forum.gif
Plenēra novērtējums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Plenēra novērtējums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.07 11:56
 citēt
Paudiet savus viedokļus ;)
ja ir komentāri - welcome rakstiet.
Publicēts: 31.07.07 12:12
 citēt
vienigais kas nepatika, bija Hunderttausend nepamatotaa un supersubjektiivaa bilzhu apd...noverteshana. iespejams, ta vajag, tachu tada kritika prasa ari kadu labu vardu liidzsvaram. Vismanta kritika pat nobaal taas, kas bija pleneeraa, priekshaa...
ka pretstatu varu minet Muzikantu - ja slikts/nepiemerots kadrejums, uzriez parada kas un kaa, ja krasas ne tadas (tiesa, printera delj) tad ari pastasta kas un kaa jadara lai to salabotu. izcils piemers ar setnieces eenu.
Publicēts: 31.07.07 12:16
 citēt
...kopumā "jā"... tiem, kuri bija iesaistīti organizatoriskos darbos ir ko padomāt priekšdienām... lai vai kā, gribēju pateikt lielu paldies idejas autoram un čaklajām darba bitēm, tiem, kuri palīdzēja ideju realizēt un novest līdz galam...
Publicēts: 31.07.07 16:36
 citēt
vienigais kas nepatika, bija Hunderttausend nepamatotaa un supersubjektiivaa bilzhu apd...noverteshana. iespejams, ta vajag, tachu tada kritika prasa ari kadu labu vardu liidzsvaram. Vismanta kritika pat nobaal taas, kas bija pleneeraa, priekshaa...
ka pretstatu varu minet Muzikantu - ja slikts/nepiemerots kadrejums, uzriez parada kas un kaa, ja krasas ne tadas (tiesa, printera delj) tad ari pastasta kas un kaa jadara lai to salabotu. izcils piemers ar setnieces eenu.

voo!. :)

man ļoti patīk tieši tādas lietas - nu labi - noliec līdz ar zemi, bet pastiep roku un palīdzi - stāsti, kā turpmāk izvairīties no kļūdas!.
Publicēts: 31.07.07 16:58
 citēt
Nu ja pasaki vēl, ka ar karotīti mutē vajag ieliet!!! :lol: :lol: :lol:

Bet ja nopietni, tad pirms balsošanas tas nebija labi darīts...:))
Publicēts: 31.07.07 17:07
 citēt
Nu ja pasaki vēl, ka ar karotīti mutē vajag ieliet!!! :lol: :lol: :lol:

nu tak - un ieklonēt smadzeņpodā!..
Publicēts: 31.07.07 17:10
 citēt
Patika arī tā viena diena. kāds bija sākums un gals, to arī neuzzināšu :))
Organizatoriem un dalībniekiem "urā!" Organizētība lieliska (cik nu redzēju un piedzīvoju) :)

Njā, pasludinot balsošanu, nevajadzēja SKAĻI ar kritiku noņemties, to taču varēja analizēt pēc tam :) Tādēļ arī neieklausījos vārdos, bet baudīju bilžas.

Varbūt citreiz sanāk arī BĒBEČNIEKU grupa, tas tā, manās interesēs :))
Publicēts: 31.07.07 17:14
 citēt
+ Chirkainais, pilnīgi pievienojos - idejas tēvam un čaklajiem palīgiem - MILZU PALDIES!!!!
Bija dažas lietiņas, kuras iespējams vajadzēja citādi izdarīt -
bet par to mēs paši - savā starpā vēl pačalosim :-)
Lūgums tiem, kuri izsaka savu viedokli - kas bija labi apmēram nojaušam, bet to kas nebija labi - lūdzu pateikt pēc iespējas skaidri - noderēs nākotnei!
It īpaši vēlams būtu pateikt idejas, kuras varbūt vajadzētu iekļaut citos pasākumos.
PALDIES!
Publicēts: 31.07.07 19:28
 citēt
Kopsummaa ljoti patiikams pasaakums ar ko es ieguvu zinaashanas un jaunas idejas. JAu pasuutiiju divus objektiivus :):):)

