Ot sjito es saprotu istaa runa Lai veicasss kruizaa daudz forsju bilzju! Necentieties tik paredzerts Lotgaljus tas ir neiespejami un atcerieties ka TUR dzerot ir tik divi varianti vai nu Vem vai Pjūtī Ceplja atversjana tas ir SMUKI iesaku ! Aglonu un Livanus gan var izlaist
Pasākums NOTEIKTI būs ar lielu POZITĪVISMA devu, ka pietiksies ilgākam laikam :!: Bez fototeorijām ir tāda lietas ko par naudu nenopirksi- kopābūšana ar JAUKIEM cilvēkiem Un tas ir labi, ka pasākumi nav pēc viena scenārija. JĀPIEDALĀS!
Zivs meklē, kur dziļāk, cilvēks- kur labāk, va ne, Luni? Secinājumus izdara pēc notikušā (parasti)
Manā busiņā ir vēl divas-trīs vietiņas.. Ja kāds vēlas un grib - droši! vai nu zvaniet man uz 26765031 vai e mailojieties: slisans@gmail.com. Tikai lūdzu nedariet to pēdējā brīdī, OK? Ceru ka viss būs labi!
Ar cieņu un mīlestību Aivars
PS. Patiesībā ja organizē Česlavs citādi nemaz nevajadzētu būt )
chess : Jo talak no centra lo lielaks karalis jutas un doma ka parejiem jabut laimigiem par Kjap ljap sagatavosjanas darbu jo "Mes laukos vienkarsji" ko jus te Ridzeniek iedomajas sak paldies ka vispar kautko daram. Darbs jadar kartig nevis ka parast pa roku galam ar likam naglam un sarusejusjam dratim savikelets "Pasakums" Gribi no cilvekiem kautko iekast iemacies viniem info par to pasniegt savadak pec bledibam iskatas.
Luni:Tu laikam neesi no plosta nokāpis?! :lol: Būtu labāk palasījies - ko te par palagiem pieskricelēji un pēc kā Tu tagad izskaties! Es nekāds organizātors neesmu, tikai tā garāmgājējs un par to, ka šo to draugiem palīdzēju sarunāt ne no viena ne vienu grasi neprasīju!Tā ka līkās naglas vari paturēt sev. Bet ja būtu sarunājis Tev pirti pie ezera un par godu Luņa atbraukšanas svētkiem nokāvis cūku, tad noplēstu gan! :lol: Āmen...sāk pārņemt sajūta, ka sarunājos ar neapmierinātu tīni...
Bet vispār man patīk! :lol: Varam turpināt bārstīt epitetus! Tā būs laba reklāma Tev!
chess : Es iskatos ka gribu isskatities vienmer esmu bijis Lunis un tads ari busju. REGULARI nacies saskarties ar gadijumiem kad cilvji zvana un ludz uz sitiena aizdot pikji vai ari nostucji ka "Organizatori" peksni par kautkadu pasakumu velas kautko "Iekast" piemeram visadas mistiskas "Papildus samaksas" un "Mums par to taga pienakas tas tas un tas" man par specials pasakums sai joma ir kas nodarbojas ar "Nekvalitaivu servissu un Paildus samaksam" jasaka ka looti nervozus tas padara atseviskju regionu Krodziniekus viesnicniekus un "Pasakumu servissa specalistus" jo Cenas un piedavajums reizm atskiras no sakotneji UZRADITA par 30-80% Tas te taga piedavatajs PEKSNI sak lobit valja ka vinam bija domatas EKSKURSIJAS un Pirts un Kopeja istade SAKUMA pirms nesaku vinjam braukt virsu NEKAS TADS NETIKA MINETS !! Nez kapec man butu jakluse ja PUBLISKI cilveki tiek vienkarsji maldinati vai neiformeti. Jus teixsim zinat ka soreiz Ceplja atversjana ir TIK PUBLISKS pasakums ka uz to taisas cilveki no Puse Latvijas visi tie kas nebrauc uz Siguldas 800 gadu jubilejas svinibam??! Uz garantiju tur bus taaaads pulis ka bildesjana diez vai buss iespejama , jo soreiz tur dezinas Andreja Paulāna keramikas darbnīcā – ceplī 10. augustā ap plkst. 15.00 plānota keramikas cepļa iekurināšana. Cepļa kurināšanu varēs vērot līdz apmēram plkst. 02.00 – 03.00 naktī. Šis atbildīgais darbs būs uzticēts Jānim un Mārim Voguliem. Savus darbus apdedzināšanai ceplī liks visi Tautas lietišķās mākslas studijas „Rēzeknes apriņķa podnieki” (vadītājs Andris Ušpelis) keramiķi. Ceplī tiks apdedzināta glazētā keramika. 11. augustā, sākot no plkst. 11.00 notiks cepļa atvēršana un darbu izņemšana. Pasākumos ieeja būs bez maksas. Aicināti visi interesenti, kuri vēlas piedalīties māla trauku apdedzināšanas procesa vērošanā un darbu izņemšanā no cepļa. TO ORGANIZATORS PATEICA?? Pietam tas nav vis kautkads mazis ceplis ko parasti Uspelis @ Ko taisa citur bet Lielais ceplis kurs ir tada ka skuni un ietilpst tur varbut ~ 10-15 cilveki A vot butu sarunata pirts un cuka utt. LAICIGI viss painformets ka Sigulda kura 3 menesji ieprieksj atsutija ielugumu tad es ari drosj ka butu braucis jo pasakumus plenoju ieprieksj un nopietni savadak man vinji parklajas un nekas labs tur nesanak ja uzreiz viena laika piemeram divi. Protams novelu viesiem ka stur brauks labi izpriecaties BET nemta vera ka NAV GARANTIJAS NO ORGANIZATORISKIEM PASTEIGUMIEM Jauku Wikendu , mans so nedeljas nogali pa Siguldu.
Paldies organizatoriem par lielisko pasākumu! Paldies fotomīļiem par brīnišķīgo draudzīgo kompāniju! Paldies Latgalei par viemīlību! Bilžu tik daudz ka nevar vien saorientēties, ko atrādīt; lūdzu pacietību pagaidīt.
Es no savas puses arī gribu visiem pateikties par lielisko pasākumu, superīgo kompāniju, kolosālo atpūtu no ikdienas! Forši, jauni iespaidi un galvenais- jaunas un interesantas iepazīšanās! Man ļoti, ļoti patika! Vēl arvien nedaudz planēju no tā visa!