forum.gif
Kas noticis ar erfoto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas noticis ar erfoto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.06.06 17:10
 citēt
Piedodiet par jatājumu šai lapā, fotoblogs protams ir demokrātiskāka institūcija, bet pilnīgai fotoainai pietrūkst vēl kaut kas. Vai kāc zin kas noticis ar erfoto. Jau kādu nedēļu never vaļā. Vai man vienam ?
Publicēts: 16.06.06 17:19
 citēt
Man a nepogaajas valjaa.
Publicēts: 17.06.06 06:52
 citēt
nobeidzies DNS serveris, 1dien solijās būtu apakaļ :)
Publicēts: 13.08.09 00:48
 citēt
patreiz arī nobeidzies
Publicēts: 13.08.09 00:52
 citēt
Nu nazinu- man šķiet, ka tas ER Foto dzelzis pēc imidža maiņas (daži gadi atpakaļ) nekad vairs tā riktīgi nav gājis.
Publicēts: 13.08.09 00:54
 citēt
Vecais ERfoto bija labāks par jauno...
Publicēts: 13.08.09 00:55
 citēt
ERA:Vecais ERfoto bija labāks par jauno...

piekrītu, jaunajā ilgi nevarēju iebraukt, kā savas bildes atrast :D
Publicēts: 13.08.09 01:37
 citēt
ArmandsK: piekrītu, jaunajā ilgi nevarēju iebraukt, kā savas bildes atrast :D

ArmandsK - aha, tas plus vēl dažas lietošanas neērtības lika man piereģistrēties fotoblogā :)
Publicēts: 13.08.09 01:39
 citēt
Gudris:kas ir erfoto...erotiskais foto ???

Gudri, Gudri, Tu dumjš vai tikai izliecies tāds esam? :P

www.erfoto.lv (šobrīd gan nav pieejams)
Publicēts: 13.08.09 01:53
 citēt
Šoreiz viņiem kaut kas normāli nobiris...
Publicēts: 13.08.09 03:03
 citēt
ERA:
Gudris:kas ir erfoto...erotiskais foto ???

Gudri, Gudri, Tu dumjš vai tikai izliecies tāds esam? :P

www.erfoto.lv (šobrīd gan nav pieejams)

Izliekas, jo patiesībā domā ka nav. =]
Publicēts: 13.08.09 07:59
 citēt
man viss ver un ir ok
Publicēts: 13.08.09 08:40
 citēt
Pofig!
Publicēts: 13.08.09 09:03
 citēt
Tas viņiem dieva sods... :D
Publicēts: 13.08.09 09:07
 citēt
kuru slienainu lūriķi te tiko baltsvārči no pestītāja zobena izglāba? :D :D :D
Publicēts: 13.08.09 09:09
 citēt
buus karsti
Publicēts: 13.08.09 09:10
 citēt
Haiduks:Tas viņiem dieva sods... :D

par ko ja drikst vaicat?
Publicēts: 13.08.09 09:12
 citēt
Annirs:buus karsti
klimats pie mums nepastāvīgs, augsta spiediena apgabali mainās ar zema spiediena ieplakām....
Publicēts: 13.08.09 09:18
 citēt
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './erfoto_old/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( 'db0f264f5c86abec24d93a222df76896','1250144379','','0','1','0' )

vot kas ar šito noticis...
Publicēts: 13.08.09 09:23
 citēt
Karlis70:jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './erfoto_old/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( 'db0f264f5c86abec24d93a222df76896','1250144379','','0','1','0' )

vot kas ar šito noticis...

man tas [ats un ari nezinu kas ir erfoto
Publicēts: 13.08.09 09:47
 citēt
Anoniim, ER Foto ir lāga veča un fotožurnālista Elmāra Rudzīša (ER) izveidots fotosaits, līdzīgs Fotoblogam, ar senām tradīcijām un jaukiem tusiņiem, taču diezgan pavāju tehnisko atbalstu. Man kādreiz tur ļoti patika un tieši pateicoties ER Foto, sāku bildēt kautko arī ārpus rutīnas darba un ģimensalbumbildēm.
Taču tur uztaisīja "eiroremontu", pēc tā sākās dažādi nepārtraukti tehniskie gļuki. Man tur vairs nepatika un joprojām tur jūtos neomulīgi (ne jau tautas, bet dzelža dēļ). Tādēļ esmu blogā, vienīgi ar tiem bloga tusiņiem man visu laiku neveiksmīgi sagadās. Bet ceru, ka gan jau...:)
Publicēts: 13.08.09 09:53
 citēt
tieši tā.. tas ir viena cilvēka projekts. agrak bij labi, bet domenavards nu tads drizak personisks. Bet FB jau ir komūna pašos pamatos :)
Publicēts: 13.08.09 10:04
 citēt
arturso:
Haiduks:Tas viņiem dieva sods... :D

par ko ja drikst vaicat?

par VISU !
Publicēts: 13.08.09 11:10
 citēt
bet ir tam erfoto viens + , galīgus sūdukus tomēr tur reti ieliek
Publicēts: 13.08.09 11:25
 citēt
Nevaru nepiekrist ArmandsK, ErFoto, ir vienas no labākajām bildēm LV publiskajos fotosaitos, lai gan bremze, bet ieeju aplūkot regulāri.
Publicēts: 13.08.09 11:27
 citēt
Jāapmeklē [url=www.foto.lv.]www.foto.lv.[/url] Tur, par laimi, visus pretī neņem.
Publicēts: 13.08.09 11:32
 citēt
da ko jus uztraucaties. erfoto sita ir normala paradiba ik pa laikam neverties valjaa uttt. gan jau pec kadam paris dienam ies.
Publicēts: 13.08.09 11:36
 citēt
Fotoblogam jau arīdzan uznāk "melnie"....:)
Publicēts: 13.08.09 11:38
 citēt
arnic:Nevaru nepiekrist ArmandsK, ErFoto, ir vienas no labākajām bildēm LV publiskajos fotosaitos, lai gan bremze, bet ieeju aplūkot regulāri.

