forum.gif
(Pasniedzēji) R.Lielbrieža snieguma novērtējums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / (Pasniedzēji) R.Lielbrieža snieguma novērtējums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.07 12:00
 citēt
Vai Tu esi apmierināts ar R.Lielbrieža sniegumu?
Publicēts: 31.07.07 12:04
 citēt
Jap, bija forši :))
Publicēts: 31.07.07 13:41
 citēt
bij riktigi labi.
Publicēts: 31.07.07 14:15
 citēt
ir arī viens negatīvs viedoklis :)
Publicēts: 31.07.07 14:35
 citēt
edzjus sis aptaujas ir tev informacijai vai taisies to nodot izpilditajiem? 8)
Publicēts: 31.07.07 16:17
 citēt
nu vareji jau pielikt "uz lekciju nebiju" ...
Publicēts: 31.07.07 16:18
 citēt
tieši tā... man nav ko atbildēt... bet paliek žēl, ka nebiju, jo izklausās visi apmierināti
Publicēts: 31.07.07 17:02
 citēt
Apmēram zināju ko var sagaidīt un to arī sagaidīju. Bija laba un profesionāla lekcija.
Publicēts: 31.07.07 17:15
 citēt
Te nu JĀPIEKĀPJ citureiz :)
Publicēts: 31.07.07 19:19
 citēt
man arii patika.
Teiksim taa.... Ielika raamjos. Kaa nevajadzeetu un iisti nepateica arii kaa vajadzeetu. Un tas arii bija tas labais.Zjeel tik, ka nebija normaals projektors, lai vareetu labaak vadiit lekciju. PAr to gan uz naakosho reizi ir jaapadomaa jau saulaiciigi.
Visaa visumaa biju domaajis, ka shie tur pljaapaas un beidzot varees izguleeties, bet nu gluzji otraadi.
PAsaakums vispaar labs. Zjeel, ka uz abaam lekcijaam nevareeja tikt :(
Publicēts: 31.07.07 20:24
 citēt
Kopš sāku apgūt šo profesiju, pie visinkā esu bijusi uz lekcijām un par Lielbriedi varu teikt - super! Vismaz runā par lietu! Kodiet pirkstos tie, kas nebija. Jūs esat baigo fišku palaiduši garām:(
Es pat pierakstījos uz R.L. lekcijām no septembra.
Publicēts: 31.07.07 20:47
 citēt
Man personīgi vislabāk patika par saulrietiem - ja gribat nobildēt kādu saulrietu - nebildējiet :)

(protams, ir izņēmumi)

..un par centrējumu un diagonāliem horizontiem - tas izskatās tizli :D

...un patika, tā fiška par abstrakto skatīšanos - jāmeklē visādi ritmu, fraktūru laukumi, priekšplāni utt..
Publicēts: 31.07.07 21:16
 citēt
Man personīgi vislabāk patika par saulrietiem - ja gribat nobildēt kādu saulrietu - nebildējiet :)

(protams, ir izņēmumi)

...un patika, tā fiška par abstrakto skatīšanos - jāmeklē visādi ritmu, fraktūru laukumi, priekšplāni utt..

nevar nepievienoties tevis teiktajam :D
Publicēts: 01.08.07 18:42
 citēt
Viennoziimigi esmu apmierinaats!!!!!!!!
Publicēts: 01.08.07 19:19
 citēt
Viss bija OK, bet ta ka biju gulējis tikai 4 stundas mani mocīja miegs :D
Acis virinājās lēni un galva krita nost :D

the same. taustaams pieraadiijums ir redzams reportaazjaas :D :D
Publicēts: 02.08.07 01:22
 citēt

(protams, ir izņēmumi)

viss tas ir blefs briedi. Tu jau savos jaunpuikas gados labi bildē,un tikko sāksi akli visiem klausīt, tai brīdī mirs BRIEDIS un radīsies vēl viens jauns līdzskrējējs. Ja gribi saulrietu, tad bildē un tava starķu bilde tiek cienīta par jauko saulrieta krāsiņu gammu...bet ja būtu dzirdējis ātrāk un nebildējis...kur ņemtu reitinu.
Katram ir jāslīpē savs stils, un jāmācās no svešām kļūdām
Publicēts: 02.08.07 08:56
 citēt
... tai brīdī mirs BRIEDIS un radīsies vēl viens jauns līdzskrējējs. Ja gribi saulrietu, tad bildē un tava starķu bilde tiek cienīta par jauko saulrieta krāsiņu gammu...

briezha staarkju bilde NAV saulrieta bilde, vismaz ja runaajam par konkreeto lekciju. par saulrietu neveelamajiem piemeeriem tika uzskatitas taadas kuraas ir juura + spozha gaisma, t.i. no seerijas "redzu un bliezhu".