NEpatika tas, ka nebija iespeejas buut uz visaam lekcijaam. Naakoshajaa reizee vareetu buut labaak iespeeja iet uz abu lektoru lekcijaam kas notika vienlaikus. Protams, ar iespeeju neapmekleet taas ja nu kaadam to iipashi negribaas, lai neaizvainotu kaadu kam tas nav interesanti un lai netrauceetu tos, kas uzmaniigi ieklausaas. Lai tas nebuutu kaa obligaatais apmekleejums. Taa skaidri un gaishi pateikt visiem. :):)

VEel patika, kad visi baraa gaajaam un bilzjeejaam. Tas gaajiens kopiigais bija super.

VEel kawazoe no riita bija labs :D:D:D:D TAs taa. Man jau liekas Forshi... :)

UN jaa.... Veel paldies organizatoriem :) Un kawazoe jo iipashi par ideju... Un realizaaciju :):)
Publicēts: 31.07.07 20:28
 citēt
Man jāsaka, ka patika pat ļoti. Tagad, kad ir bijis laiks apdomāt, šķiet, ka viena no galvenajām labajām fīčām bij tas, ka kopā bija gan cilvēki, ka nesen sākuši ņemties ar fotogrāfiju, gan cilvēki, kas to dara jau n-desmit gadu. Savstarpējā domu apmaiņa, gan apstaigājot fotogrāfijas, gan plenērā, gan arī vakarā pie ugunskura deva ļoti daudz. Dievs dod to visu atcerēties un spēt likt lietā.

Kritika rīžiem bija ļoti šerpa, BET kas bija pozitīvais momentiņš - bija visas iespējas argumentēti apstrīdēt.

Patika arī darbības vieta un ka visi 100+ cilvēki bija labi saorganizēti. Blogeri vispār izrādās apbrīnojami komunikabli un jauki cilvēki.

Ko varētu bilst nākotnei - ja plānojat dalībnieku skaita pieaugumu un līdz ar to arī mājasdarbu bilžu pieaugumu, iespējams, vajadzētu varbūt padomāt par vienotu tēmu vai dažādām kategorijām. Drausmīgi grūti izvēlēties no fantastiska dabas skata, sadzīves ainavas, apburoša prtreta un smalkas makro bildes. ;)

Vēlreiz paldies visiem, kas strādāja, lai šāds notikums būtu!
Publicēts: 01.08.07 15:27
 citēt
Patika kā wind_chaser noraksturoja notikumu! :)
Gribu tikai piebilst, ka es uz mirkli atrāvos no visiem un bildes, par ko vērtēt, izvēlējos jau pirms kritikas līdz ar to pasniedzēju vārdi manas personīgās domas nespēja ietekmēt. Bija vietas, kur varēju tikai piekrist, bet bija vietas, kur noplātīju rokas un sapratu, ka var tomēr arī savādāk.

Pasākums bija foršs un aizbraucot sajūta tiešām bija, ka vēl tomēr mājās negribās. Kaut gan, kā saka, laba daudz nevajag.

Un liels pluss Dambim par to, ka vajag iespēju visiem apmeklēt visas lekcijas, ja vēlās.

