forum.gif
www.shutterstock.com
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / www.shutterstock.com
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.07 09:49
 citēt
Chirkainais : Nu nezinu , sjitie letie stoki tika izgudroti pamata lai DIGIOTI varetu kautkur grust savus bezjega bezsakara saknipsetos sudu kalnus. Pamat ideja ir "Varbut mans bezvertigais emsls bus kada noderigs kaut vai pa 5 Centiem. Esmu kadreiz savas rietumu iskalies sakuma ka asistenst dragajis PASUTIJUMUS STOKIEM pec piestadita saraksta vel uz VELVIA saurajiem dipiem. Ar nebij nekads mazais apjoms videji vazajoties pa Hamburgu pieknipseju ~10x 50ISO/36exs filmas pa dienu. tad tas viss tika tistists griests un pec aprakstisjanas un ievadisjanas Exseli Optom pardots Stokiem. Kolegjiem ka peksni gadijas kads tuks periods tad ari PEC SARAXSTA tika ar asistentu un maceklu palidzibu tasitas sesijas "Cilveki" tipa aicinati modelji ari tadi pasji iesaceji un daznedazjadi tipazji tie tika atbilstsji pasutitajam stilam dragati ka Biznesmesnji , Klerki , Stradnieki , Parasti cilveki Detaljas tas vis stika sjauts uz 6x7 Mamijas uz platajam filma tapatas iegarmatots un VAIRUMA tirgots nost stokiem par smiekla naudu bet LOTI DAUDZ. Tiesa limenis bija par 1000x auxstaks neka sodien par 0,07USD :)
Ko razji tiesjam IZPAUSTIES KARI INDIVIDI kuriem est nedod dod kautko bezsakara paknipset:) Glupas runas "Es stokos tusejos" ir pilniga mulkja pazime jo JEBKURAM PIE PILNA SAPRATA ESOSJAM ir skaidrs ka tas ir APSALUTI NELIETDERIGI IZTERETS LAIKS / TEHNISKIE RESURSI:)

Tas atgadina Krievijas BOIKOTU kautkadai Baltijai vai Ukrainai.
Pienemsim VINJI NESUTA KAUTKO PARDOT caur BALTIJU. Kas notiek BALTIJA? Parezi NETIEK GUTA PELNJA , bet kas notiek pasja Krievija jeb ka analogi pies pasja "Stoku apgadataja" da vins ciesj milzigus zaudejumus nevarot notirgot nosutit pereci ko ir spiests razjot milzigos apjomos lai TURETU LIMENI un zemu cenu:):) Taluk ar tiem STOKIEM baigais lerums iztereta laika un nauda spie MINIMALIEM IENAKUMIEM:):)

...uz vienu jautājumu saņemsim daudz neviennozīmīgas atbildes... man stocki deva pārliecību, ka vēl dikti daudz jāmācās un zināmā mērā aizvietoja citas kaitīgākas atkarības, piemēram , bezjēdzīgi dirnēt netā... tad jau labāk kaut ko darīt... :) un es nevaru apgalvot, ka stocki ir tādi kā mēslu krātuves... tur ir ne tikai fotogrāfijas... protams, katrs stocks ieinteresēts nopelnīt un pelna viņi ne mazums, jo ja padomā, ka autors saņem labi ja 1/4 no bildes vērtības... man šorīt radās izmisums (nedaudz pārspīlējot) :), kad palasījos šajā diskusijā... tas ir tāpat kā atbildēt uz jautājumu, kāpēc mēs ēdam vienu vai otru ēdienu... kaut vai to pašu olu kāds ēdīs sakultu, cits vēršaci, cits vārītu... sākumā tas bija tīri sportisks azarts, tagad man gluži kā daudziem citiem, nav stokam tik daudz laika, lai regulāri tur kaut ko ievietotu, bet, ja jauns cilvēks izlemj pamēģināt, tad kādēļ nē... labāk tā, nekā daža laba suņu kaku fotografēšana un pretenzijas uz mākslu... un ja tā padomā, studējošam 50Ls ekstra mēnesī ir kaut kas... var jaunai tehnikai kaut ko sakrāt... :)
Publicēts: 23.07.07 09:52
 citēt
nu vis pirms nemāku es to stokbildizmu bildet, cik esmuredzējis ta praktiski visadi štrunti sabildeti, un reizem pat ne visai asuma tur ir un tām bildēm ar nefokusu lielaks reitings ne ka kvalitatīvām.
Tomer labak uztaisīt mēnesi dažas bildes un tās pardot klientam, lai visu mēnesi varetu pec tam losi dzenat, nu ja ne losi dzenat ta ņemties ar darbiem par kuriem maksa nedaudz mazak, bet ar stokiem laikam ne kad neiesaistišos.

