kamer ta reklama ir uz pirmas lapas, kuru nekad neskatos, tad vairak vai mazak vienaldzigi, galvenais, ka blogs pats par sevi no taa tikai iegust (finansiali) un rezultata kaut kas atleks ari mums (spes samaksat koderim salabot bugus). :roll:
Manuprāt štruntīga reklāma, jo.. nu te bannerītis, kas saka ka Hp printeri > all, bet plenērā es tā arī neredzēju izprintētu attēlu uz max kvalitāti, redzēju tik tādas graudainas bildes uz zemāko kvalitāti printētas.
skumjaissuni - bija viena, bet ta kaa ta bija jadrukaa 5minutes (!!!) tad parekjini cik butu aiznjemis izdrukat VISAS bildes...
kas man nepaitka bija lielais kontrasts ko piemeta klat printeris - manaa bildee meitenei seja reali nebija pardegusi nevienaa vietaa, bet izdrukaataa - pat divaas.
Man galīgi nav iebildumu un prieks, ka šāda 1 bildes printēšana bija saorganizēta. Ir sanākusi strādāšana ar sponsoriem dažādiem pasākumiem un jāsaka, ka bez viņiem daudz kas patīkams nenotiktu, vai arī izdevumu ailes cipars dramatiski pieaugtu, tāpēc nevajadzētu skumt.