Malači organizatori! :)
Publicēts: 01.08.07 20:56
 citēt
Pasākums bija tiešām labi organizēts,paldies"čaklajām bitēm":)) Ja nu kā atpūtas pasākums nedaudz saspringtā grafikā vienīgais - Taču tematiski lekcijas tiešām vērtīgas,labprāt būtu tās apmeklējis visas..:)) Un vēl- saviesīgajai daļai laikam tomēr vajadzētu vienu vakara vadītāju, kas "sapurinātu"nedaudz publiku..:)) bet kopumā viss labi, PALDIES!
Publicēts: 01.08.07 21:18
 citēt
lasot par lekciju nepiejamiibu - iedomajos ka butu bijis lietderigi kaut kada veida dokumenteet taas (video piemeram) un pec tam publicet tas blogeriem pieejamaa vietaa. tomer lektors etc ir izmaksajis kaut ko, posts butu atstat ieguldijumu tikai apmekleetaju smadzenu sunaas :)
Publicēts: 01.08.07 21:24
 citēt
Laba doma.
Publicēts: 02.08.07 00:17
 citēt
Man ga ntaa liekas slikta doma. Nofilmeet to un tad... Tad lai visi to redz.
Gan rastos jautaajums kaapeec gan man uz to pasaakumu jaabrauc(lai gan tas nebija iisteniibaa vieniigaa labaa lieta visaa pasaakumaa) :):) , gan arii tas, ka es lektora vietaa iesuudzeetu juus, ka esiet publiceejushi taadu lietu kaa video. Redz. Tas bija par samaksu. Un.... Un liela dalja no vinjiem ar to pelna. Tad jau kaada jeega veel kaadam buutu iet un maksaat kursiem. Noskaties video un viss.
Viss bija godiigi gan pret vienu pusi, gan pret paareejaam...
Tas buutu.... Gan pret lektoriem, gan pret paareejiem. Paareejos mees visus paareejos iekljaujam :):)
Publicēts: 02.08.07 01:00
 citēt

nebar Hunderttausend ...to noorganizēju es...nekas naf labāks kā debates pie bilžukie- savējiem...ja stāvēji muti atplētis, tad tagad dari to pašu.
No visiem tieši Hunderttausend lekcija bija visspēcīgākā...tur bija domu apmaiņa, nevis sausiņu grauzšana (viens runā stundu un uztiepj savu domu)...taisnība dzimst debatēs...pārejie varianti ir ditatūra.
...un neviens naf dievs.
Publicēts: 02.08.07 01:03
 citēt
...es domā tā...kas bija gribējis redzēt labo- to arī redzēja.
...kas ir pieradis ka visu dara citi un pat pabaro ar karotīti, tie vienmēr viss bū slikts :shock: ...te ar karotīti nebaroja :D
Publicēts: 02.08.07 05:03
 citēt
Man ga ntaa liekas slikta doma. Nofilmeet to un tad... Tad lai visi to redz.
Gan rastos jautaajums kaapeec gan man uz to pasaakumu jaabrauc(lai gan tas nebija iisteniibaa vieniigaa labaa lieta visaa pasaakumaa) :):) , gan arii tas, ka es lektora vietaa iesuudzeetu juus, ka esiet publiceejushi taadu lietu kaa video. Redz. Tas bija par samaksu. Un.... Un liela dalja no vinjiem ar to pelna. Tad jau kaada jeega veel kaadam buutu iet un maksaat kursiem. Noskaties video un viss.
Viss bija godiigi gan pret vienu pusi, gan pret paareejaam...
Tas buutu.... Gan pret lektoriem, gan pret paareejiem. Paareejos mees visus paareejos iekljaujam :):)

neviens jau neliedz man filmet bloga pasakumu un pec tam to publicet :) nu ja - iespejams ka pieeju butu jadod tikai tiem, kas reali piedalijas tur :?
Publicēts: 02.08.07 09:48
 citēt
[quote="Haiduksnekas naf labāks kā debates pie bilžukie- savējiem...ja stāvēji muti atplētis, tad tagad dari to pašu.
No visiem tieši Hunderttausend lekcija bija visspēcīgākā...tur bija domu apmaiņa, nevis sausiņu grauzšana (viens runā stundu un uztiepj savu domu)...taisnība dzimst debatēs...pārejie varianti ir ditatūra.
...un neviens naf dievs.