tāpēc, ka tur tusē "savie čaļi mākslinieki", abet tie, kas fočē ne-mākslas-dēļ un vnk dalās ar bildēm - foto-BLOGS ir kāreiz piemērots.
Publicēts: 13.08.09 11:40
 citēt
pasedeshanu Tervetee ar ER un Luni un jaukaas filmas (aizmirsu nosaukumu) noskatishanos nekad neaizmirsishu :)
Publicēts: 13.08.09 11:46
 citēt
arnic:Nevaru nepiekrist ArmandsK, ErFoto, ir vienas no labākajām bildēm LV publiskajos fotosaitos, lai gan bremze, bet ieeju aplūkot regulāri.

tāpēc, ka tur tusē "savie čaļi mākslinieki",

nu tik traki nav
Publicēts: 13.08.09 11:52
 citēt
zo:

tāpēc, ka tur tusē "savie čaļi mākslinieki",

nu tik traki nav

Manuprāt, tāds greizs viedoklis par korupciju parasti veidojas "neatzītajiem talantiem"...:)
Publicēts: 13.08.09 12:19
 citēt
Friidis:Manuprāt, tāds greizs viedoklis par korupciju parasti veidojas "neatzītajiem talantiem"...:)

ja tas bija domāts uz manu pusi, tad esi nekad nebusu par fotogrāfu.. :)
bet garlaicīgi tur bija ari agrāk.
Publicēts: 13.08.09 12:23
 citēt
man erfoto ļoti patīk, tagad gan dzīvība no turienes pazudusi.
Bildes tiešām tur bija un ir interesantas
Publicēts: 13.08.09 13:00
 citēt
Brīnums, ka 2006.gada tēma ir reanimēta. Laikam cilvēkam liela sāpe bijusi, ka pa arhīviem čakli meklējis... ;)

ERfoto.lv ir tiešām viena cilvēka saits. Taču kas maksā, tas pasūta mūziku. Elmārs jau kādu laiku atpakaļ atvēra SMS ziedojumu opciju, taču cik noprotams pēc paša Elmāra publiskiem komentāriem, ziedotāji nebūt nav čakli. Tātad teikšana paliek paša Elmāra rokās.

p.s. Salīdzināt Fotoblogu un ERfoto, manuprāt, nav nedz korekti, nedz nepieciešami.
Publicēts: 13.08.09 13:10 labots
 citēt
Opisj, foto.lv atlases kritēriji ir dīvaini. saprotu kāpēc tur ir lielākā daļa nokļuvusi, lai gan ir tādi indivīdi par kuriem nav skaidrs kāpēc šie tur ielikti.
Publicēts: 13.08.09 13:17
 citēt
Vaarna:Brīnums, ka 2006.gada tēma ir reanimēta. Laikam cilvēkam liela sāpe bijusi, ka pa arhīviem čakli meklējis... ;)

ERfoto.lv ir tiešām viena cilvēka saits. Taču kas maksā, tas pasūta mūziku. Elmārs jau kādu laiku atpakaļ atvēra SMS ziedojumu opciju, taču cik noprotams pēc paša Elmāra publiskiem komentāriem, ziedotāji nebūt nav čakli. Tātad teikšana paliek paša Elmāra rokās.

p.s. Salīdzināt Fotoblogu un ERfoto, manuprāt, nav nedz korekti, nedz nepieciešami.

ir te tāda fīča kā "meklēt forumā", lai neatsāktu jaunu tēmu izmantoju jau esošu

un vēl, vai tad kāds salīdzina erfoto ar fotoblogu?
Publicēts: 13.08.09 13:18
 citēt
Dīvaini laikam tāpēc, ka viņu pašu izstrādāti un neatbilst šī fotoportāla kritērijam "labs ir tas, par ko nobalso pietiekams skaits lietotāju".
Starp citu, [url=www.erfoto.lv]www.erfoto.lv[/url] šobrīd ir izkārts nopietns Fotomuzeja piedāvājums izrādīt sevi. Tas gan nav saistīts ar iešanu kārtējos kursos vai braukšanu plenēros, bet ar praktiski apliecināmo pusi - ar darbiem. Redzēs, cik daudz interesentu pieteiksies no tiem, kam te albumos ir simtiem un simtiem kadru.
Publicēts: 13.08.09 13:28
 citēt
Opisj, paskaties uzmanīgāk to autoru sarakstu. Man tieši pretēji liekas, ka foto.lv atlases kritērijos ir pietuvies šim portālam.
Publicēts: 13.08.09 13:49
 citēt
opisj:Dīvaini laikam tāpēc, ka viņu pašu izstrādāti un neatbilst šī fotoportāla kritērijam "labs ir tas, par ko nobalso pietiekams skaits lietotāju".
Starp citu, [url=www.erfoto.lv]www.erfoto.lv[/url] šobrīd ir izkārts nopietns Fotomuzeja piedāvājums izrādīt sevi. Tas gan nav saistīts ar iešanu kārtējos kursos vai braukšanu plenēros, bet ar praktiski apliecināmo pusi - ar darbiem. Redzēs, cik daudz interesentu pieteiksies no tiem, kam te albumos ir simtiem un simtiem kadru.

Priekš kam bildes, ja ir gara un asa mēle...:)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):