nu nezinu vai tādu aprīkojumu ir jēga īrēt par 3ls/h, protams ja nodarbojas ar labdarību ta jav vis ok, bet var gadīties ka tie 3ls ir ka tas bezmaksas sieriņš peļuslazdos DD. Normāla cena parasti ir no 25-35ls/h
Par cik tas mans Rajons MĀTE vienu dienu pārnākusi mājās no draudzenes strāsta esot redzējusi BEZNESA PĒRLI tipa pie "Garažas" esot bijusi izkārtne "Autoserviss Fotostudija" tipa vienā izkārtnē , esot smieklīgi iskatijies Beigās smiedamies apstāstiju zinīšiem un šie vēstija ka tā esot "Portreti" studija Vieta ļoti ēta piebraukšana no visurienes jebkurā dienakts laikā utt. Vienīgi ka "Garaža studija" bet tā BILDES no turiens "Interjēra" esmu manijis Linkā ISKATĀS visnotāļ lietojama.
Jā vēl kas NO DARBA viedokļ "Portreti" studija ir LABĀK apgādāta TEHNISKI nekā slavēnā Imagine. Vienīgi ka mazāka gabarītos un "Personālam" nav tik krutu "Tussa" apstākļu kā Imagine "Dīvānu stūrītis modeļu daraudzenēm un ziņkārīgiem pasūtītājiem" KURŠ no jums iet kautko "Pabildēt" tas DROŠI pietiks ar "Portreti" lai saprastu ko vinš vispār grib un var. Ja IR KLIENTI kurus jāšokē ar "Exsluzīvi vietu" tad protams vienos vārtos Imagine SmileSmile Istenībā tāds aprīkojums kā Imagine man pašam ir PAARVIETOJAMS taču man LATVIJĀ nav "Autanomā barošana" tāda snav arī Imagine bet toties ir PORTRETI
Jā visbeidzot ESIET DROŠI ar aprīkojumu kā IMAGINE ir JĀPROT rīkoties un domāju ka tie kas STUDIJĀS nestrādā PASTĀVĪGI ar tādu prot rīkoties ~10% no IESPĒJĀM līzd ar to KRUTUMS ir pilnīgi lieks NEPROFESIONĀLIM Imagine ir IDEĀLA VIETA kur teixsim IEBRAUKUŠA profam no CITAS VALSTS vai taixsim tādam kas "Grib pahaltūrēt ārpus darbavietas" va visizplatītākais variants "Kam naf Krutā vietā studija" aizvest "Baņķierus uzbildēt REPROGAISMĀ"
Ok! Sazvanīju mazākā maka ir 10LVL tas ir 3 stundas (protams vari ņemties arī divas bet jāmaksā tāpat 10LVL/H) .Manuprāt cena ļoti pieņemama vismaz manam lietotāja līmenim.
Ot kad tu busis samacijies KRUTA FISJKAS kad riktigi sakrukjijis savu PR klientiem radsies velme PEC TEVIS tad domaju ka LV neko neiresi un neko netaisisi bet sad tad pa ~30Ls kā kuru reizi Aizlidinasies uz Berlini un pie vecas lidostas piestaigasi uz SEJIENI
Viss pasjam izvitrusakam FOTO VELMEM un ficjam viss kartigi plauktinjos kā jau fričiem un PEC VAJADZIBAS Tas ir netalu no Berlines centra kur veca lidosta Tempelhofa Un Klients UZREIZ sapratis ka BUSS BAIG JAMAKSA lai vinja "Bobu scolknji kruta" jo tur tak vinai var piestutet manu iemilotos zelta California Sunbounce
Ta cena ir loti draudzigi, ka jau Lunis teica, ar studijas lietam padarboties jau vairums neprot( es ar taja skaita). Prieks portretiem, kapec gan ne, pa 10Ls... ne jau visiem ir iespjeas samaksat 35Ls h... un tad izpausties
aigarsa : Ka tev liekas kapec es vinju zinu? Kapec "Man" būtu jātļaujas , klients pasūta klients apmaksā rēķinus un ļoti labi zin un redz cik kas maksā un nav nekādu problēmu kā LV kad viens auns kurš "Pats mājās knipsē" sāk štukot ka ŠITIK viņš nu gan fotogrāfaam nemaksās , ja negrib lai nemaksā normālā valstī KLIENTIEM tādas doma nerodas jo viņi REDZ cik kas maksā un 100% APZINĀS ka PAŠI tā kautko nemūžam "Neuzknipsēs'!! Klineti kuri NEGRIB/NESPĒJ maksāt NORMĀLAS cenas lai KNIPSĒ PAŠI!