Haiduks, vai tiesham komentari "makro nevertejam", vairakkarteji noradijumi tualetes virzienaa, utt ir uzskatami par diskusiju? vai viena stingra strikta viedoklja (kam apaksha ja ari ir, tad netiek paradits pamatojums) izteikshana ir uzskatama par diskusiju?
jaa, es no vinja lekcijas guvu vairakas macibas, tik tiesham. bet - bija lietas, kuras mans viedoklis nemainijas, jo pateikt "nepareizi", "slikti" var ikviens, bet, ipashi, ja tam nestav apaksha pamatojums, to nedrikst uztvert ka absolutu patiesibu - te jau nonakam pie karotites principa. jaatceras, ka plenera bija daudz jaunu cilveku, kam nav nostabilizejusies vertibu sistema un sava izpratne par lietam - un shada veida "diskusija" (kur no diskusijas nebija ne smakas, ja neskaita to pashu legjendaro "makro nevertejam" vai pie katras bildes) var izdarit vairak slikta neka laba. sev es atlasiju un pa plauktinjiem saliku visu ko man vajadzeja - un tam pierakstus veikt nevajag, tu klausies, analize un atceries vienlaicigi, ka piemeru var minet Lielbriezha lekciju. Protams, ja attieciga joma tiesham interesee.
es piekritu, ka kritika un skarba fotografam iesacejam ir uiuiui ka nepiecieshama. tikai shoreiz laikam lektors parshava par stripu izteiksmes lidzeklju izveelee un kritikas vienveidiibaa. nav viegli izanalizet 100 darbus tik isa laika...

ja kas - pirms tam biju vairakas reizes ar citiem pieredzejushiem blogeriem izstaigajis un izspriedis teju par visam bildem - tas bija diskusijas, ar savas logjikas pamatojumu un, ja godigi, no tam reizem jutos daudz vairak ieguvis.

palugshu neparprast - uzskatu, ka Hunderttausend lekcija bija nepieciehsama, noderiiga, varbut mazliet veelaak pec balsoshanas, varbut mazliet savadk pasniegta. Lektora profesionalitati neapshaubu, bet tai pat laika janjem vera autora specifika - portretus, makro un ainavas varbut vajadzeja analizet dazhadiem pasniedzejiem, kas vairak roku iesitushi attiecigaja joma.

peace.
Publicēts: 02.08.07 10:49
 citēt
++ versatile.. Nevajag runāt par"karotīti"un par diktatūru, ka neviens nav dievs, ja diktē viedokli.
Publicēts: 02.08.07 11:46
 citēt
Patika arī tā viena diena. kāds bija sākums un gals, to arī neuzzināšu :))
Organizatoriem un dalībniekiem "urā!" Organizētība lieliska (cik nu redzēju un piedzīvoju) :)

Njā, pasludinot balsošanu, nevajadzēja SKAĻI ar kritiku noņemties, to taču varēja analizēt pēc tam :) Tādēļ arī neieklausījos vārdos, bet baudīju bilžas.

Varbūt citreiz sanāk arī BĒBEČNIEKU grupa, tas tā, manās interesēs :))

Piekrītu xxacis, gribējās kaut ko vairāk BĒBEČNIEKIEM. Protams, tas būtu tikai manās interesēs. Labi, ka esmu iepazinusies , vairāk vai mazāk, ar foto terminiem, nu vismaz kaut kāda nojauta par ko iet runa bija.
Patika arī Muzikants, viegli uztverams, patīkami bija klausīties viņā ar par lietām, kuras man bija svešas.
Publicēts: 02.08.07 13:54
 citēt
versatile, palieku pie savām domām...es paguvu ar visiem pasniedzējiem individuāli pie bilžukiem paieties, pirmajā naktī ar Muzikantu ap stundu pēc pusnakts,bijām vairāki, nākošajā dienā ar Hunderttausend...praktiski viņu viedokļi ar mazām niansēm sakrita, un mums bija skaistas debates...arī Muzikants bilda tikai slikto, bet uz veiksmēm nenorādīja, bet bildes autoram arī tas ir ļoti interesanti, ar Luni svētdienas rītā ēdnīcā papļapājam un jauki...
Atkārtoties negribu, bet kas gribēja, tas ieguva...
varbūt es neieguvu neko jaunu no zināšanām, bet šoto atkārtoju, bet galvenais ko ieguvu ir draugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 02.08.07 13:56
 citēt
Haiduks, tur nu gan tev japiekriit, par tiem draugiem :)
Publicēts: 02.08.07 14:15
 citēt
nu re ka vismaz vienā punkta jau ir vienprātība
Publicēts: 02.08.07 14:19
 citēt

