forum.gif
fotostudija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotostudija
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.07.07 13:18
 citēt
dzindzjun : Nju bet tam jau naf nozimes TEV tapat labi sanax:)
PIETAM tas viss auxstak minetais ir PRIMARAI LIDZEKLJU UZKRASJANAI.
Domaju ka ilgak par paris gadiem tur nekas nekalpos ja neskaita staivus un zdelzjus:) BET PIKJITI kam labakam TAI LAIKA sapelniss ar uzviju. Ta teixt MINIMALI IZDEVUMI / MAXSIMALA ATDEVE/ MAXSIMALI IENEMUMI :)
Publicēts: 18.07.07 13:25
 citēt
Oi nee Zaulpnss sjite bij LABI REDZAMS ka klienti izvelas LIMENI un STILU.
Skukjim PASJAM jau bija portativais un printeris 220 EPSON.
Butu redzejis ka pagajusja Wikenda tur kautkada "Salidojuma" vietejie "ASSI" skumji stavej skatijas ka RINDA stav pie meitenites ar "Foninju un kresliem" pietam ja gribeja bildi uzreiz pa 2Ls varej izdrukat un vel CD/Vizitkarte ar pa 2Ls ierakstit APDRUKATA CD bet vinjus kas "Focje pie kruma @ sienas" ignore PILNIBA neskatoties uz 3x LETAKAM cenam:):)
Publicēts: 18.07.07 13:57
 citēt
Vo vo , tik tas prasa vel paildus aprikojumu vai ELEKTRIBU pie tiem kapiem:):)
Saii gadijuma Laukos ka izrdas ir cjupam visadi Skolu salidojumi un vel nez kadi festivali un ja tasa UZREIZ @ STUDIJA FONS tad cilveki labprat nak un MAKSA naudinju ari par vsiadam ficjam un pribambasiem. Principa sanaca ka VIENA pasakuma meitens atpelnija STUDIJU 100% ! Vel paris sjitados atpelnis TEHNIKU+ AXSESUARUS un tad talak jarekina PELNA/IZDEVUMI vietejie pasji ka suz mani SKIBI SKATAS jo sjiem jau nav nekads noslepums KAS sjiem sjita iezageja NEVAREJA SAPRAST kapaec PARASTI cilveki neesot neko daudz bildejusjeis un naudinju maksat gribejusji VEL MAZAK bet "Pie sjitas babas" taga rindas stav un pa 3x auxstaku canu neka SJIEM:):)
Publicēts: 18.07.07 14:11
 citēt
ewww!!!

Lunis - sapazīstinās ar meiteni no laukeim?

:lol:
Publicēts: 18.07.07 14:19
 citēt
Absolūti nav run par maucību vai ko tādu, pret to man iebildumi nebūtu :P

:)
Publicēts: 18.07.07 14:20
 citēt
Vinai BAIG GREIZSIRDIGA MAMMA un kausligi bralji:):)
Publicēts: 18.07.07 16:49
 citēt
pastāsti par izmaksām - fotopapīrs, tinte.. utt!
kādu papīru, printeri, fototehniku izmantojāt?

Paldies!
Publicēts: 18.07.07 17:15
 citēt
Vinai BAIG GREIZSIRDIGA MAMMA un kausligi bralji:):)

:)

izklausās pēc olarāju mantinieces, ne?
Publicēts: 18.07.07 17:44
 citēt
marruciic:
Oii nee REĢIONS vipar it uz to pusi bet taka tuvak jurjai, ot ka VIŅA saņemsies tad vspār būs Opacā :):)
Publicēts: 19.07.07 13:50
 citēt
Lunis - vai tu ludzu nepateiktu ta internetveikala adresi kur to visu pasutiji?
Publicēts: 20.07.07 00:56
 citēt
foto-walser.biz... izvele nav diez ko palsja tacju 90% precju ir UZ VIETAS un piegada uz Latviju 3-4 dienu laika ari lielgabarita mantas staivus boxsus paneljus generatorus utt!! un [url=www.ebay.de]www.ebay.de[/url] tur tirgo tas pats Walsers tik ir iesepeja dazreiz nosolit ~30% No veikala cenas! Piegade ta pati bet ja ir laiks un gribas taupit tad caur LBSS.DE var atgadat uz LV pa ~5Ls.

