Piedodiet par jatājumu šai lapā, fotoblogs protams ir demokrātiskāka institūcija, bet pilnīgai fotoainai pietrūkst vēl kaut kas. Vai kāc zin kas noticis ar erfoto. Jau kādu nedēļu never vaļā. Vai man vienam ?
jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 145 Table './erfoto_old/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( 'db0f264f5c86abec24d93a222df76896','1250144379','','0','1','0' )
Karlis70:jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 145 Table './erfoto_old/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( 'db0f264f5c86abec24d93a222df76896','1250144379','','0','1','0' )
Anoniim, ER Foto ir lāga veča un fotožurnālista Elmāra Rudzīša (ER) izveidots fotosaits, līdzīgs Fotoblogam, ar senām tradīcijām un jaukiem tusiņiem, taču diezgan pavāju tehnisko atbalstu. Man kādreiz tur ļoti patika un tieši pateicoties ER Foto, sāku bildēt kautko arī ārpus rutīnas darba un ģimensalbumbildēm. Taču tur uztaisīja "eiroremontu", pēc tā sākās dažādi nepārtraukti tehniskie gļuki. Man tur vairs nepatika un joprojām tur jūtos neomulīgi (ne jau tautas, bet dzelža dēļ). Tādēļ esmu blogā, vienīgi ar tiem bloga tusiņiem man visu laiku neveiksmīgi sagadās. Bet ceru, ka gan jau...
Brīnums, ka 2006.gada tēma ir reanimēta. Laikam cilvēkam liela sāpe bijusi, ka pa arhīviem čakli meklējis...
ERfoto.lv ir tiešām viena cilvēka saits. Taču kas maksā, tas pasūta mūziku. Elmārs jau kādu laiku atpakaļ atvēra SMS ziedojumu opciju, taču cik noprotams pēc paša Elmāra publiskiem komentāriem, ziedotāji nebūt nav čakli. Tātad teikšana paliek paša Elmāra rokās.
p.s. Salīdzināt Fotoblogu un ERfoto, manuprāt, nav nedz korekti, nedz nepieciešami.
Opisj, foto.lv atlases kritēriji ir dīvaini. saprotu kāpēc tur ir lielākā daļa nokļuvusi, lai gan ir tādi indivīdi par kuriem nav skaidrs kāpēc šie tur ielikti.
Vaarna:Brīnums, ka 2006.gada tēma ir reanimēta. Laikam cilvēkam liela sāpe bijusi, ka pa arhīviem čakli meklējis...
ERfoto.lv ir tiešām viena cilvēka saits. Taču kas maksā, tas pasūta mūziku. Elmārs jau kādu laiku atpakaļ atvēra SMS ziedojumu opciju, taču cik noprotams pēc paša Elmāra publiskiem komentāriem, ziedotāji nebūt nav čakli. Tātad teikšana paliek paša Elmāra rokās.
p.s. Salīdzināt Fotoblogu un ERfoto, manuprāt, nav nedz korekti, nedz nepieciešami.
ir te tāda fīča kā "meklēt forumā", lai neatsāktu jaunu tēmu izmantoju jau esošu
un vēl, vai tad kāds salīdzina erfoto ar fotoblogu?
Dīvaini laikam tāpēc, ka viņu pašu izstrādāti un neatbilst šī fotoportāla kritērijam "labs ir tas, par ko nobalso pietiekams skaits lietotāju". Starp citu, [url=www.erfoto.lv]www.erfoto.lv[/url] šobrīd ir izkārts nopietns Fotomuzeja piedāvājums izrādīt sevi. Tas gan nav saistīts ar iešanu kārtējos kursos vai braukšanu plenēros, bet ar praktiski apliecināmo pusi - ar darbiem. Redzēs, cik daudz interesentu pieteiksies no tiem, kam te albumos ir simtiem un simtiem kadru.
opisj:Dīvaini laikam tāpēc, ka viņu pašu izstrādāti un neatbilst šī fotoportāla kritērijam "labs ir tas, par ko nobalso pietiekams skaits lietotāju". Starp citu, [url=www.erfoto.lv]www.erfoto.lv[/url] šobrīd ir izkārts nopietns Fotomuzeja piedāvājums izrādīt sevi. Tas gan nav saistīts ar iešanu kārtējos kursos vai braukšanu plenēros, bet ar praktiski apliecināmo pusi - ar darbiem. Redzēs, cik daudz interesentu pieteiksies no tiem, kam te albumos ir simtiem un simtiem kadru.