vinja jau nemaz nevar nebuut - daudz jaunu interesantu cilveku sastapts, visiem kopigas intereses tomer... ja ne par ko citu,t ad ar tehniku pamerities jau var vienmer :D

par lekcijaam - ja mes sakam, ka pieaicnajam kritikji, tad es nepiikstu un klausos dublju shaltii
ja mes pieaicinam PASNIEDZEJU - nuu, tad jau gan nevar tikai kritizeet, ir kas jaierada arii.

un atkartoshos - ES SEV atzinjas guvu. visaas 3aas reizees ejot gar bildeem, ar Tevi, Haiduk, ari butu bijis interesanti iziet cauri, bet to varbut nakamreiz, ja busi ar mieru un nebegsi uz ielas otru pusi, protams. :)
Publicēts: 02.08.07 15:15
 citēt
Ja vēl kādreiz ir vajadzība pēc pasniedzēja, tad gribu ieteikt Juri Zēbergu - jelgavnieki, un droši vien ne tikai, gan jau zinās. Pasniedzējs ar lielo burtu (beidzu īsus foto ievadkursiņus pie viņa) - neaizvainojot pasaka kā ir, bet viedokli pamato; lekcijas vienmēr ļoti interesantas, nepiespiestas un jautras. Vien vārd sakot - interesanta personība, profesionālis un izcils fotogrāfs (jo spēcīgu iespaidu atstāja viņa, ja nemaldos, pēdējā izstāde par sievietes tēmu).

Varbūt noder..
Publicēts: 02.08.07 15:35
 citēt
Ja vēl kādreiz ir vajadzība pēc pasniedzēja, tad gribu ieteikt Juri Zēbergu - jelgavnieki, un droši vien ne tikai, gan jau zinās. Pasniedzējs ar lielo burtu (beidzu īsus foto ievadkursiņus pie viņa) - neaizvainojot pasaka kā ir, bet viedokli pamato; lekcijas vienmēr ļoti interesantas, nepiespiestas un jautras. Vien vārd sakot - interesanta personība, profesionālis un izcils fotogrāfs (jo spēcīgu iespaidu atstāja viņa, ja nemaldos, pēdējā izstāde par sievietes tēmu).

Varbūt noder..

noteikti! paldies ;)
Publicēts: 02.08.07 15:43
 citēt

vinja jau nemaz nevar nebuut - daudz jaunu interesantu cilveku sastapts, visiem kopigas intereses tomer... ja ne par ko citu,t ad ar tehniku pamerities jau var vienmer :D

par lekcijaam - ja mes sakam, ka pieaicnajam kritikji, tad es nepiikstu un klausos dublju shaltii
ja mes pieaicinam PASNIEDZEJU - nuu, tad jau gan nevar tikai kritizeet, ir kas jaierada arii.

un atkartoshos - ES SEV atzinjas guvu. visaas 3aas reizees ejot gar bildeem, ar Tevi, Haiduk, ari butu bijis interesanti iziet cauri, bet to varbut nakamreiz, ja busi ar mieru un nebegsi uz ielas otru pusi, protams. :)

