forum.gif
SKYPE niku apmaiņa.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SKYPE niku apmaiņa.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.07.07 18:24
 citēt
tad varēsim citus blogerus skaipā traucēt un teikt :

Man Jauna BildE pakomEnte LuudZzzZzu Un Mozka Kaduu aTzZzzziMiti Ja un VaRi Man Parweidot sito BiLDi Un waRi Man To BILdi Un wel ponijz Mca sAWlJa :Pp:pp~ :Dd:DD~DD

/ar pokemonizetaju/

Ja nu kādam savajagas - Krustaps
Publicēts: 26.07.07 20:23
 citēt
registreejoties ir taads keksiitis jaaieliek pie man ir 16 gadu un vairaak, lai peec iespeejas vairaak atbriivotos no taadiem mazgadiigajiem, kaa tu kas kolekcionee draugus un atziimes, tavaa foroblog profilaa luugums paveerteet bildiites uzreiz atgaadina kaut ko no draugiem punkts el vē un face punkts el vē

vnk kaa izlasiiju tavu topiku nespeeju nociesties, vnk TRACINA
PS> man pasham ir tikai 18,5 bet es vizmaz cenjos ieveerot noteikumus
Publicēts: 26.07.07 20:53
 citēt
Wo Vo Es Ar LJoTi ljoti grIBeEtu UN Fotobllogeriishi WisI ieweertee maNU PEedeejo bilDi!!!!!~~ Mca ssawljA :PP:pP~ :Dd:D~DD

vnk psc :D
Publicēts: 26.07.07 21:00
 citēt
Eu, džekam nav ar ko runāt un jūs viņu sauciet par pokemonu.
Kauns. Lai jau meklē sev draugus. Būs ar ko iet fotografēt.
Publicēts: 26.07.07 21:01
 citēt
Vislabākas fočenes izdodas, ja bildēt ej viens. Vienīgais, ja paredzēts bildēt Maskačku naktī vai ko tamlīdzīgu, tad gan labāk savākt bariņu cilvēku ar statīviem līdzi... :)
Publicēts: 26.07.07 21:08
 citēt
Vislabākas fočenes izdodas, ja bildēt ej viens. Vienīgais, ja paredzēts bildēt Maskačku naktī vai ko tamlīdzīgu, tad gan labāk savākt bariņu cilvēku ar statīviem līdzi... :)

tracina, ja kaut ko fochee un kads pienaak un paprasa ko tu dari, vai ko fochee? viss prieks veejaa!
Publicēts: 26.07.07 22:03
 citēt
Mēs te pirms pāris nedēļām ar pāris blogeriem aizdevāmies naktī uz ostas pusi šo to pabildēt, pirmkārt biju izbrīnīts cik daudz onkas uzskata, ka ceļš arī ir viņu īpašums par kuru viņi nes sarga lomas atbildību, otrkārt pirmais jautājums ko visi uzdeva bija 'ko jūs šeit dariet/ što ģelajiš'... Uz statīva uzlikta spoguļkamera vēl varētu radīt šaubas? bet jā, tas bij rēcīgi, liekas, ka neviens īsti nezin kā fočē un pārjautā, jo janu es esmu kāds spiegs un nosaku nezin ko... :D Kopumā jautri.
Publicēts: 26.07.07 22:10
 citēt
Wo Vo Es Ar LJoTi ljoti grIBeEtu UN Fotobllogeriishi WisI ieweertee maNU PEedeejo bilDi!!!!!~~ Mca ssawljA :PP:pP~ :Dd:D~DD
vnk psc :D

PSC...
Tava gramatika vispār ir vienkārši satriecoša viss tiešākajā nozīmē, acis jāizbola, lai kaut ko salasītu!
:twisted:
Publicēts: 26.07.07 23:13
 citēt
:lol: :lol: :lol:
par to pokemonizētāju! šausma! :D

ja nu kādam vajadzība - gunaaaa
:)
Publicēts: 26.07.07 23:22
 citēt
kaanu bez vajadziibas, kaanu bez vajadziibas gunaaaa.......
Publicēts: 26.07.07 23:27
 citēt
a kā ta nu tas bija domāts? :D
Publicēts: 01.08.07 15:41
 citēt
kaut kaads pilniigs sviests at kaut kaadiem pokemoniem :? un kaada starpiiba kaa kaads raxta ????
Publicēts: 23.08.07 23:37
 citēt
Tas pokemonizētājs ir kautkas unikāls! :D:D:D:D

ja nu kādam NEvajag- Agrkalns iedot arī MSN niku, ēpasta adresi, telefona numuru, mājas adresi utt? :D:D:D:D
Publicēts: 23.08.07 23:43
 citēt
Tas pokemonizētājs ir kautkas unikāls! :D:D:D:D

ja nu kādam NEvajag- Agrkalns iedot arī MSN niku, ēpasta adresi, telefona numuru, mājas adresi utt? :D:D:D:D

atsūti savus karšu kodus, pinus, kā arī bankas konta nr un apdrošināšanas polises numuru. Vēl man ļoti derētu pases sērijas numurs un personas kods bez šaubām. Ceru uz atsaucību. Paldies jau iepriekš :D
Publicēts: 24.08.07 00:37
 citēt
Dalgo tas dēļ šī: resin.csoft.net...

Teksta Pokemonizētājs :D

K-ko šitik labu sen nebiju redzējis :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 24.08.07 11:27
 citēt
dk1988=> es vēl varu pateikt kur man glabājās testaments un visa nauda... :D:D:D:D
Publicēts: 24.08.07 11:38
 citēt
uz šo brīdi nejūzēju.
Publicēts: 24.08.07 13:43
 citēt

Tev jau testaments ir :D

Vēl nav, bet speciāli šim gadījumam varu uztaisīt... :D:D:D:D
Publicēts: 24.08.07 18:36
 citēt

Tev jau testaments ir :D

Vēl nav, bet speciāli šim gadījumam varu uztaisīt... :D:D:D:D

Sāc! :D