ja runaa par lielbriedi tad vinjsh tieshaam ir gana pieredzeejs pasniedzeejs kaa taads un lasa lekcijas maakslas skolaa un kur tur veel. viena no vinja atzinjaam tieshi taada ir, ka katram ir jaameklee SAVS STILS, jo citaadi sanaaks daudzi suudigi liidzskreejeeji.

p.s. briedis, liel-briedis, ... kas buus taalaak. :))))
Publicēts: 02.08.07 09:55
 citēt
milzigs briedis :)
Publicēts: 02.08.07 10:03
 citēt
megabriedis? :D
Publicēts: 02.08.07 14:17
 citēt
... tai brīdī mirs BRIEDIS un radīsies vēl viens jauns līdzskrējējs. Ja gribi saulrietu, tad bildē un tava starķu bilde tiek cienīta par jauko saulrieta krāsiņu gammu...

briezha staarkju bilde NAV saulrieta bilde, vismaz ja runaajam par konkreeto lekciju. par saulrietu neveelamajiem piemeeriem tika uzskatitas taadas kuraas ir juura + spozha gaisma, t.i. no seerijas "redzu un bliezhu".

ja runaa par lielbriedi tad vinjsh tieshaam ir gana pieredzeejs pasniedzeejs kaa taads un lasa lekcijas maakslas skolaa un kur tur veel. viena no vinja atzinjaam tieshi taada ir, ka katram ir jaameklee SAVS STILS, jo citaadi sanaaks daudzi suudigi liidzskreejeeji.

p.s. briedis, liel-briedis, ... kas buus taalaak. :))))

ir jau interesanti palasīties, bet, vai ir jēga, kaut ko teikt, ja tevi nedzird...ar galvu sienu sist cauri...kāpēc, priekš tā ir āmurs. Iemācies saulrietu neveelamajos piemeerus skaisti uzbildēt, pēc tam iemācies domāt kā briedis...un būs arī tev jauki bilžuki, kur ir doma un izmantots saulrieta efekts. Skaisti saulrietu uzņēmumi ir diezgan liels retums.
Ja šis autors būtu klausijis tevi , nerastos šāds darbs www.fotoblog.lv...
Brieža vārdus, par ko sākās debates var nomainīt...nebildē kaķi, suni....
Publicēts: 02.08.07 16:13
 citēt
nu tas "nebildē saulrietus" nebija tik vispārēji domāts. Jo pēc tam sekoja tas, ka ja bildē, tad vajag priekšplānu, vajag iekļaut interesantu objektu, kaut ko tādu. Jo, (kā jau arī Lielbriedis teica) mēs tak zinam, kādas debesis ir rudenī, kad debesu krāsas un mākoņu formas mainās ik minūti, tad varētu tik bliezt un bliezt un katrs kads savā ziņā būs unikāls. Bet vai interesants?..es teiktu sauss...

Es piem vakar nogāju gar jūru saulrieta laikā, tā jau ļoti skaisti bija, pēclietus mākoņi, svaigs gaiss, lieli viļņi (kaut vēja nebija), bet nobildēt gan nebija īsti ko... tad ņēmu un līdu krūmos, bildēju lietus piles skujās ar saulrietu fonā (pēc nedēļas moš ielikšu te rezultātu) :)
Publicēts: 02.08.07 17:56
 citēt
...un aizmirsu pašu galveno :)

Manas domas par mācīšanos par meistariem - nevajag aizrauties. Iemācies pamatus, nedaudz no pamatlikumiem, saproti kā darbojas tehnika, un aidā - izkop stilu.

Tā kā neesmu mācījies ne pieviena skolotājam, pamatus apguvu pašrocīgi, rokot un meklējot. Un vēlme iet kāda pulciņa vai pie kāda meistara arī pārgājusi. Labāk lauzīšu savu ceļu, nekā iešu pēdās :)

Protams, ir jau interesanti paklausīties citu viedokli, bet es to parasti nepieņemu kā galveno, bet gan izfiltrēju lietas, ka tiešām liekas interesantas un svarīgas. Un tagad nebūs tā, ka braucot pie jūras vakarā neņemšu līdzi fotoaparātu ;)
Publicēts: 02.08.07 18:49
 citēt
jā - lielbriedis bija sakarīgs ōpis, it kā galvenā viņa doma bija tāda, ko jau zināju, bet po - sakarīgs čalis, tīri tā neko bildes, labas lektora manieres.
lai arī diezgan izteikti pievienojos knābātāju armijai :)))))
Publicēts: 04.08.07 19:25
 citēt
jā - lielbriedis bija sakarīgs ōpis, it kā galvenā viņa doma bija tāda, ko jau zināju, bet po - sakarīgs čalis, tīri tā neko bildes, labas lektora manieres.
lai arī diezgan izteikti pievienojos knābātāju armijai :)))))

...bet ja lekcija būtu ar nelielu debašu piegaršu, knābātāju nebūtu :):):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):