No Vacijas vispar 2/3 veikalu piegada uz Latviju un burtiski 72h laika. Vieniga problema ka DAZJI nepiegada lielgabarita preces jo imznto teixsim DHL vai UPS vai FEDex pastus. Jaskatas tadi kas izmanto tadu vacus sistemu ka www.gls-germany.com Latvija viniem partneri kautkas pilnigi mistsisks Firma kas nemas ar Hidro turbinam un hidro sukniem un TAPEC ari par letu naudu ved lielgabarita preces ar piegadi majas:):)
Publicēts: 20.07.07 08:29
 citēt
nu šis, jau, piemēram, ir ļoti lēti: foto-walser.biz...
Publicēts: 20.07.07 18:58
 citēt
aigarsa : Piegādi parēķini 19 Eur! Uz vietas tadi ir ~5-8Ls dabonami:)
Publicēts: 20.07.07 19:02
 citēt
Zaulpnss : "Te patās" mēs riktīgi aplauzāmies ar piegādātāju/ tirgotāju , piekāsa gan ar termiņiem gan komplektāciju gan cenām! Cenas tai vacu bode ir zemakas pa ~30% Atšķirība ja OFICIĀLI LV:) Jo LV cena ir EUR/LVL 1:1 !! LV ņemam TIKAI ja REĀLI ir VEIKALĀ UZ VIETAS citādi var mēnešiem gaidīt.
Publicēts: 20.07.07 23:50
 citēt
Man darbeli pa dazjadam valstim taka ertak man ja katra vieta naf katri sikumi jaire un prastakiem darbiem der ari Letas ssistemas kuru atskiriba pamata ir "Mehaniska" nenostradatiba un nestabilitate pie lielam slodzem. Man LV nav vajadzibas dragat uz lielam slodzem stradaju uz autordarbiem nevis uz apjomu tapec sjeit izmantoju letas piejamas sistemas kuras pec saviem parametriem un kvaliatates mani apmierina. Citur man majas metajas Broncolor LOGOS Kit 308 BC studija un Vacija garazja jau dazjus gadus bez darba metajas Pulso A4 Power generatots ar 3 galvam. Vienkars patreiz idzdevigak ir Iret studiju uz vietas ar visju aprikojumu neka stiept kautkur savus generatorus staivus un galvas:) Taka LV izmantoju pedeja laika Walimex 420 blices kuram kaitinosjaka detalja ir nespeja atslegt Foto palaideju un skanju bet ta ERTI /LETI/ . Erti iet mugurene un naf zel ja kada "Katiem nestabila" modele aizker nomocji zeme :)
Publicēts: 21.07.07 20:55
 citēt
paldies par info, vai jus nepastastitu ko nozime tie 260ws 420ws utt, atverot var redzet ka lampa ir 100w bet ko gan tie cipari lidz pat 1000ws nozime?
Publicēts: 21.07.07 21:40
 citēt
youne : Principa ar tiem cipariem ir pienemts apzimet Zibspulzdes jaudu. Nestastisju zinatniski par watsekundem utt kas tev neko neizsaka. Pec analogisjas tas butu 2x 250-260 Blicem pec pielietojuma varetu pilniba pietikt nelielai maja studija Istaba pienemsim lidz 20m2 ar griestiem 2,5m ar 420 kai varetu pavilkt ~30-40m2 griesti 3m un pienesim Softboksu lidz 1,5m2.
Iesacejam kas majas studija bilde tikai portretinjus un paris cilvecinju REIZEM ieverojami pratigak ir nopirkt walimex Studioset CY-260K ar staivu un lietusargu pa ~140Ls AR PIEGADI MJAJAS neka teret ~300Ls kautkadai lamerim pilnigi nevaidzigai 580 Canon pro blicei . Vienkarji gaisma kas no Studijas blices ar lietussargu pielauj neskaitamas variacijas un darba diapazonu iespejas un rakursus neka STACIONARI uz Aparata nostiprinata. Piemeram noliec cilveku ka gribi noliec gaismu KA VAIG un pats ar 5m vadu staiga apkart pa istabu un bilde kada rakursa tev liekas intresantaka gaisma. Noperc bezvadu palaideju pa ~20Ls un pat vadu nevaig tik maza kastite uz akarata bez kadiem vadiem. Ir loti precizs teiciesn "Zibspulzde nogalina fotografiju" tas atiecas uz Lameru iemilotajam "Blice purnā" kombinācijām. Uz studijas blicem tas neatiecas jo vairuma gadijumu vinju gaisma atgadina "Gaima no loga" varaiantu:)
Ja kads lasa Vaciski varu iedot dzeka pilniga lamera atzinjas par to ka vins izdomaja Majas nopirkt "walimex Studioset CY-260K" no plusiem ko vins nav aprakstijis japiemin ka JAUDIGA PILOTGAISMA jauj reizem bildet VISPAR TIKAI PILOTGAISMAS bez zibspuldzes tas jauda ir 150W Hologena lampa tas ir MODELIM "K" kurs ir PRASTAKS @ JAUDIGAKS. Tur vel ir blocites kas apzimejas burtiem "CR" atskiriba ta ka vinam ir vairak iespeju bet nedaudz mazaka Zibspulzdes jauda BET 3x MAZAKA PIlotgaismas jauda kuras gaisma tad ari NEPABILDES tikai BLICES GAISMA. Butiskaka atskiriba tatad 1: 3x Mazaka Pilota jauda 2: par 5% mazaka Blices jauda 3: Butisks plus ka var ATSLEGT OPTISKO SENSORU un SKANJU viens nodrosjina ka Blice palaizjas ari no JEBKURA CITA ZIBSNJA piemeram no "Blakus stavosja zieptraucnieka blices" Skanja ar laiku sak krist uz nerviem ja VISUS DIENU JABILDE tad ass pikstiens kas signalize ka BLICE UZLADEJUSIES.