nebēgšu...
Publicēts: 02.08.07 16:11
 citēt
Kā tad, Haiduks, Tu gan interesanti izdari secinājums "kas gribēja, tas ieguva". Tad nu teiksim tā, ka esmu tāds cilvēks, kas nevar tā uzplīties virsū citam ar saviem jautājumiem. Tad jau varēju iet gan pie Tevis, gan pie Luņa, gan pie jebkura cita tur zinošāka pēc padomiem iesācējam. Taču tad jau tas pārvērstos par privātstundām! Nu es nedomāju, ka Jūs būtu ļoti ieinteresēti krāmēties ar vienu bēbečnieku. Var būt tiešām tā ir mana problēma, ka nespēju pārvarēt šo mazvērtības kompleksu. Bet skatīsimies tomēr uz lietām reāli un patiesi! Iesācējs vienmēr jutīsies nedroši, protams ir arī izņēmumi.
Publicēts: 02.08.07 21:44
 citēt
Ja vēl kādreiz ir vajadzība pēc pasniedzēja, tad gribu ieteikt Juri Zēbergu - jelgavnieki, un droši vien ne tikai, gan jau zinās.

domaaju ka cenjikus arii vins nesaskruuvees kosmosaa... nav iedomigs un taa ar miikstu spilvenu pie pakalj*** bakstaams :)
Publicēts: 03.08.07 09:38
 citēt
Kā tad, Haiduks, Tu gan interesanti izdari secinājums "kas gribēja, tas ieguva". Tad nu teiksim tā, ka esmu tāds cilvēks, kas nevar tā uzplīties virsū citam ar saviem jautājumiem. Tad jau varēju iet gan pie Tevis, gan pie Luņa, gan pie jebkura cita tur zinošāka pēc padomiem iesācējam. Taču tad jau tas pārvērstos par privātstundām! Nu es nedomāju, ka Jūs būtu ļoti ieinteresēti krāmēties ar vienu bēbečnieku. Var būt tiešām tā ir mana problēma, ka nespēju pārvarēt šo mazvērtības kompleksu. Bet skatīsimies tomēr uz lietām reāli un patiesi! Iesācējs vienmēr jutīsies nedroši, protams ir arī izņēmumi.

...te tu kļūdies...mums visiem ir sirds un dvāsele...
Wind_Chaser izmantoja izdevību, ar mums kopā aizbrauca vakara bildēšana un ieguva balvu...TĀTAD, KAS GRIBĒJA, TAS IEGUVA.
Es labprātā ar vienu bēbečnieku, nekā ar vienu pārgudro. Es butu gan parunājis ar tevi, gan tu mani, gan es tevi pabildētu, un pēc tam , kad apmainītos ar bilžukiem , mums jau būtu sarunas turpinājums (arī es iejutos tikai otras dienas pēcpusdienā.
Publicēts: 03.08.07 09:58
 citēt
Labi. Tad nu, Haiduks, nākošajā plenērā, ja brauksi, gaidi bēbečnieku ''uzlidojumu'' :lol:
Publicēts: 03.08.07 10:21
 citēt
tu vairs nebūsi tajā kategorijā
Publicēts: 03.08.07 21:27
 citēt
man ļoti patika Kandava. :)
jo, lai arī es esmu tikai,tikai pašā sākumā, apkārtējie blogeri man nelika justies kā pirmklasniekam pirmajā skolas dienā. un paldies par to.:)
jā, kā jau citi minēja, tad galvenais ieguvums ir jaunās pazīšanās.
Ļoti,ļoti patīkami.
Un kas attiecas par to bilžu kritiku, pirms balsošanas... nu es to uztveru ļoti veselīgi, taču jau zināmu slavu ieguvušais "makro nevērtējam" man lika mazliet pasmīnēt.
Publicēts: 03.08.07 21:36
 citēt
man ļoti patika Kandava. :)
jo, lai arī es esmu tikai,tikai pašā sākumā, apkārtējie blogeri man nelika justies kā pirmklasniekam pirmajā skolas dienā. un paldies par to.:)
jā, kā jau citi minēja, tad galvenais ieguvums ir jaunās pazīšanās.
Ļoti,ļoti patīkami.
Un kas attiecas par to bilžu kritiku, pirms balsošanas... nu es to uztveru ļoti veselīgi, taču jau zināmu slavu ieguvušais "makro nevērtējam" man lika mazliet pasmīnēt.

