forum.gif
Kreisie Grip.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kreisie Grip.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.08.07 14:55
 citēt
Vai kaadam veel ir problemas ar kreisajiem grip? Sad un tad izsleedzas, jo raada ka tuksha baterija, bet iznjemot un ieliekot astpakalj iesleedzas pa jaunu. Acimredzami vairaak rij bateriju resursus... Taa varetu vispar buut grip vaina? Vai tikai akiishi pagalam? Akiisihi lietoti kaadu pus gadu. Pirkti jauni.
Publicēts: 05.08.07 15:32
 citēt
Tur jau tā lieta , ka tie ir Kreisie gripi, ar kuriem nekad neko nevar zināt :D
Publicēts: 05.08.07 21:55
 citēt
He, he... ieteica man ņemt kreiso... Labi, ka nepaņēmu... :)
Publicēts: 06.08.07 11:31
 citēt
:)

Bet kur var iekš LV aptaustīs kriesos / labos gripus pentaxam???

:?:
Publicēts: 06.08.07 14:53
 citēt
TADA problema ir ari NE KREISAJIEM vienkarsji CANON ziepisjiem švaka kontaktu sistēma GRIPiem un reizēm kads kontaksts ir švakāk piespiests nekā vajazdētu. ĀRTĒ ar papīrīšiem star kameru un korpusu pretējā galā kur kontaktu puļķis. Ja FIRMAS šī problēma biežāk sastopama nekā KREISAJIEM!
Publicēts: 06.08.07 14:57
 citēt
TADA problema ir ari NE KREISAJIEM vienkarsji CANON ziepisjiem švaka kontaktu sistēma GRIPiem un reizēm kads kontaksts ir švakāk piespiests nekā vajazdētu. ĀRTĒ ar papīrīšiem star kameru un korpusu pretējā galā kur kontaktu puļķis. Ja FIRMAS šī problēma biežāk sastopama nekā KREISAJIEM!

350D ziepis.. man kamera tuliit apvainosies! :D bet vareetu to arsteshanu siikaak izskaidrot luudzu... iisti neiebraucu! :)
Publicēts: 06.08.07 15:27
 citēt

350D ziepis.. man kamera tuliit apvainosies! :D bet vareetu to arsteshanu siikaak izskaidrot luudzu... iisti neiebraucu! :)

Cik nopratu - starp gripu un kameru ieliec kādu plānu(bik biezāku ja nepalīdz) papīrīti, bet liec viņu nevis tajā galā kur kontakti, bet otrā, lai kontakti tiktu saspiesti..
Publicēts: 06.08.07 15:29
 citēt
aa tagad makes sense...
Publicēts: 08.08.07 07:56
 citēt
Man pašma jau gadu ir 350 -tajam kreisais grips, viss darbojas perfekti, nav nekādu problēmu!!!
Publicēts: 16.08.07 20:24
 citēt
:)

Bet kur var iekš LV aptaustīs kriesos / labos gripus pentaxam???

:?:

Elkor plazaa ir grips prieksh pentaxa(120Ls), man nepatika ljoti neeerts sanaacis...
Publicēts: 16.08.07 22:58
 citēt
Man gan ir tikai dažas dienas kreisais grip, bet esmu apmierināts.
Publicēts: 16.08.07 23:12
 citēt
staasti ko gribi nopirku orgjinaalo gripu, rokaa turas labaak, ir AF point sel. poga, AV poga un arii exposure locks, a kreisajam ta nekas taads nebij! nekaada cakareeshanaas ar kontaktiem vairs un bachas nu tur ilgaak... staasti ko gribi bet taa ir... Mosh man varen brakiigs tas kreisais bij gadiijies, bet nu taa vinsh ir!
Publicēts: 16.08.07 23:40
 citēt
Nikon grip ir tieši tās pašas iespējas, kas kreisajam... Ar Canon iespējams ir savādāk.

Par bateriju turēšanu gan nemācēšu neko teikt.

ā ir tikai slēdzis ar ko pārslēdzas starp baterijām. Orģinālajam šķiet tāda nav
Publicēts: 16.08.07 23:43
 citēt
staasti ko gribi nopirku orgjinaalo gripu, rokaa turas labaak, ir AF point sel. poga, AV poga un arii exposure locks, a kreisajam ta nekas taads nebij! nekaada cakareeshanaas ar kontaktiem vairs un bachas nu tur ilgaak... staasti ko gribi bet taa ir... Mosh man varen brakiigs tas kreisais bij gadiijies, bet nu taa vinsh ir!

