Un paziņo par rezultātiem - man ir līdzīga doma, kad atgriezīšos Latvijā nokalibrēt savam Laptopam ekrānu, it ka liekas +/- ir pareizi, bet neko nekad nevar zināt, dažreiz tas pustonis kas man ir gaišāks var daudz izteikt...
a man atkal fiška tāda- uzkruķīju bildi PS un tad verot ar jebkuru wieveri vaļā (windows picture and fax wiever utt) ir savādākas krāsas nekā iekš PS. un šitas man baigi kretinē... ko darīt? kāda ir problēma?
ArmandsK, man liekas, ka vai tik Tev nav tā pati problēma, kas full_clip. Arī es savulaik netiku gudrs, kas vainas manam LCD monim. Izrādās, ka iekš PS ir jāpieregulē Edit > Color settings > un tad, šķiet, tur parādījās speciāli šim monim domātie setingi (pašlaik diemžēl neesmu pie LCD)
a man atkal fiška tāda- uzkruķīju bildi PS un tad verot ar jebkuru wieveri vaļā (windows picture and fax wiever utt) ir savādākas krāsas nekā iekš PS. un šitas man baigi kretinē... ko darīt? kāda ir problēma?
tie ir krāsu profili, var būt tā, ka tev stāv uz PS viens uz pic veiweri ciits, tā parasti ir, ja saliek abus vienādus tad bilde būs vienāda, bet vai pareiza tas jau cits jautajums - ja ņemsi no kalibrētāja krāsu profilu tad gan jau būs ok!
var kalibreet arii uz aci kaa to dara U.Muzikants. pec tam kad ir nokalibrets - tiek izveidots monitora profils, ko ieliek kaa defaulto profilu pie display settings. peec tam PS pie edit->preferences ieliek ka color profile to monitora profilu zem kada ir nokalibrets monitors. svarigi ir atcereeties pie visaadiem reinstaliem etc, to monitora profilu nobackupot no c:\windows\system32 foldera