No praktiska viedokla isteniba ir ta JA BILDE PASAKUMUS vai KAZAS un panem lidzi sadu STUDIJU + Saliekamu fonu kur atseviskji var cilvekus pabildet Fotografa honoras AUTOMATISKI pieaug par 50-100Ls tikai par sjis iespejas piedavasjanas FAKTU VIEN :)

Fricja varsmas "Mans NODERIGAIS jaunais pirkum "
www.canikon.de...
Publicēts: 24.07.07 23:46
 citēt
pasham ir 3x500w un viena 250w.
no savas pieredzes par jaudas lietoshanu varu pateikt .80 % tiek lietots uz maksimaalo jaudu (un biezhi liktu 1000w ja tie buutu). 10% tiek lietots uz minimaalo.10% pofigs cik likt.
Publicēts: 25.07.07 22:25
 citēt
Tava gadijuma generators ar 3-4 galvam deretu stradat vieglak un ertak un JAUDAS dafiga:):) Bet isteniba JAUDAI naf nozimess stradajot studija , savulaik man bij kolegjis kuram F prieks vinja skibas likas kameras nez cik zeme mestas bija F64 ko vins vienkarsji panaca taisot Multi exsjus. Tiesa ar Generatoru tas bija bet 3-4 exspozicijas vienam kadram vinam bija IKDIENA:) Flasmetram ir opcija MULTI ta sjis sarekjina cik X vaig nospiest KONKRETU JAUDU lai iegutu teixsim F 64 :):)
Publicēts: 26.07.07 00:02
 citēt
tam ir jeega tajaa gadiijumaa, ja mineeto komplektu upgreido uz 700 vai 1000 .... citaadi ... nu ne ipashi ...
arii 1000us darbina bez. protams, taa ir forsha vesch.
man patiik performance broncoloriem, tur ir skaisti, kaa no gjengjkera jamie laadeejaas :)
Publicēts: 26.07.07 00:28
 citēt
Tass ir ne tikai Broncoloram tads Fisjkas ir pat pasjam primitivajam Walimexsam kurus te te iesaku "Lameriem" atskiriba no Broncolora kur ta fisjka maksa $ 6,800 prieks Walimex ta parikte maksa 100 Eur :) Ja pie reizes Broncoloram ir generators trim galvam Verso A4 ar kopejo jaudu 2400 J . www.bron.ch...