Leikas [url=www.gadgetinfinity.com... gripam arī tieši tās pašas pogas un nav orģinālais ;)

Esi dzirdējis par psiholoģisko efektu... Varbūt tāpēc arī labāk rokā turās, lai gan nemācēšu spriest - neesmu lietojis! :)
Publicēts: 16.08.07 23:51
 citēt
anyway esmu dabuujis maciibu, takaa vnk jaauzticas orgjinaalajam razotaajam..
Publicēts: 17.08.07 01:18
 citēt
CANON 20D / 30D kreisajam medz but pat tadi modelji kur var saprogramet visdas funkcijas kamerai bez ta vel ka tur var bur ari IF ports lai var ar pilti darbinat kas naf ORGINALI nemaz 20/30 paredzets:):) Tie protams maksa dargak BET kreisajam vel viena ficja ERTAK nomainit AKJUS neka Orginalajam:):)
Publicēts: 18.08.07 23:16
 citēt

nomierini kameru, pasaki tai, ka ziepis ar piekārtu spoguli, un lai citi neredzētu, tas piekārts iekšpusē...amatieru klases fotoaparāts.
(tautas klase)
Publicēts: 19.08.07 00:59
 citēt
kur tos kreisos nikonam var badbuut. man te d200 nogaazaas un grips saluuza. originaal pikis nav
Publicēts: 19.08.07 01:08
 citēt
kur tos kreisos nikonam var badbuut. man te d200 nogaazaas un grips saluuza. originaal pikis nav

Ņēmu šo un esmu apmierināts -> cgi.ebay.com...
Publicēts: 19.08.07 01:14
 citēt
Runājot par gripiem.
Vai ir no tā labums, ja bildē galvenokārt landscape un ar vienu baču pieitek vienai sesijai?

Vienkārši ir iespēja iepirkt pa visia lētām naudām, bet nez vai ir jēga.
Publicēts: 19.08.07 01:30
 citēt
Runājot par gripiem.
Vai ir no tā labums, ja bildē galvenokārt landscape un ar vienu baču pieitek vienai sesijai?

Vienkārši ir iespēja iepirkt pa visia lētām naudām, bet nez vai ir jēga.

Rokā ir ērtāk turēt jebkurā gadījumā :)
Publicēts: 19.08.07 01:33
 citēt
Man rociņ maziņ...

Vienkārši ir iespēja paņemt par 70 eiro + 2 baterijas pavisam jauns. Itkā lēti, bet nejūtu nepieciešamību. Man pat šķiet ērtāk bez tā, jo mazāk vietas aizņem fotosomā & mazāks svars rokās. :roll:
Publicēts: 19.08.07 01:35
 citēt
Man rociņ maziņ...

Vienkārši ir iespēja paņemt par 70 eiro + 2 baterijas pavisam jauns. Itkā lēti, bet nejūtu nepieciešamību. Man pat šķiet ērtāk bez tā, jo mazāk vietas aizņem fotosomā & mazāks svars rokās. :roll:

Es pieliku pie D200 nu un ir jūtami lielāks, bet tas ir savas labās puses... ērtāk rokā, jo lielāks, jo vieglāk noturēt (Ar tādu ātrumu kā tagad varu bildēt agrāk nevarēju noturēt) un vēl citi labumi.
Publicēts: 19.08.07 01:38
 citēt
Njā, par to naudu es varu dēļa gabalu noslīpēt un pielīmēt pie kameras.

Laikam vienkārši pagaidām man tas vienkārši nav vajadzīgs.
Pāriešu uz portretiem - nopirkšu.
Publicēts: 19.08.07 11:42
 citēt
Man ar jau liekas, ka gripu vajag, ja pamatā bildē portretus.

Haiduks: izskatās, ka tev iepaticies teikums "digī iekārts spogulis" un to piemini, kur vajag un kur nē :D
Publicēts: 19.08.07 19:24
 citēt

Haiduks: izskatās, ka tev iepaticies teikums "digī iekārts spogulis" un to piemini, kur vajag un kur nē :D

Ar gripu laikam ir tā - japamēģina lai saprastu, bet man daudzreiz ir gribējies lai būtu, jo tā poga k-kur neeartā vietā! :)

a Haidukam patīk pasmieties par tiem, kuriem ir 350D un pazīmēties ar savu daiktu, kā saka [url=jitcrunch.cafepress.com... matters :roll:
Publicēts: 19.08.07 20:34
 citēt

Ar gripu laikam ir tā - japamēģina lai saprastu, bet man daudzreiz ir gribējies lai būtu, jo tā poga k-kur neeartā vietā! :)

a Haidukam patīk pasmieties par tiem, kuriem ir 350D un pazīmēties ar savu daiktu, kā saka [url=jitcrunch.cafepress.com... matters :roll:

huh! ;( nekaada cienja pret vecaakiesm cilveekiem! :s

Bet taisniiba jau ir gan! ;)
Publicēts: 19.08.07 20:37
 citēt

vēl pretīgākā tonī nevarēji iekrāsot?
Publicēts: 19.08.07 21:00
 citēt

vēl pretīgākā tonī nevarēji iekrāsot?

speciaali izveleejos pretiigako! :D
Publicēts: 19.08.07 21:01
 citēt
tev paveicās ar balto fonu :P
Publicēts: 20.08.07 12:38
 citēt
Ir ķīnietis grips-nekādu problēmu un bačas arī liekās sakarīgāk iekšā kā orģinālajam
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):