Vai kaadam veel ir problemas ar kreisajiem grip? Sad un tad izsleedzas, jo raada ka tuksha baterija, bet iznjemot un ieliekot astpakalj iesleedzas pa jaunu. Acimredzami vairaak rij bateriju resursus... Taa varetu vispar buut grip vaina? Vai tikai akiishi pagalam? Akiisihi lietoti kaadu pus gadu. Pirkti jauni.
TADA problema ir ari NE KREISAJIEM vienkarsji CANON ziepisjiem švaka kontaktu sistēma GRIPiem un reizēm kads kontaksts ir švakāk piespiests nekā vajazdētu. ĀRTĒ ar papīrīšiem star kameru un korpusu pretējā galā kur kontaktu puļķis. Ja FIRMAS šī problēma biežāk sastopama nekā KREISAJIEM!
TADA problema ir ari NE KREISAJIEM vienkarsji CANON ziepisjiem švaka kontaktu sistēma GRIPiem un reizēm kads kontaksts ir švakāk piespiests nekā vajazdētu. ĀRTĒ ar papīrīšiem star kameru un korpusu pretējā galā kur kontaktu puļķis. Ja FIRMAS šī problēma biežāk sastopama nekā KREISAJIEM!
350D ziepis.. man kamera tuliit apvainosies! bet vareetu to arsteshanu siikaak izskaidrot luudzu... iisti neiebraucu!
350D ziepis.. man kamera tuliit apvainosies! bet vareetu to arsteshanu siikaak izskaidrot luudzu... iisti neiebraucu!
Cik nopratu - starp gripu un kameru ieliec kādu plānu(bik biezāku ja nepalīdz) papīrīti, bet liec viņu nevis tajā galā kur kontakti, bet otrā, lai kontakti tiktu saspiesti..
staasti ko gribi nopirku orgjinaalo gripu, rokaa turas labaak, ir AF point sel. poga, AV poga un arii exposure locks, a kreisajam ta nekas taads nebij! nekaada cakareeshanaas ar kontaktiem vairs un bachas nu tur ilgaak... staasti ko gribi bet taa ir... Mosh man varen brakiigs tas kreisais bij gadiijies, bet nu taa vinsh ir!
staasti ko gribi nopirku orgjinaalo gripu, rokaa turas labaak, ir AF point sel. poga, AV poga un arii exposure locks, a kreisajam ta nekas taads nebij! nekaada cakareeshanaas ar kontaktiem vairs un bachas nu tur ilgaak... staasti ko gribi bet taa ir... Mosh man varen brakiigs tas kreisais bij gadiijies, bet nu taa vinsh ir!
CANON 20D / 30D kreisajam medz but pat tadi modelji kur var saprogramet visdas funkcijas kamerai bez ta vel ka tur var bur ari IF ports lai var ar pilti darbinat kas naf ORGINALI nemaz 20/30 paredzets Tie protams maksa dargak BET kreisajam vel viena ficja ERTAK nomainit AKJUS neka Orginalajam
nomierini kameru, pasaki tai, ka ziepis ar piekārtu spoguli, un lai citi neredzētu, tas piekārts iekšpusē...amatieru klases fotoaparāts. (tautas klase)
Vienkārši ir iespēja paņemt par 70 eiro + 2 baterijas pavisam jauns. Itkā lēti, bet nejūtu nepieciešamību. Man pat šķiet ērtāk bez tā, jo mazāk vietas aizņem fotosomā & mazāks svars rokās. :roll:
Vienkārši ir iespēja paņemt par 70 eiro + 2 baterijas pavisam jauns. Itkā lēti, bet nejūtu nepieciešamību. Man pat šķiet ērtāk bez tā, jo mazāk vietas aizņem fotosomā & mazāks svars rokās. :roll:
Es pieliku pie D200 nu un ir jūtami lielāks, bet tas ir savas labās puses... ērtāk rokā, jo lielāks, jo vieglāk noturēt (Ar tādu ātrumu kā tagad varu bildēt agrāk nevarēju noturēt) un vēl citi labumi.