forum.gif
(Pasniedzēji) U. Muzikanta novērtējums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / (Pasniedzēji) U. Muzikanta novērtējums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.07 11:59
 citēt
Vai Tu esi apmierināts ar U.Muzikanta sniegumu?
Publicēts: 31.07.07 12:05
 citēt
...vēl pie "jā" piebilst gribu, ka pat ļoti patika... paldies Uldim!... paldies arī pārējiem lektoriem!...
Publicēts: 31.07.07 12:32
 citēt
es arī dodu 5+5+5+
Publicēts: 31.07.07 16:56
 citēt
daudz vertigu un noderigu lietu...
gribetos dzirdet to 17% viedokli, kuriem nepatika...
Publicēts: 31.07.07 17:01
 citēt
Bet varbūt kāds aiz satraukuma ne to pogu nospieda :)

Es ar kad nobalsoju, vai man patika plenērs, ieraudzījusi, ka 1 tas nav paticis, nodomāju... a ja nu Es ne tur ieķekselēju..... Nespēju noticēt, ka nebija labi!!!

:D
Publicēts: 31.07.07 17:04
 citēt
Ja vien bija vēlme - Uldis pastāstīja ļoti daudz ko no savas pieredzes + ja jautājumi bija tie tapa atbildēti.
Publicēts: 31.07.07 17:14
 citēt
Nu, nevienu sliktu vārdiņu nevaru teikt. Nopietna attieksme un humoriņš, kad vajag :) Un pie tādām MASĀM vēl... nu, vajag nervus kā striķus :)
Publicēts: 31.07.07 18:34
 citēt
+xxacis
+ Iemācījos ļoti daudz, praktiski noderīgas lietas :)
Publicēts: 31.07.07 18:59
 citēt
Varu teikt, tikai, ka Uldis bija fotogrāfs.
Ļoti iespējams - lielisks fotogrāfs.

Bet kā pasniedzēju, es viņu, pavisam noteikti, neatzīstu.
Publicēts: 31.07.07 20:31
 citēt
Varu teikt, tikai, ka Uldis bija fotogrāfs.
Ļoti iespējams - lielisks fotogrāfs.

Bet kā pasniedzēju, es viņu, pavisam noteikti, neatzīstu.

drikst dzirdet kapec? kas tiesi neapmierinaja?
Publicēts: 31.07.07 20:44
 citēt
man arī Muzikants ĻOTI patīk kā fotogrāfs un ar viņu komunicēt dialogā labi un noderīgi, bet kā pasniedzējs - njea.
Muzikanta lekciju pāris reizes vadoņi pārtrauca un lūdza pieprecizēt visu un nenoiet no temata, savukār Lielbriedim - ir prakse pasniegšanā un ir bail palaist garām detaļas, jo detaļas ir SVARĪGAS!

Karoooč - Lielbriedi mācoties jākļūst par sūkl, kas uztver VISU, ko saka un tad filtrē, bet Muzikatu papriekšu jāfiltrē un tad jāuzsūc:P
Publicēts: 01.08.07 11:52
 citēt

Karoooč - Lielbriedi mācoties jākļūst par sūkl, kas uztver VISU, ko saka un tad filtrē, bet Muzikatu papriekšu jāfiltrē un tad jāuzsūc:P

A jega ta kada sagazt galva visu pa taisno, ar karotiti saliet, ja pats neko nedoma lidz? Tiesi otradi- visu laiku sekot un filtret, kas tiek runats lekcija, tikai tad ir jega.
Publicēts: 01.08.07 12:03
 citēt
Vienmēr būs atšķirība starp teorētiķa un praktiķa sniegumu. Kurš labāks?. Vai vajadzīgs šāds vērtējums?
Publicēts: 01.08.07 12:11
 citēt
spīgana, tu neiebrauci tajā, ko es teicu....
Publicēts: 04.08.07 19:44
 citēt
Vienmēr būs atšķirība starp teorētiķa un praktiķa sniegumu. Kurš labāks?. Vai vajadzīgs šāds vērtējums?

pieredze rāda, ka par vienu praktiķi dod divus teorētiķus...bet kandavā bija visi arī praktiķi...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):