forum.gif
bloga pirmie soļi komercializācijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / bloga pirmie soļi komercializācijā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.07.07 11:05
 citēt
reklāma-progresa dzinējspēks!
Publicēts: 30.07.07 11:07
 citēt
Man gan prieks, iedomājoties to prieku, ko droši vien baudīja bloga īpašnieki, jo tas nozīmē atzinību no ārpuses!
Publicēts: 30.07.07 11:09
 citēt
Pieļauju domu, ka tas ir saistīts ar tām izdrukām, kuras drukājām ārā plenērā... ne jau pa velti viņas mums pienācās...

Sponsors bija HP
Publicēts: 30.07.07 11:13
 citēt
kamer ta reklama ir uz pirmas lapas, kuru nekad neskatos, tad vairak vai mazak vienaldzigi, galvenais, ka blogs pats par sevi no taa tikai iegust (finansiali) un rezultata kaut kas atleks ari mums (spes samaksat koderim salabot bugus). :roll:
Publicēts: 30.07.07 11:15
 citēt
Es pat nepamanīju.... tāpat kā sasars, un pieļauju, ļoti liela daļa lietotāju, pirmo lapu nepētu
Publicēts: 30.07.07 11:18
 citēt
Tikai skalji par to nebljausim, lai ari citi turpina tur reklameties :wink:
Publicēts: 30.07.07 11:28
 citēt
:lol: :wink:
Publicēts: 30.07.07 11:32
 citēt
Njā man taspats - pirmais, kas ienāca prātā ir FAQ

Ar ko tad jūs pelnāt naudu?
:) Ar darbu. Šī ir atpūta!
Publicēts: 30.07.07 11:42
 citēt
Reklama ir nodeva par printeriem/daavaninjaam pleneeraa. Un par turpmako sadarbibu krosos. mums no taa ne santima, ticiet vai neticiet ...
Publicēts: 30.07.07 11:44
 citēt
Ticu un atbalstu.
Publicēts: 30.07.07 11:49
 citēt
OK, tad viss ir štokos ;) Žēl, ka nesanāca paplenērot un izmantot HP 'labumus' :)
Publicēts: 30.07.07 11:52
 citēt
Pareizi izvietota reklaama..pagaidām galīgi netraucē...un ja tur kādreiz nāksies uzskriet labam fotoaparāta cenas piedāvājumam, domāju arī nereudāšu. :)
Publicēts: 30.07.07 14:07
 citēt
Jā, ļoti neitrāli tā reklāma. Nav nekādu iebildumu :)
Publicēts: 30.07.07 14:11
 citēt
Manuprāt štruntīga reklāma, jo.. nu te bannerītis, kas saka ka Hp printeri > all, bet plenērā es tā arī neredzēju izprintētu attēlu uz max kvalitāti, redzēju tik tādas graudainas bildes uz zemāko kvalitāti printētas.
Publicēts: 30.07.07 14:24
 citēt
skumjaissuni - bija viena, bet ta kaa ta bija jadrukaa 5minutes (!!!) tad parekjini cik butu aiznjemis izdrukat VISAS bildes...

kas man nepaitka bija lielais kontrasts ko piemeta klat printeris - manaa bildee meitenei seja reali nebija pardegusi nevienaa vietaa, bet izdrukaataa - pat divaas. :(
Publicēts: 30.07.07 16:50
 citēt
pirmkart papirs bija shtruntigs, otrkart, ka jau versatile teica, drukajam uz atro rezhimu (1m vertejamaas bildes), lai sanaktu 2h nevis 10h ...
Publicēts: 30.07.07 18:15
 citēt
Man galīgi nav iebildumu un prieks, ka šāda 1 bildes printēšana bija saorganizēta.
Ir sanākusi strādāšana ar sponsoriem dažādiem pasākumiem un jāsaka, ka bez viņiem daudz kas patīkams nenotiktu, vai arī izdevumu ailes cipars dramatiski pieaugtu, tāpēc nevajadzētu skumt. ;)
Publicēts: 30.07.07 18:31
 citēt
butu labi, ja krosaa drukashana notiktu lidzigi, centralizeti uz vienadam iekartam un uz vietas.
Publicēts: 31.07.07 11:33
 citēt
Kvant, nevajag jau ari parcensties. par daudz reklamas var nogalinat jebkuru saitu...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):