forum.gif
Kas noticis ar erfoto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas noticis ar erfoto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.08.09 14:55
 citēt
nu re erfoto atkal darbojaas.
Publicēts: 13.08.09 20:41 labots
 citēt
Jūhū parīt visi fotoklubu biedri tiekas buclerā :)
Publicēts: 13.08.09 20:49
 citēt
arturso:Jūhū rīt visi fotoklubu biedri tiekas buclerā :)

"buclerā" kas tas tāds? :)
Publicēts: 13.08.09 21:30
 citēt
Publicēts: 13.08.09 21:47
 citēt
opisj: izkārts nopietns Fotomuzeja piedāvājums izrādīt sevi. Tas gan nav saistīts ar iešanu kārtējos kursos vai braukšanu plenēros, bet ar praktiski apliecināmo pusi - ar darbiem. Redzēs, cik daudz interesentu pieteiksies no tiem, kam te albumos ir simtiem un simtiem kadru.

Ņemot vērā šis vietas zemo apmeklētību tas nav dies ko aktuāls piedavājums:) Es kautkā iztieku ar vidējo piedalīšanos 1-2 isstādēs pa menesi un tās es nemaz neuzsskaitu darbojoties klubos sanāk daudz isstāžu , vidēji vienu personaliisstādi divos trijos gados sanāk un labi . Vienīgi no visām manām 6 personalajām neviena nav bjusi Latvijā bet toties Niderlandē divas un Zviedrijā , Vācijā pa vienai :)::):) Man joprojām neškiet ka Latvijas publikai būtu aktuāli tas ko es taisu SEV un vispārējā digiotu isstāžu jūrā man negribās piedalīties INDIVIDUĀLI:):) Koļeģi gan sasparojušies PIETEIKTIES daš laps pirmoreiz dzīvē:)
Publicēts: 13.08.09 21:56
 citēt
NilsS:man erfoto ļoti patīk, tagad gan dzīvība no turienes pazudusi.
Bildes tiešām tur bija un ir interesantas
tur par tizlaam bildeem vienkaarshji nebalso, un maaxlinieki aiziet citur laimi mekleet - dabiskaa atlase...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):