sasar, tas irļoti individuāli. Man pašai daudz vieglāk ir uztvert grāmatas, nekā to, kas ir internetā. Bet labas grāmatas atkal ir visai dārgas. Šodien tieši nopētiju interesantu grāmatu par Photoshop lietošanu fotogrāfiju apstrādē, ar bildēm un screenshotiem, bet būs jāpagaida, jo grāmata nebija lētais prieks.
Tatad R. Lielbriedis savulaik savās lekcijās ieteica tikai vienu un vienīgo sakarīgo FS grāmatu ko vērts būtu iegādāties un iedziļināties, tiešām laba valoda/tulkojums ( tiesa gan ru.) un viss ir pārskatāmi, savulaik bija atrodama Olimpijas grāmatnīcā otrajā stāvā pie Zupas un Frikadeles, ja nav, bija iespēja tur pasūtīt, cena bija ap 10 Ls:
es adobi iesāku, kad netīšām DC++ biju uzgājis uz ...videouroki adobephotoshop...tad uz ekrāna laidu video, pauzēju un progā veicu to pašu...atri sapratu pamatus...tas bija gadu atpakaļ un pēc mēneša par labu mācīšanos saņēmu dāvanā no sevis 5D Pamatus iesaku šādi sākt apgūt...nebūs jātērē laiks lasot ūdens gabalus.
Varu pārdot šo Commercial Photoshop Retouching: In the Studio: www.amizante.com... grāmatu PAPĪRA formā. Ļoti noderīga un daudz visādu knifiņu ieķļauts. Cena: Ls 25
sasar, tas irļoti individuāli. Man pašai daudz vieglāk ir uztvert grāmatas, nekā to, kas ir internetā. Bet labas grāmatas atkal ir visai dārgas. Šodien tieši nopētiju interesantu grāmatu par Photoshop lietošanu fotogrāfiju apstrādē, ar bildēm un screenshotiem, bet būs jāpagaida, jo grāmata nebija lētais prieks.
Kuru tad peetiiji, to pashu, ko es???, man tur ir saitee ,paskati!
Man jau ar patiktos kas rokaa paturams...daargi gan ne-pa-jokam!
Nea, šitā nav tā. Bija melnos vākos un labi bieza. JR grāmatnīcā pie sadaļas 'māksla' noteikti vajadzētu būt, ja jau pat šeit ir. Tur bija ņemts bija no pašiem pamatiem un izskatījās sakarīgi un bez lieka H2O.