forum.gif
Zibspuldze
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zibspuldze
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.07.07 15:40
 citēt
Mani te nostadija izveles prieksa starp 3 zibenem:

1. Sigma ET-500 (135 ls)
2. Canon EX 430 (165 ls)
3. Canon EX 580 (355 ls)

Pedeja laikam butu atmetama cenas del (lai gan man jau vina tiri labi patika, kad biju dabujusi uz 1 dienu). Tad nu tagad mani interese galvenas atskiribas starp pirmajam divam. cik loti canon zibene ir labaka par sigmu ar ko un vai vispar ir?
Publicēts: 17.07.07 15:49
 citēt
Ja vien negribi strādāt manuālajos režīmos zipenei, tad labāk ņem Canon - Canon. Ne velti tiek runāts, ka Canon izstrādā fīčas, lai pareizi ar viņu aperātiem strādātu tikai viņu zipenes.
Publicēts: 17.07.07 15:53
 citēt
ļoti daudz pārrunāta tēma, es paņēmu 430ex un es esmu laimīgs.
580o jēgas tev tāpat nav pirkt, jo daudzi ''profi'' arī strādā ar to pašu 430o un jā - viņiem pat pietiek.
un.. jā 430o var atrast lētāk nekā 165, es paņēmu (janvārī) pa 130ls.. pa 30ls vēl vari somu / poniju / bombongas nopirkt.. whatevāaa[/list]

www.fotoblog.lv...

reku arī daudz izstāstīts, pāris tēmas zemāk

un jā sigma -> paliek sigma (respektīvi neiesaku :D )
Publicēts: 17.07.07 16:38
 citēt

un.. jā 430o var atrast lētāk nekā 165, es paņēmu (janvārī) pa 130ls.. pa 30ls vēl vari somu / poniju / bombongas nopirkt.. whatevāaa[/list]

To, ka var letak pati zinu, bet sitie ir tie varianti, ko man piedava darba (tatad- man nav jamaksa pasai). A cauri sitai birokratijai es nevaru dabut kko citu.
Publicēts: 17.07.07 17:33
 citēt
pie manis var pa 160 dabut 430

ka jau teicu- viss iet caur manu darbu -> vajag oficiali pirktu veikala, ar visam pavadzimem utt. (labi vel, ka pie tik mazas summas nav konkurss jasludina...)
Publicēts: 17.07.07 23:26
 citēt
Es plānoju Sigmu iegādāties, jo tai ir stroboskopa režīms (esmu redzējis interesantas bildes un arī gribu pamēģināt kaut ko līdzīgu sabildēt). 580-to gan man, laikam, nepavilkt...
Publicēts: 17.07.07 23:41
 citēt
Arī plānoju iegādāt 430- to ;)
Publicēts: 17.07.07 23:43
 citēt
Tas nekas. Skatījos, ka vienā veikalā deva 48 mēnešu garantiju... Nu tad pēc 48 mēnešiem pirkšu jaunu... :D
Publicēts: 17.07.07 23:46
 citēt
no 48 menešiem 40 bus garantijas remonta :D

Laiks, kurā prece ir garantija nāk klāt pie kopējā garantijas laika :)

Bet tas nemaina lietas būtību
Publicēts: 17.07.07 23:46
 citēt
Gan jau nav tik traki... :) A kas vispār remontē Sigmas? Un cik varētu (nu no pieredzes) tā kritiskā robeža (kadriem, zibšņiem), lai būtu jāuztraucas?
Publicēts: 17.07.07 23:48
 citēt
Laiks, kurā prece ir garantija nāk klāt pie kopējā garantijas laika :)

Bet tas nemaina lietas būtību

Plus vēl jau jābūt likumam, cik MAKSIMĀLI prece var atrasties garantijas remontā... (neesmu lasījis, bet būs jāpalasa) Ja nevar salabot, lai maina...
Publicēts: 18.07.07 00:09
 citēt
Yeeee.... :( :( :( bļin...
Publicēts: 18.07.07 00:31
 citēt
njaa.. tas noziimee, ka man pentax zibene jaagaadaa.. lai ziemas vakaros varu margot iekshtelpaas.. :)

toch nav sakariigu alternatiivu?
Publicēts: 18.07.07 10:05
 citēt
Zaulpnuss- tur tas joks, ka ne :D
nju biskit gruti izskaidrot tas birokratiskas sistemas (valsts iestade ka neka), bet nu mana darba to zibspuldzi 100 gadus nevajag. man vnk vinu piespele, jo es pasudzejos, ka savadak nakas dazreiz iziret...
bet parsvara es zibspuldzi lietosu tamlidzigos pasakumos ka kazas.

Es pati it ka domaju, ka 430 bus pilnigi pietiekosa, bet es vairak gribeju uzzinat tiesi par sigmu.
Publicēts: 18.07.07 12:14
 citēt
Nu tur viennozīmīgi vajag 430 vis maz ja k''azas bildejamas, bet tomer labak 580 vai Metz kura nak no malas tā vel labak. Un ari stikli par kuriem te bija te minējusi neder kāzu bildēšanai, protams vis atkarīgs no kvalitātes prasībām.

Metz kura nak no malas tā vel labak[/code:1]

Tas ir domāts kā slave zipene?

Ja jā, tad kuri medeļi no Metz atbalsta būt kā remote?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):