatradu es nevienu Minoltu ar fixu, bet kaa alternatiiva varbuut ka arii der...
Publicēts: 16.07.07 22:01
 citēt
Publicēts: 16.07.07 22:43
 citēt
Publicēts: 16.07.07 22:45
 citēt
http://www.intershop.lv/product_info.php?products_id=1574&language=lv

baigaa cena - 123Ls, par to jau Olympus µ 725 SW var samekleet, kuru var gan dubļos mest gan arii zem kraana noskalot :)
.. nee nee gribu liidz 30-40Ls iekļauties
http://www.2u.lv/lat/search/?inscat=1136&lang=2&id=134250

.. bet vai shitam arii nav taa ka tas objektiivs biidaas iekšā aaraa ????
Publicēts: 16.07.07 23:39
 citēt
Dod viņam veco labo zenitu! Es domaju udeni, asfaltu un dubļus izturēs! :wink: :wink: :lol:
Publicēts: 16.07.07 23:41
 citēt
Dod viņam veco labo zenitu! Es domaju udeni, asfaltu un dubļus izturēs! :wink: :wink: :lol:

man liekas ka tā ir viņa, nevis viņš :D
Publicēts: 17.07.07 07:51
 citēt
Disneja kameras buutu iistais, bet Latvjia jau taadas nedabuut!

disneyshopping.go.com...
Publicēts: 17.07.07 08:47
 citēt

[url=http://disneyshopping.go.com/webapp/wcs/stores/servlet/DSISearch?Searchstr=camera&Search.x=27&Search.y=11&Search=Search&storeId=10051&catalogId=10002&categoryId=11776&langId=-1&Ntx=mode+matchallpartial&N=0&Nu=p_productID&Nr=&Ntk=All_Shopping&Ntt=camera&selectedOption=All+of+Disney+Shopping&D=camera&Dx=mode+matchallpartial&Dr=&Dn=0]Disney

Nju pasuutiit jau var arii uz LV tikai tasd jaareekjinaas ar shipingu! ;)
Publicēts: 17.07.07 12:02
 citēt

http://disneyshopping.go.com/webapp/wcs/stores/servlet/DSISearch?Searchstr=camera&Search.x=27&Search.y=11&Search=Search&storeId=10051&catalogId=10002&categoryId=11776&langId=-1&Ntx=mode+matchallpartial&N=0&Nu=p_productID&Nr=&Ntk=All_Shopping&Ntt=camera&selectedOption=All+of+Disney+Shopping&D=camera&Dx=mode+matchallpartial&Dr=&Dn=0

Domkrat tu esi zelta cilveeks! Super mantinjas. Ar suutiishanu uz Latviju nav nekaadu probleemu. Nu jau baigi sapriecaajos, bet...
... beeda ka razhotaaji gandriiz neko nav ielikushi iekshaa shajaas mantinjaas un cena praktiski ir par Disneja bildiiteem :( man mob. telefonā 30x lielaaka atminja :)
- kamera 20$ izshkjirtspeeja 288x352pix :roll:
- 50$ 480x640 :( arii pat bildi 10x15 neuztaisiisi
lielaakaa 80$ it kaa 3 Mpix, bet atminja tikai 15 bildeem :roll:
Laikam palieku pie Olympus vai Trust - jaabrauc apchamdiit, ja tik kaut kur veikalaa buus..
Publicēts: 17.07.07 13:53
 citēt
Piedod, ka shitaa sapriecnaaju, pats aatrumaa neiedziljinaajos parametros! :oops:

Nu ja gribeesies karti un kvalitaati normaalaaku, tad cena augs...

piemeeram....$89.99...www.etoys.com...

