forum.gif
Bilžu hronoloģiska kārtošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bilžu hronoloģiska kārtošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.07.07 12:16
 citēt
Problēmsituācija tāda - ir no kāzām 1000 bildes no 4 dažādiem fočukiem. Katrs ir uzstādījis fočukā citu laiku (citam steidzas par stundu, citam par mēnesi citam 2004. gada 1. janv), katram citi nosaukumi bildēm.
Man vajadzētu visu sakārtot hronoloģiski...

KĀ?! :)

Esmu jau izmisumā
Publicēts: 27.07.07 12:18
 citēt
vai tik kāda no programmām ar opciju "batch rename" nevar līdzēt.
Publicēts: 27.07.07 12:18
 citēt
manuāli...
Publicēts: 27.07.07 12:42
 citēt
Kā Crex rakstīja - manuāli.
Piefiksē visu fotoaparātu savstarpējās laika nobīdes, un pēc šīm nobīdēm skati bildes un kārto vienā rindā ;)
Nekas cits nenāk galvā, par progām nezinu ;)
Publicēts: 27.07.07 13:09
 citēt
Ja nu vienīgais ir proga ar kovar koriģēt exsifu bildēm tā, lai pieraksta, ka visām šīm bildēm pie laika -4 stundas... :)

Ja man pašam tas būtu jādara, tad caur php un MySQL kkā izčakarētu to gatavu, bet jau gatavu līdzekli nezinu.
Publicēts: 27.07.07 13:44
 citēt
Nu jā tas jau izklausās prātīgāk :) bet noteikti jābūt tādai progai, kas samaina nosaukumus tiklīdz tu kārto bildes... ja tādas nav tad vajadzētu izgudrot!

Pats sakārtoju tagad un sarakstīju ar roku nosaukumus... diezgan padebīls darbiņš...
Publicēts: 27.07.07 13:48
 citēt
vai ACDsee nebija varianti kārtot?
Publicēts: 27.07.07 14:58
 citēt
Laikam daži kolēģi neizprot problēmas būtību, jūsu laikā skolā laikam programmēšana nebija... :) Nav jau problēmas sakārtot pēc kārtas, ja ir vērtības pēc kurām kārtot, te ir problēma, ka katrai kamerai ir vērtību nobīdes, kuras vajag nosinhronizēt. Šajā gadījumā vērtība ir laiks.
Publicēts: 27.07.07 15:02
 citēt
Šajā gadījumā vērtība ir laiks.
nu ja, bet vai var laiku nomainīt ne katrai bildei atsevišķi, bet optom, es tā stādītu jautājumu.
Publicēts: 27.07.07 15:26
 citēt
Precīzi harald, precīzi! Vienīgais prostām programmām varētu nebūt iebūvēti laiku koriģēšanas algoritmi...
Publicēts: 27.07.07 16:25
 citēt
... bet jpega bildēt kāzas tas nav visai nopietni.

:D tip man prasīt fotogrāfam atpakaļ naudu?

tiešām te nepalīdzēs nekādi laitruumi vai raw shuteri vai visādi citādi man nezināmi zvēri. vienkārši vajadzētu kādu programmiņu, kam ir iespēja piekļūt bilžu laikam...
Publicēts: 27.07.07 16:27
 citēt
man te nav priekšā, kur pačolēt, bet stāv prātā, ka ACDSee ļāva vairākus "meklējamvārdus" pielikt, izkārtot pēc tiem laikam gan nē un šā kā tā jau roku darbs sanāk.
Publicēts: 27.07.07 16:31
 citēt
Iesaku pagooglēt kādu 'exif editor', varētu līdzēt
Publicēts: 27.07.07 16:51
 citēt
aha - var veselu kaudzi atrast.
savienojams ar windowsu pat :) tipa nospied labo pogu uz bildeem panjem properties un nomaini visaam laiku piem + 2h un miers :)

meklēt pēc exif editor time - vis speec kaartas
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):