"tikapt labi es varēju nobildēt savu kaku" :D
Publicēts: 04.08.07 19:23
 citēt
Es nupat sāku mainīt savas domas un man sāk likties, ka plenērs naf sasniedzis cerēto un ir bijis slikts.
1. Bija ap 100 dalībnieku, un praktiski visi bildēja
2. Nu vidēji katram vajadzētu iznākt 5 lapi bilžuki
3. Kopā būtu ap 500, bet neredzu to daudzumu, un ja neredz rezultātu taustāmu, ir jāmaina domas un jāmeklē iemesli, kāpēc naf rezultāti redzami???
Es doma, ka man pašam pietiktu līdz nākošajam bloga pasākumam, tāpēc jau esmu uzsvŗis, kas gribēja, tas ieguva...man ir bilžuki- esmu ieguvējs.
Publicēts: 04.08.07 23:12
 citēt
Es nupat sāku mainīt savas domas un man sāk likties, ka plenērs naf sasniedzis cerēto un ir bijis slikts.
1. Bija ap 100 dalībnieku, un praktiski visi bildēja
2. Nu vidēji katram vajadzētu iznākt 5 lapi bilžuki
3. Kopā būtu ap 500, bet neredzu to daudzumu, un ja neredz rezultātu taustāmu, ir jāmaina domas un jāmeklē iemesli, kāpēc naf rezultāti redzami???
Es doma, ka man pašam pietiktu līdz nākošajam bloga pasākumam, tāpēc jau esmu uzsvŗis, kas gribēja, tas ieguva...man ir bilžuki- esmu ieguvējs.

Pacēlu vidējo savu bilžu līmeni, bija labas ~5 bildes pa plēneri bet neviena nesasniedza to lai ieliktu blogā, man vienk smaga paškritika :D
Publicēts: 04.08.07 23:15
 citēt

Pacēlu vidējo savu bilžu līmeni, bija labas ~5 bildes pa plēneri bet neviena nesasniedza to lai ieliktu blogā, man vienk smaga paškritika :D

Paškritika rullz :D
es dažreiz pārkritizēju kādu bildi, nelieku blogā..bet tad pēc kādas nedēļas aiz-neko-darīt ielieku - un WTF? Visi balso kā traki :D (ai, afigenna bieži savas domas nesakrīt ar bloga vidējo-lietotāju :) )
Publicēts: 05.08.07 01:08
 citēt
Kungi...Jūs kaut ko jaucat...Jūs jaucat jauku bilžuku likšanu blogā ar dzīšanos pēc reitinga...un to attaisnojiet ar paškritiku...kā var saprast to , ka tiek dienā nomainīta bilde vairākkārtīgi...pāškritika- nē tā ir patmīlība (saucu par zvaigžņu slimību,...un ļoti ļauna...ne vienu vien jauno censoņi ir nomaitājusi)
Sevi Jūs varat apmānīt,...mani vairs nē.
Publicēts: 05.08.07 03:42
 citēt
par pashkritiku un bilzhu likshanu un pasaakumu ... nepiedaliijos, bet varu pastaastiit paaris gadiijienus iz dziives ... reaals case, kad vajag fixi fisxi sabiidiit dazhas bildes, taatad tiek sagatavots materiaals (skaitlis=x), bildes saliktas, viss ok. ~ peec kaada pus gada kautkaa sanaaca paskatiit to ko biju ielicis blacklistaa ... taa ar iisti nesapratu ... bij tur taadas bildes, kas pat patika diezgan .... bildes jaaskataas ar intervaalu. NEDRIIKST ilgstoshi skatiit veerteejoshi, jo preteejaa gadiijumaa tiek pieljautas kljuudas :) kam negadaas ...... bet nu anyway ... tas protams ir stipri individuaali atkariix no konkreetaa pasaakuma / gadiijuma - sizheti ir stipri dazshaadi. ne vienmeer ir vajadziigas kautkaads post reviewed bildes ....
anyway ... cerams, ka uz naakamo pasaacienu sanaax aizbraukt :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):