forum.gif
Kur dabuut diapozitiivu filminjas?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur dabuut diapozitiivu filminjas?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.07 11:54
 citēt
Shodien skumji palika. Sazinaajos ar baltexfilm un tur pateica, ka nav vinjiem un nebuushot Velvia, Astia diapozitiivu filminjas. Tajaas 2 -3 vietas (Blaumanja ielas Rilitaa un Pulkv. Briezha ielas 3 kodak kantorii) arii vairs nav sho izcilo filminju. Izskataas, ka naaksies driizumaa pasuutiit no aarzemeem. Vai kaadam ir pieredze ar shaadaam lietaam? Kur un kaa labaak?
PS. Man ir panoraamas fotoaparaats, kursh eed 35mm filminjas, bet leetaas neprofesionaalaas filminjas nav jeega taada aparaataa likt...
Publicēts: 31.07.07 11:57
 citēt
www.eris.lv...

..bet es personīgi, pasūtīju no ebay.de .. par 15 filminjaam samaksaaju 28 latus, tātad, par katru ~ 1.8 Ls, ņemot vērā, ka LV tāda filma maksā ~4.40...
Publicēts: 31.07.07 13:41
 citēt
Doma nav slikta, bet peerkot e-bay nav paarlieciibas, ka filma ir kvalitatiivi uzglabaata (ledusskapii) un tad var visaadi briinumi sanaakt.
Publicēts: 31.07.07 13:54
 citēt
Doma nav slikta, bet peerkot e-bay nav paarlieciibas, ka filma ir kvalitatiivi uzglabaata (ledusskapii) un tad var visaadi briinumi sanaakt.

kaut arii maneejaam terminjsh beidzies maijaa, kraasu novirzhu nav!
Nu parasti jaapeerk no dorshiem paardeveejiem (power seller) un tad parasti tur rakstiits kur glabaatas...
Publicēts: 31.07.07 14:14
 citēt
Briežos Sensia toč ir, šodien redzēju, tāpat arī Arī Eris tirgo Velviju F gan vecrīgā gan Olimpijas filiālē.
baltexfilm vispār ir pārākie sūkātāji.
Paši neko atvest nejēdz - dīleri ibio, ņem no LT, kad to sapratu tagad ņemu pa tiešu no LT, kad vajag paziņas atved.
Lielos Polaroidus kas pa 10 ls/gab sagrābos pa 2 ls:)
Publicēts: 31.07.07 16:52
 citēt
Sensias jau nav iisti profesionaalaas kvalitaates. Taas ir klasi zemaakas par proviaam, astiaam un velviaam. Lai gan kaadreiz jau paakstiities var ar taadaam.
Bar baltexfilm arii esmu saruugtinaats. Man likaas, ka vinji ir oficiaalie izplatiitaaji un preci sanjem no kaut kaadaam head-office noliktavaam eiropaa. Bet, ja reiz taa ir lietuva, tad jau droshi, ka arii tur nekaa iipashi labaaka nav kaa lv.
Publicēts: 31.07.07 17:07
 citēt
Nesaki ne pieci. LT pasūta vismaz x ceturksnī, pie tam pa taisno un tikai no Japānas. Vienai pozīcijai jābūt ne > kā 1000 vienībām, balexfilm to nevar pacelt :)
Un ja runa ir par 135, kāda tur vairs nāvīga starpība kura no slaidu pilmām....
Publicēts: 01.08.07 09:32
 citēt
Kaa tas lietuvieshu kantoris saucas? Vai vinji ljaujas, ka no vinjiem peerk "mazie" klienti, teiksim 20-30 filminjas piegaajienaa?
Publicēts: 01.08.07 10:38
 citēt
Kad pēdējoreiz jūzēju, arī pret Konicu nebij naida.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):