..un tad jau tieshaam tepat Latvijaa jaakataas kas leetaaks :)

Njaa....aarzemees atrast kaut ko taadu nebuutu gruuti....piem. ($29.99 - $49.99)

www.tigerdirect.com...
www.tigerdirect.com...
www.tigerdirect.com...
Publicēts: 17.07.07 18:19
 citēt
Dod viņam veco labo zenitu!:wink: :wink: :lol:
:wink: :wink: sīcim tak VĒL vairāk kā pieaugušajam jāredz rezultāts uzreiz un AF a nau zenītam, ja jau ne bildēšanai, bet ko spēlēt fotogrāfos, tad jau jā. A ja nu ne promaucēto, sponsorēto vai kāviņ telefonu no tiesas, vai pēc sludekļa pameklēt kādu, kurš kaput, izņemot kameru?
Publicēts: 19.07.07 00:28
 citēt
:wink: :wink: sīcim tak VĒL vairāk kā pieaugušajam jāredz rezultāts uzreiz un AF a nau zenītam, ja jau ne bildēšanai, bet ko spēlēt fotogrāfos, tad jau jā. A ja nu ne promaucēto, sponsorēto vai kāviņ telefonu no tiesas, vai pēc sludekļa pameklēt kādu, kurš kaput, izņemot kameru?

redzi harald, patiesiibaa nav nemaz tik vienkaarshi ka liekas, jo vinjai gribaas aparaatu TAADU KAA MAN - tas noziimee lai var pagroziit objektiivu, lai ir skatu mekletaajs, jo citaadi saka man ka neesot kur skatiities utt. telefons tas ir pavisam nenopietni to vinja jau ir sapratusi. Pagaidaam gan iztiek ar telefonu un vecu Smenu. Smena patiik labaak, bet krenjkjis ka neredz bildi :( Es jau pat baidos ka tik arii ziepiiti nemet pa gaisu , jo tam tak arii nebuus taads objektiivs ko var pagroziit :D
cimperliiga man taa jaunkundziite ;) ,
bet tai pat laikaa ljoti labi saprot kas ir kas..
Publicēts: 19.07.07 13:42
 citēt
nem zeniitu. siikajam bus interesantaak ar rokaam vizu apchamdiit un pagroziit. ja nokritiis taads ar nekaadas skaades bebuus. ja nogrims kaut kur 10-5 Ls nav tik liels zaudeejums. ar filmu beeerns iemaaciisies taupiit un skaitiit. a filmu peec tam varees iesakneet un nav nekaadu prob.
Publicēts: 19.07.07 13:48
 citēt
Es savai meitai uz 8g jubīli arī taisos ziepīti uzdāvināt, jo uzskatu, ka pirms cilvēks "atrod sevi" viņam ir nejēgā jāizfočējas. labāk lai to izdara agrāk, nekā sāk par foto domāt, kad jau sirmi mati un tad nesaprot ko ķert, ko grābt, ko fočēt vislabāk patīk.
Neizlasīju visu un lāga nezinu par kād avecuma bērnu autors runā, bet pēdējā komentā pamanījuu, ka andre piemin zenītu un filmiņu. Nepiekrītu. Viennozīmīgi. vecāki bankrotēs filmas pērkot un skanējot. bērnam ar pirmo fočiku NAV jātaupa. Viņam ir jābildē bez taupīšanas. :)
Publicēts: 19.07.07 13:48
 citēt
Neiesaku tos lētos sūdus, māsa nopirka Spānijā pa 50EUR, bet kvalitāte tāda, ka krāsas dažtreiz nevar saprast un kur nu vēl cilvēku atpazīt. :)
Publicēts: 19.07.07 13:50
 citēt
oj, izrādās jau pirmajā teikumā minēts 3 gadīgs bērns.... :)
3 gadīgam nemūžam neiestāstīsi, ka ir jātaupa.:) Tur jāļauj vaļa + Zenīts ir pasmags....
Publicēts: 19.07.07 13:51
 citēt
man liekas, ka 3 gadu vecumā tas bērns sarīsies zenīta skrūves un uzmetīs korpusu kaķim, nevis bildes taisīs.
Publicēts: 19.07.07 13:52
 citēt
es protams nerunāju par indigo bērniem..... tie jau protams pēc mēneša atvērs personālizstādi vecākiem par prieku
Publicēts: 19.07.07 13:55
 citēt
martink, 3gadīgs nav zīdainis:)

un bērniem piemīt tas, kas mums - vecuļiem - vair snepiemīt. Viņu visu redz vienkārši un redz tādas lietas, kuras mēs nepamanam. Vienkāršas un ģeniālas lietas.
bet ne jau par to bija runa :)

jāpērk lieta, kuru nebūs žēl zaudēt, jo var "netīšām pa logu izkrist, netīšām ūdenī iekrist, netīšām podā iekrist, netīšām pret virtuves flīzām saplīst, netīšām var paspēte uzsmērēties pa visu fočuku..." Nju tur var dajebkas notikt mākslas procesā :D
Publicēts: 19.07.07 14:08
 citēt
Krampe, es tiešām gribētu zināt, ko 3 gadīgs bērns darīs ar to aparātu :)

