Jauatajums vienkars bet man nesaprotams , attistot piemeram A4 formata bildi (shopa apgraizita), viens kantoris attista bez baltam malam, otrs ar..., kadel ta? Nevajadzetu jau but del ta, ka bilde griezta...
Jauatajums vienkars bet man nesaprotams , attistot piemeram A4 formata bildi (shopa apgraizita), viens kantoris attista bez baltam malam, otrs ar..., kadel ta? Nevajadzetu jau but del ta, ka bilde griezta...
man liekas, ka tu gan domā bilžu printēšanu..
Un katram kantorim ir savi izmēri un prioritātes, viens varbūt apgrieza tavai bildei malas, otrs atstāja ar baltām malām, trešais varbūt smuku baltu rāmīti uzlika, atkarīgs no tā, kāda ir malu attiecība.
pirmkārt, tā attīstīšana, bet gan kopēšana. un par tām malām vienkārši; kopētāja ''inženieris'' būs izdomājis, ka ar baltajām malām izskatās stilīgāk, tāpēc tās arī uzstādījis, a citsa ''mākslinieks'' aka domājis pretēji, tāpēc malas nav uzstādījis. viss sarežģītais galu galā tomēr ir vienkāršs. phe
Svarīgi ir taisot bildes ievērot propociju atkarībā no bildes, kuru gribat taisīt. Ja 20x30 tad arī bildei ko taisat jābūt tādai attiecībai 20:30cm==2362:3543px
padomā pats - uz datora tu izkropo kvadrātu, un ja viņu jādabū uz kautkāda foto formāta paliks baltas malas. vai salonā apgriezīs tas ir runājams ar salona personālu. - es parasti uz salonu nesu bildes vajadzīgajā proporcijā - apskati piedāvājumu un izkadrē drukāšanai.