izšķiršana, kontrastu frekvenču raxturlīknes, gaismasspēja, cena, izmērs, cik ātri fokusējas, ja AF, distorsija, chromatiskās aberācijas, kā panes pretgaismu, svars, lietošanas ērtums un ne tikai
70-300 sigma tiesham nav slikts, nu vismaz es nesudzos. Putnus, lopus var normali pabildet, ir ari makro funkcija, kaut kadu kukaini varesi nobildet. Vareja gan but mazaks, bet salidzinot ar citiem tele objektiviem nav nemaz tik smags un liels. Pirms tam bija man viens USM stikls - aatrs, tapec tagad sigma shkiet palena, bet nu ar laiku pierod. Cena tiesham laba, tik janjem ar to APO, lai kvalitate bik labaka butu. Komplekta ari nak blende un sominja, par tadu cenu un normalu kvalitati, man vel nav nacies nozelot sho pirkumu. :roll: Ir vinjam ari viens pluss - biju Valmiera pirms paris dienam un panjemu lidzi savu eosu. Kad bija uzsprausts kitenieks - neviens taa ipashi uzmanibu nepieversa, tad panjemu speciali uzliku sigmu un bija tada sajuta, ka kraninsh garaks izauga un meiteni uz vakaru nocopet nebutu bijis problema. :wink:
izšķiršana, kontrastu frekvenču raxturlīknes, gaismasspēja, cena, izmērs, cik ātri fokusējas, ja AF, distorsija, chromatiskās aberācijas, kā panes pretgaismu, svars, lietošanas ērtums un ne tikai