8 gadi, tas protams savādāk, tur jau i draugus i kaķi, i mākoni var nobildēt.
Publicēts: 19.07.07 14:11
 citēt
ko darīs? a bliezīs pa pogām, pa labi un pa kreisi ;) Arī 3gadīgam ir draugi, ja kas... bērnudārziņš, pagalms, ome laukos :D
Publicēts: 19.07.07 14:49
 citēt
Nu mūsdienās no bērniem var sagaidīt zilus brīnumus brīžiem. :) Un..kāda sagadīšanās...arī šajā video ir 3 gadīgs bērns. Laikam tajā vecumā viss ir skaidrs jau! :p

video: www.youtube.com...
Publicēts: 19.07.07 15:36
 citēt
man liekas, ka 3 gadu vecumā tas bērns sarīsies zenīta skrūves un uzmetīs korpusu kaķim, nevis bildes taisīs.

ka tik tu pats taas skruuves nesarijies :D
re ko dariis
www.photoforum.ru...
Publicēts: 19.07.07 16:17
 citēt
Zenit vai Leica, viss viens - priekš 3gadīga bērna pilnīgi nederīgas mantas.

Lēts atslēgas piekariņs - fotokamera būs tieši laikā. Vai arī paps ir pārliecināts, ka viņa bērns jau 3 gadu vecumā lādēs digitālos brīnumus datorā un vismaz pie Apple Cinema 30" ekrāna strādās ar krāsu līknēm?
Publicēts: 19.07.07 20:00
 citēt
Zenit vai Leica, viss viens - priekš 3gadīga bērna pilnīgi nederīgas mantas.

Lēts atslēgas piekariņs - fotokamera būs tieši laikā. Vai arī paps ir pārliecināts, ka viņa bērns jau 3 gadu vecumā lādēs digitālos brīnumus datorā un vismaz pie Apple Cinema 30" ekrāna strādās ar krāsu līknēm?

sandij, tev laikam gruuti sho saprast..
man agraak arii likaas ka 2 gados beerns nemaak neko, bet kaa izraadiijaas, tad shajaa vecumaa beerni jau briivi risina uzdevumus, kas reizeem liek krietni padomaat pat pieaugushajiem.
.. bet ja par foto, tad nevajag ne datoraa laadeet, ne arii straadaat ar kraasu liikneem - beernam galvenais ir PROCESS. Vinjsh bildee to ko redz un taa kaa redz. Datoraa laadeeshana pagaidaam ir manaa zinjaa, tachu domaaju ka vairs ne ilgi :)
Publicēts: 19.07.07 22:04
 citēt
....puikas laikam satraucaas ka konkurents briest nopietns! :P
Publicēts: 19.07.07 22:51
 citēt
Njā, nju bezbērnu ļauži nesapratīs KO prot 3 gadīgs.
Daudz PROT! Daudz. Pat datorā daudz fišku saprot. ;)

Cilvēki attīstas ātrāk un arī mirst (diemžēl) jaunāki....
Publicēts: 19.07.07 23:07
 citēt

a vot taisniba :) es pabrinijos cik daudz prot 3gadigs berns... bija man te vienu japieskata. nu kamer es vinam taisiju pusdienas, vins bija iesledzis kompi (i visu paroli ierakstijis), sameklejis kompi age of empires un blava man no istabas lai es vinam iztulkojot tos mistiskos uzrakstus kkada divaina (anglu) valoda.

Piekam, fotografesana, manuprat, nemaz nebutu ta sliktaka nodarbe prieks berna... pasam bus prieks un ar laiku jau ari samacisies visu ko.
Publicēts: 20.07.07 15:37
 citēt

Cilvēki attīstas ātrāk un arī mirst (diemžēl) jaunāki....

aha... pats 3 gados kompī spēles rāvu, galvenais lai galva ir ;)
Publicēts: 20.07.07 16:01
 citēt
....puikas laikam satraucaas ka konkurents briest nopietns! :P

Mēs ļoti satraucamies! Kas nu būs, ko darīt... :roll:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):