ar tiem pašiem zenita makro gredzeniem , laikam var iegūt lielāku palielinājumu.. nu jā itkā jau smuki, bet kaut kur dzirdēju ka metot otrādāk divus stiklus vienu pie otra stipri cieš kvalitāte, gaismai vairāk vietas kur atstaroties un gļuki rodas
Man šķiet, ka ja apgriestu riņķī kādu 80mm objektīvu tad būtu vispār super! Es teiktu, ka kvalitāte ir ļoti laba mana varinatam par izmaksām vispār nerununājot!
Visas bildes ir bez jebkādas apstrādes un izveidotas dažu sekunžu laikā
ar tiem pašiem zenita makro gredzeniem , laikam var iegūt lielāku palielinājumu.. nu jā itkā jau smuki, bet kaut kur dzirdēju ka metot otrādāk divus stiklus vienu pie otra stipri cieš kvalitāte, gaismai vairāk vietas kur atstaroties un gļuki rodas
diafragmu var lecināt ar trosīti, kura ieskrūvēta tādā kā gredzenā ar bajonetes mammas galu /kā kamerā/, kuru uzmauc uz stikla un var vienkārši turēt ciet. stikliem ar vītni parasti var aizgriezt.
tāpēc, ka tev nav analogās fotokameras stikls, šitāda fīča analogajiem tikai ir, laikam.
ja māk tad var arī mūsdienu stikliem dabūt ciet
nu kanoniem ir jauzliek objektīvs virsū normāli, jauzliek f/ cik vēlies, nofokusējies (līdz pusei poga) un to podziņu kas ir kreisajā pusē ārējā malā , priekša fočikam, viņš aiztaisīs ciet fragmu. tad neatlaižot pogu jāmēģina noņmet objektīvu.
moš ir kādi advancētāki stikli kuriem uzreiz var kaut kā regulēt