jā, ir interese, jo gaidu arī savu 30D, bačas, nu, par bačām arī gribu zināt, jo pie tā džekiņa viena var dabūt vienu baču pa 10 Ls + ja grib ar baču lādētāju, tad vēl klāt 8 Ls..neslikta cena. pastāsti par savām iespējām.
pamēģini aizbraukt uz Gruzijas kalniem uz kādu nedēļu, kur ciematiņos, kuros jādzīvo, visi pārtiek no dienasgaismas un sveču gaismas vakaros, tad būs skaidrs.
pamēģini aizbraukt uz Gruzijas kalniem uz kādu nedēļu, kur ciematiņos, kuros jādzīvo, visi pārtiek no dienasgaismas un sveču gaismas vakaros, tad būs skaidrs.
Ak dievs, es nedēļu ar vienu aķīti normāli bildējot varu nodzīvot, man vēl rezervē viens ir! Ja bliez kā negudrs, vai lūri bildes cauru dienu, tad tā nav mana problēma, kaut vai 10 aķīši.
Ak dievs, es nedēļu ar vienu aķīti normāli bildējot varu nodzīvot, man vēl rezervē viens ir! Ja bliez kā negudrs, vai lūri bildes cauru dienu, tad tā nav mana problēma, kaut vai 10 aķīši.
vienā punktā esi trāpījis 10! vienvārsakot, labāk nodrošināties. Protams, kad es bildēju ar KIT, man arī bača turēja ilgi, pat nedēļu, tagad ne tuvu + ir kādam (lasi draudzenei) niķis vienmēr, pilnīgi bez izņēmuma lūrēt kas tad nu ir sanācis, līdz ar to, savu daļu tas arī apēd.
Canon 30D gripu pirms kada menesa vareja dabut no ta viriesa kas tirgo akisus (parasti randins pie Makslas akademija svai Kongresa nama). Majaslapu pameklsesu.... Tiesi jautaju par 30D gripu kad pedejo reizi iegadajos akiti un sis teica ka ir, protams neorginalais, bet mutiska garantija ka, gada laiak maina.... cik zinu tad atsauksmes par to kunguesot loti labas....