...nu bet ko Tu vari atkaartot vienu un to pashu?!... Tev tak neliek neviens tur iet... Tika uzdots jautaajums,. mees atabildam, bet ir taa, ka bez asuma utt bildes stokaa nemaz nenjem... pameegjini un tad komentee, jo tad Tev buus priekshtats par ko runa... pie tam, stocki arii atshkjiraas...
Publicēts: 23.07.07 09:59
 citēt
briedi, nu kur ta nu grūti pamanīt, paņem stiklu ar plataku galu un paprove vienreiz iziet pa pilsetu, pats redzesi kas sanaks.

vot bl*, tur jau taa lieta ka man NAV taa plataa gala! Tapec vislaik skauž ka citi tur ar saviem 10-22 vazaajas, es ar 28mm FF varu suukaat kkjepu! Maita daargs uz m42...
Publicēts: 23.07.07 10:08
 citēt
Nu neko sev DRAZA ,normals laba stilinja meitenjfoto es sitadas taisu tikai uz pasutijumu un momenta pardodu ka nekas pari nepaliek:):) Es jau saku domat kas tev diez ta par "Drazu kaudzi" zin vairumam SIATADAS gribedams ir neaizsneidzams sapnis kas TEV DRAZA:))
Publicēts: 23.07.07 13:54
 citēt
Nu 50ls menesi man neglabtu tas viens aizgajiens uz veikalu tads viduvejs.
Par to likšanu stokos, esmu palasijies palodajis pa stokiem, un sapratis ka nu tas nav to verts, bet gaumi paboja gan fotoiesacejiem.
Da taisat normālas lielizmēra bildes un pardodat par normālu cenu, pieprasijums gan no dizaineriem gan reklāmfoto un citās jomās nav nemaz tik niecīgs , ka ari naudiņa par vienu bildi sanaks vairak ne ka 50$

nu bet te iet runa par to, ka ta nauda nak papildus jau esosiem ienakumiem. piem, tie pasi 50 $ menesi, kadu laicinu vinus pakrat un kadu objektivu jau var atlauties.
piekam, ne jau katrs var atlauties viena reize veikala atstat 50 $...
Publicēts: 23.07.07 15:54
 citēt

Zaulpnss, cik reizes mēnesī Tu ej uz veikalu? :)
Publicēts: 23.07.07 16:00
 citēt
nu uz lidostu taja vietaa taa vienkaarshi "pastaigaajoties" laikam nesanaks aiziet. vajadzees iekapshanas talonu un pasi atvertaa veidaa :lol:
Publicēts: 23.07.07 17:44
 citēt
nu uz lidostu taja vietaa taa vienkaarshi "pastaigaajoties" laikam nesanaks aiziet. vajadzees iekapshanas talonu un pasi atvertaa veidaa :lol:

Vislētāko biļeti jāpērk. Uz Liepāju turp un atpakaļ vienam cilvēkas iznāk ap 16 Ls... :)
Publicēts: 24.07.07 00:16
 citēt

Zaulpnss, cik reizes mēnesī Tu ej uz veikalu? :)

Vis maz divas reizes nedeļa eju uz lielo iepirkumu rimi vai skaja.

un ko Tu perc divas reizes nedela pa 50 $? :D
Publicēts: 24.07.07 15:47
 citēt
Nu neko sev DRAZA ,normals laba stilinja meitenjfoto es sitadas taisu tikai uz pasutijumu un momenta pardodu ka nekas pari nepaliek:):) Es jau saku domat kas tev diez ta par "Drazu kaudzi" zin vairumam SIATADAS gribedams ir neaizsneidzams sapnis kas TEV DRAZA:))

taas protams ir labaakaas no drazas...
Publicēts: 24.07.07 15:48
 citēt
Publicēts: 25.07.07 09:54
 citēt
Hmm.. jauniņajiem nosacījums, ka pirmajām 10 bildēm jābūt vismaz 4Mb... bet ir taču bildes zem 4Mb, kas pat bildētas uz labākās kvalitātes..
Publicēts: 25.07.07 10:55
 citēt
Kur ta zem 4 MB, ja bilde RAWa 6Mb sanak ar 30D bat ar 5D reizēm pat 10Mb . Kur ta trūkums. Konvertejot pa maximālo uz JPEgu mazak par 4 MB nav pat 350D, protams ka konverte.

Tas ir, ja bildē RAWā
Publicēts: 25.07.07 11:09
 citēt
Pagaidām man nav bijušas problēmas bildējot jpg
Publicēts: 31.07.07 15:56
 citēt
A jepega tak nekas labs nesanāk, esmu paprovejis nu greizi galīgi, ka ta pec tam balta balansu koreģet un ja vajag expokorekciju veikt. Ta jav jabilde sižetrežīmos vel.

uiii shitaa teema tak jau nezcik reizes cilaata , un Tu te galvu jauc tiem , kas veel laaga nezin ko un kaa vajag ... ;)
gan Jpg, gan raw abi ir normaali formaatu un katram savi plusi/miinusi un katram savs pielietojums. piemeeram studijaa. kamera nokalibreeta, ekspoziicija nomeeriita - prieksh kam veel shopaa chakareeties un laiku teereet, ja 80% gadiijumu pietiek ar to ko dod jpgs un bilde ir jau gandriiz gatava. Es vienkaarshi principiaali nelietoju RAWu tur kur varu ietaupiit laiku ieprieksh visu uzstaadot pirms bildeeshanas
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):