forum.gif
apjukums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / apjukums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.07 13:17
 citēt
Iespeejams shis buus kaarteejais stulbais jautaajums par absoluuti elementaaru teemu bet nekaadi nevaru atrast pareizo atbildi....

Taatad, ievadam teikshu ka nesen saaku lietot analogo SLR Canon Eos 500n un man liidz shim nav bijis pilniigi nekaada sakara ar analogajaam kameraam (iznjemot tos laikus kad man 4-5 gadi un nochiepu lai paspeeleetos ;) ) Tagad jautaajums:

Vai uzgrizhot komandu ripuli uz ISO man ir jaaiestaada filmas jutiiba un taalaak fotoaparaats sho juutiibu pienjem kaa maximumu un taalaak ISO uzstaada automaatiski vai arii man tas visulaiku jaamaina manuaali??

...Pamaaciibaa tikai rakstiits par to kas ir filmas ISO un kur to iestaadiit...neviena vaarda par to vai taalaak tas notiek auto :roll:

Ja reiz saaku par savu Canon.. Vai kaads luudzu vareetu arii ieposteet kaadu noderiigu linku par objektiiviem kas ar manu 500n buutu savienojami.
Publicēts: 31.07.07 13:23
 citēt

Vai uzgrizhot komandu ripuli uz ISO man ir jaaiestaada filmas jutiiba un taalaak fotoaparaats sho juutiibu pienjem kaa maximumu un taalaak ISO uzstaada automaatiski vai arii man tas visulaiku jaamaina manuaali??

Hmm, maximumu? Es pienjemu, ka tam aparaatam ir DX coding's, tjipa, vinjsh pats atpaziist kaada filma ir ielikta... Nu bet manuaali tu uzstaadi to ISO un bliez tik taalaak, kad liec naakamo filmu, atkal uzstaadi attieciigo ISO..

DOmaajams ka der visi EF objetkiivi.. (EF-S - vnk buus melnas malas, jo atteels nepseej noklaat visu kadru, domaats digitaalajiem)
Publicēts: 31.07.07 13:27
 citēt
Plus vēl ar EF-S, iespējams, sabojās spoguli...
Publicēts: 31.07.07 13:31
 citēt
DX codings ir! Jaa - juutiibu atpaziist.

..atkal stulbs jautajums-kas notiek ja es filminjai ar juutiibu 200 uzlieku piem 300??? Balts kadrs?

...nu un bez melnaam malaam nekas nav pieejams??
..tas noziimeee ka man atteels buus buus jaacropo aaraa?
Publicēts: 31.07.07 13:35
 citēt
leecas tikko pats i-netaa atradu

www.mir.com.my...
 citēt
DX codings ir! Jaa - juutiibu atpaziist.

..atkal stulbs jautajums-kas notiek ja es filminjai ar juutiibu 200 uzlieku piem 300??? Balts kadrs?

...nu un bez melnaam malaam nekas nav pieejams??
..tas noziimeee ka man atteels buus buus jaacropo aaraa?

Lieta tāda, ka EF stiklu ir daudz vairāk kā EF-S, tāpēc tev tak nav jālieto kaut kādi dSLR kiti :D

Nu ja uzliek nevis 200 bet gan 300 - nebūs balts kadrs. Būs minimāli pārdedzināts. Filmiņai ir salīdzinoši liels diapozons ar slaidu vai digitālo, tākā liela bēda nebūs...
 citēt
ja uliksi augstaku jutiibu, kadrs bus tumshaks. vai ari jaattista savadak.
overraidot ISO sakuma neiesaku.
EFS neuzliksi nemaz virsuu, cik zinu.
EF 28-90 bus tas ko vajag. trust me.
Publicēts: 31.07.07 13:37
 citēt
bet, ja portretus labus gribas un telpas un kreeslaa - rekomendeju EF 1.2/85 L USM II :twisted: :twisted: :twisted:
Publicēts: 31.07.07 13:41
 citēt
un teiksim tos EF 28-90 peectam vareeshu savienot ar digitaalo canon??

...muuzhiigi jau ar analogo nebildeeshu-tas vienkaarshi ir leetaakais variants foto apguvee.. ;)
Publicēts: 31.07.07 13:45
 citēt
un teiksim tos EF 28-90 peectam vareeshu savienot ar digitaalo canon??

...muuzhiigi jau ar analogo nebildeeshu-tas vienkaarshi ir leetaakais variants foto apguvee.. ;)

varees, varees, chill :))\

(jaa ,fuj, taisniiba versatile, nevis kadrs tiks paardedzinaats, bet gan tumshaaks...)
Publicēts: 31.07.07 14:00
 citēt
...Man kautkaa tas ISO neaiziet....... :oops:

..teiksim ko man dariit ja aparaataa ISO 400 filma bet aaraa sauliite spiid??

...es varu aparaataa uz taa ripulja likt teiksim iso 50 vai nevaru??
Tad man jaaliek cita filma?? :roll:
Publicēts: 31.07.07 14:05
 citēt
vai arii jaaliek peec iespeejas mazaaks shutter speed?
Publicēts: 31.07.07 14:11
 citēt
nu taa, tas tev nav digitalais - kads filmai iso ir, tads ir.
uzliec Av vai Tv rezhimu nun straadaa.
par ISO aizmirsti, ar tadu tu nedarbojies. vismaz pagaidam, kamer to nesaproti. nav tadas pogas tev.
kamera ekspoziciju pati piemeklees.
Publicēts: 31.07.07 14:19
 citēt
AAaaa... nu ja es jau no digitaalaas paaudzes.. :)

Nu gan VIss skaidrs... KAARTEEJO REIZI JAASAKA PALDIES FOTOBLOG PAR IZGLIITOSHANU... ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):