Ok! Sazvanīju mazākā maka ir 10LVL tas ir 3 stundas (protams vari ņemties arī divas bet jāmaksā tāpat 10LVL/H) .Manuprāt cena ļoti pieņemama vismaz manam lietotāja līmenim.
kaads lameris nometiis gaismu tad no 3 Ls uz 30Ls/stundaa pacelsies ja rpotams kaads jau nav aizkeeris vadu...
kaadreiz bij doma pasham arii iziiireet savejo, bet darba ir dafiga...
priecājies, jo kā nekā iepriekš biji uz bankrota robežas! vasarās jau tā ir, ka darba pietiek! jāsapelnās tagad, lai ziemā var eksperimentēt un kaut ko jaunu domāt!
aigarsa : Ka tev liekas kapec es vinju zinu? Kapec "Man" būtu jātļaujas , klients pasūta klients apmaksā rēķinus un ļoti labi zin un redz cik kas maksā un nav nekādu problēmu kā LV kad viens auns kurš "Pats mājās knipsē" sāk štukot ka ŠITIK viņš nu gan fotogrāfaam nemaksās , ja negrib lai nemaksā normālā valstī KLIENTIEM tādas doma nerodas jo viņi REDZ cik kas maksā un 100% APZINĀS ka PAŠI tā kautko nemūžam "Neuzknipsēs'!! Klineti kuri NEGRIB/NESPĒJ maksāt NORMĀLAS cenas lai KNIPSĒ PAŠI!
Un nemaksā tik tāpēc, ka esam, vismaz es, auguši socvalstī, kur viss pašu rokām darāms. Un paaudze, kas maksās par labu kvalitāti, pie mums vēl nav piedzimusi. Šo "slimību" dziedēs tikai laiks un šaurā specializēšanās, kas notrulinās smadzenes un sapratni par blakus lietām
darvins : Ot tur tu maldies , domā kas tad ir tie LABĀKIE pasūtītāji TIE ir tepat "Sočetestviņiki" kuriem ir pārliecībā ka "Latvijā jau neko labu neviens neprot" bet pašiem kautkā nav "Jaziku" līdz ar to viņi laimīgi ka kāds ar viņiem par "Po našenski" parunāt un KRUTA izpildīties Neesi sastapis LV tipus kuri spridžī "Zini kur mums to tasija"
darvins : Ot tur tu maldies , domā kas tad ir tie LABĀKIE pasūtītāji TIE ir tepat "Sočetestviņiki" kuriem ir pārliecībā ka "Latvijā jau neko labu neviens neprot" bet pašiem kautkā nav "Jaziku" līdz ar to viņi laimīgi ka kāds ar viņiem par "Po našenski" parunāt un KRUTA izpildīties Neesi sastapis LV tipus kuri spridžī "Zini kur mums to tasija"
jebkurā gadījumā, man kā lamerim, moš kādreiz vajadzētu aiziet uz tiem portretiem, pamācīties kas un kā, jo tiešs darbs ar gaismām un fočēšanu un foniem, vispār nav bijis, tākā - liekas interesanti
dzindzjun : viriesji vispar ir maukas pec butibas , tapec labak istikt ar draudzenem un ar tiem cukam nepities ka tadiem! BET isteniba ...SIEVIETE soreiz tev ..
sasar : Studijas RIGA taga ir NESKAITAMAS jautajums KO un KA tur var darit un CIK MAKSA. Studijas aprikojums NE DRASJANAI ar pietiekami jaudigam 400 niecem blicem softboxsiem lietussargiem un pat Beauty Dish maksa ~ 400Ls VISS KOMPLEKTS ! Cilveks kurs "Uzreiz uznemas" sabliest kautkadas vienas normalas kazas sadu KOMPLEKTU var ATMKSAT 1 Pasakumā!
Burtiski pirms nedeljas "Meitenite" no laukiem izdomaja "Busju kruta fotografe" mutere sai iedeva 2000Ls un mes NEDELJAS LAIKA pilniba nokomplektejam vinju ar STUDIJAS+FOTO tehniku STUDIJA par 377Ls tika no Vacijas VEIKALA atgadata UZ Latvijas LAUKIEM 4 Dienu laika!! Ja vel sorit nopirku vinai papildus 170cm Oktagona softboxsu tikai pa 53Ls
"Krutas lauku fotografes komplekts" Foto --------------------------------------------------------------- Canon EOS 400D 18-55/55-200 BG-E3 KIT : Ls 694,09 Canon 50/1,8 :53Ls Canon Speedlite 580EX :285.40Ls
Studija: ---------------------------------------------------------------- CY-420K Studioblitzleuchte 2x Beauty Dish 50cm für K&DS Serie 1x Octagon Softbox Ø90cm 1x Softboxadapter für K&DS 1x Reflexschirm gold 84cm 1x Reflexschirm silber 84cm 1x WT-806 Lampenstativ 256cm 2 Cena 530 Eur AR PIEGADI LATVIJĀ !! + Octagon Softbox Ø170cm für die walimex 53Ls AR PIEGADI LATVIJĀ! Fonu turētājs parvietojams: walimex Hintergrundsystem 400 + 2 Stative & Tasche 125 € AR PIEGADI LATVIJĀ!
Slik PRO stativs ~70Ls laikam bija ti vina pati pirka tapec canu precizi nezinu. ---------------------------------------------------------------------- Kopa bija ~1950Ls
Ziniet kapec es to dariju? Man pieriebas paris vietejie smirdetaji kuri dirsa "Tie ridzenieki cakare mums te visu biznesu parak dargi vini nem un parak LIELAS un daudz bildes taisa" pie kam pasji tasija tadas "Skolas fotopulcins" limenja bildes tupuma un bezfantazijas kalngals Pesixs ar saviem 16 gadiem vinus pat parspej. Ot i iestastiju MEITENITEI kura tada bailiga bet TALANTIGA ka sjitie vecie merglji japalaizj ar ubaga tarbu pa pasauli. Rezultata vinai jau KAZAS lidz Oktobra vidum aizrunatas