Broncolor Verso A4 2400 Watt/Second Power Pack (100-240VAC/12VDC)

Vispar Broncolori man patik man pasjam dauzdus gadus ir Pulso A4 Power un tris galvas . tiesa nesmu kadus gadus lietojis bijusi laulene reizem palieto interjeru bildesjanai jo pie sjas garazja vins metajas Vacija:) Pirms tam kadus gadus Fotocentra tadu lietoju tapec ari Sev tadu nopirku ka pierastai lietai gluzji ka Falsmetru savulaik iepirku Broncolor FM flashmetru arhaiska studijas masjina BET prieks manis loti pierasta bija:)
Publicēts: 26.07.07 01:03
 citēt
jaa par cenam pilniibaa piekriitu. un kaa arii minieeji ciparu pulso - tur protams ir taa shkjirba, ja njem entry variantu, tad tas ir vairaak kaa ok, nu ok, uz bowens arii tas cipars galu glaa sanaak + / - diezgan adekvaats, ja tam ir reaals pielietojums. savukaart broncolor gadiijumaa der atceereeties ka tur ir mazliet cita shkjirba arii tajaa verlkjii kaa vinsh uzvedaas pie slodzeem, straadaa maita :D un itkaa kraasu temperatuuru arii tur ... taa, ka no ar aparaatu tur ir ok ... bet tam nav jeega, ja netaisa lietas, kas vinju atpelna, tam ir paredzeetas mazliet mazaakas mantinjas, kas pilniigi normaali pilda savas funkcijas, un rezultaatam nav ne vainass.
Publicēts: 26.07.07 01:17
 citēt
Ja un tiesji tapec es patreiz visadai beliberdai izmantoju Walimex galvas kuras laulenei taka pukisju bildesjanai pa letu naudu panemam. Pietiekami stabili strada un maksa kapeikas un caurumu lielaku par F 11-16 man nevaig:)
Publicēts: 26.07.07 01:29
 citēt
taadam komplektam arii expluataacija izmaksaas stipri mazaak nekaa citiem, jo piemeeram taas pashas lampass ir leetaakas. vienreiz kautkaa sanaaca mekleejot infu, atradu, ka jamajiem ir gana dauz visaadu compatiblity prichendaalju citaam lietaam, tipa gredzeni u.t.t.
Publicēts: 26.07.07 02:27
 citēt
reboot : Vo vo un es par ko:) Es jau 2 gab Oktaboxsus 170cm esmu pa ~50Ls iepircis ar domu ka vinjus var iznatot gan Boveniem kan Walimexsam vienu sev pirku otru vienam sieviskjim :)
Publicēts: 26.07.07 02:49
 citēt
tas ir vairaak kaa pienjemams cipars, jo ja nemaldos, tad original bija ~ 350 .... varbuut kautko jaucu .. bet kautkaa atminjaa taac cipars ir palicis ... nu tip tas kas uz bowenu paredzeec ... nau iekaariena tagad mekleet ... bet nu anyway ... shkjirba ir, un ja ir veelme / vajadziiba tad nokomplekteet var.
Publicēts: 26.07.07 11:46
 citēt
reboot : Tie jau ir TIE PASJI kas Boweniem pa 350 tika Ebaya nosoliti pa 1/3 no savas cenas. Man kautka ik pa bridim ta gadas nosolit pa baigam sviestmaizem pietam TAI PASJA veikala kur perku ari par pilnām cenām šie brižam njirdz ka ja perku E-bay tad piegāde uz Vaciju pa lēto ja WEBa tad uz Latviju pa dārgo vienkrāši man tur figurē abas adreses šiem reizēm neizpratne UZ KURIENI SŪTĪT:):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas