forum.gif
LCD Monitors
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / LCD Monitors
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.08.07 10:22
 citēt
Iegaadaajos jaunu LCD moni 19" 2000:1 5ms .... videokarte GT8600 256Mb .... kompis saak niķoties :( kaa atveru fotogrāfijas tā man uzmetās caurspīdīgs "šaha galdiņs" un nevaru dabūt to nost .... domāju , ka PS ar opcijām naf īsti riktīgi .... nekā ... pārinstalēju draiverus .... nekaa :(
Varbūt kādam ir kāda ideja ??!? dikti vēlos novērst šo tehnisko gljuku un ķerties pie foto rediģēšanas un apstrādes ....
plz HELP!!!

Jau ieprieksh pateicos! ...
Publicēts: 04.08.07 10:31
 citēt
Problēma ir tikai PSā vai kompī vispārīgi?
Publicēts: 04.08.07 10:36
 citēt
PC pie cita moņa (CRT ) darbojās IDEĀLI!! taatad videokarte taa naf ... monis visu parāda tikai ne foto , video vai spēles ... Direx9c pat uzmetu ... nekaa ... pēc parametriem LCD monim būtu jāiet kā smērētam ... a shis man "kodē" uz šahu :(((
Publicēts: 04.08.07 10:43
 citēt
Iemet kadu screenshotu, lai vieglak saprast problemas butibu.
Publicēts: 04.08.07 11:04
 citēt
sorre ... nevaru ,jo esmu darbaa ..... :( iedomājies bildi un pa virsu shaha rūtiņas . apm 5x5mm daļa ir caurspīdiga, bet daļa ir mazāk caurspīdīga ... un taa uz visiem foto vai video ... man sākumā likās ka naf draiveri vai videokarte netur ...bet CRT monis uz apm 90Hz 19" (tempratūra gan tad uzkaapj līdz 90C )superīgi darbojās ... a LCD uz 75Hz ... nifiga .... :((( varbūt ir kautkādi Optioni ieksh biosa ???? kurus neesmu pamanijis ??? jo dikti jau negribaas stiept apakalj uz veikalu :((((
Publicēts: 04.08.07 11:13
 citēt
Ja jau uz crt viss kartiba un tikai shis monis chakare pratu, visdrizak pasham lcd ir problema.
Ar to jauno monitoru nenaca lidzi cd ar draiveriem? Manam dell bija un tos uzinstalejot attels kljuva daudz dzidraks. Ja nebija diska, tad stiep vien uz veikallu.
ieksh biosa neka neatradisi.
Publicēts: 04.08.07 11:20
 citēt
Par bios piekrītu šis nav tas gadījums, ka viņā kautkas būtu jāmeklē.

Pamēģini pamainīt izšķirtspējas... iespējams Tev nav monitora draiveri uzlikti un kompis patiesībā piedāvā citas izšķirtspējas nekā monitors velk. Kā zināms LCD labi strādā tikai vienā izšķirtspējā.
Publicēts: 04.08.07 11:24
 citēt
CD nāc līdz ... installeeju .... bez rezuultaata ... vilkshos , ka es ;laika uz to veikalu apakalj un paluukshu tam konsultantam , lai viņš uzmet kūleni un paraada kaa shameejais to visu dabuu gatavu ...
Publicēts: 04.08.07 11:31
 citēt

Pamēģini pamainīt izšķirtspējas... iespējams Tev nav monitora draiveri uzlikti un kompis patiesībā piedāvā citas izšķirtspējas nekā monitors velk. Kā zināms LCD labi strādā tikai vienā izšķirtspējā.

Ok... saki kā noteikt ar testiem vai kaa savaadaak to zelta izšķirspēju ?

Paldies
Publicēts: 04.08.07 11:41
 citēt

Ok... saki kā noteikt ar testiem vai kaa savaadaak to zelta izšķirspēju ?

Paldies

pasaki LCD modeli. Viņiem tas specifikācijā ir rakstīts! + arī vairāk par 60 Herz viņi parasti nestrādā
Publicēts: 04.08.07 11:46
 citēt
LG kautkāds tur ... (soree no galvas nezinu ) vinjam ir 75 Hz un 72Hz un uz leju ... domaa , ka šamējais uz 70Hz nedarbosies ?!?!? tad jau toch jaastiep apakalj :(
Publicēts: 04.08.07 11:50
 citēt
LG kautkāds tur ... (soree no galvas nezinu ) vinjam ir 75 Hz un 72Hz un uz leju ... domaa , ka šamējais uz 70Hz nedarbosies ?!?!? tad jau toch jaastiep apakalj :(

LCD nav nepieciešams vairāk 60Hz vismaz tā runā. Man pašam ir daudz dārgāks LCD ar S-IPS matricu un arī viņam nav vairāk par 60. Tā nav problēma. Problēma var būt, ka tas skaitlis ir pa lielu.
Publicēts: 04.08.07 11:52
 citēt

LCD nav nepieciešams vairāk 60Hz vismaz tā runā. Man pašam ir daudz dārgāks LCD ar S-IPS matricu un arī viņam nav vairāk par 60. Tā nav problēma. Problēma var būt, ka tas skaitlis ir pa lielu.

Paldies . Vismaz viens experimens jau ir ....
Publicēts: 04.08.07 11:53
 citēt
Tev viņš ir platekrāns?
Publicēts: 04.08.07 12:10
 citēt
Tev viņš ir platekrāns?

?? Plakanais .... 19" ...kvadraats .. kaa tu to domaaji platekraans ??
Tie ir tie "izstieptie?
Publicēts: 04.08.07 12:13
 citēt
Tev viņš ir platekrāns?

?? Plakanais .... 19" ...kvadraats .. kaa tu to domaaji platekraans ??
Tie ir tie "izstieptie?

Es domāju WIDE. Pricipā 19" vēl tā, bet ja ņem lielāku labāk ņemt "iztiepto"!
Publicēts: 04.08.07 15:02
 citēt
pameegjini gan uz 60Hz kaa kaads jau ieteica, ir monji kuri saak kjeemoties pie 75 raada bet ne iisti korekti.
Publicēts: 04.08.07 23:54
 citēt
MAn jau liekas, ka sho probleemu buutu Tev jaaiemt kaadaa citaa forumaa. Piemeeram, boot.lv
Kur vairaak seezj datorspeciaalisti pa softveeru un haardveeru.
Un tik laba karte nevareetu nesaprast bildi....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):