Tā kā tu fotografē, varbūt tevi interesē šis piedāvājums.
No septembra ir plāns uzrīkot fotokursus Fotostudijā Imagine, Andrejsalā. Doma tāda, ka kursi ilgs apmēram mēnesi, reizi nedēļā - 2 stundas. Grupā ne vairāk kā 6 cilvēki ar vēlmi samācīties fočēt studijā. No sākuma teorija, pēcāk jau varēs izvingrināt roku pats ar modeļiem un priekšmetiem. Pēc kursu beigām, kursants iegūst vienu stundu bildēt studijā bez maksas! Par dienām un samaksu nav vēl līdz galam izplānots, bet laikus meklējam ieinteresetos Vēlams arī būtu izteikt savas vēlmes attiecībā uz programmu.
Šo sūtu visiem, jo, ja neinteresē Jums, varbūt kādam paziņam vai draugam, lūdzu pārsūtīt tālāk.
Paldies!!!
p.s. Iepriekšējām zināšanām nav jābūt, bet spoguļkameru tā kā vajadzētu..
Pasniedzēji - Koziols, Ilmars Znotins un Janis Vidmants-Kalnins
Vairāk jautā Santai Virkštei: 26310384, meils virkste@inbox.lv
Hallo, kungi, es tak jau mineeju, ka viss ir procesaa! Tagad i laiks izdomaat, vai vispaar ir veelme ko pasaakt, un tad jau var ari precizeet nianses pie kontaktpersonas!!!
jā mani arī interesētu samaksa un vēlviena lieta vai tas būs pa nedēļas dienām vai brīvdienām, man ērtāk ir brīvajās dienās, jo parasti nedēļas dienās man ir jastrādā un jāmācās (Ventspilī)
starpība kāda miljonārs vai nē? presonīgi mani tas pilnīgi neitekmē, man vairāk interesētu apgūt k-ko no studijas, tīri savu zināšanu paplašināšanai... neko nedarot - nevar iemācīties - nevar kļūdīties :roll:
Aģentūru sauc Taivas Ogilvy - tā radusies apvienojoties bij. Radošajai Laboratorijai un Bates/Red Cell. :wink:
tad Radoshaa pie KNABja vairs neseezh? iefascineja regulaara reklama pa LTV1/LNT kad durvju kodu radija KNAABJA piereizes ari kreatiivo taa NEDAUDZ pareklameja
Kad izlasiju par pasniedzejiem gandriz nomavos no kresla no smiekliem Mozj labak meginiet sablatot Andrez vai kadu kurs tiesjam prot stradat ar gaismam lietderigak buss
Zini es sjogad esmu papraktizejies pie paris Vācu onkuljiem un abas reizes pasakums beidzas ka atskaitija atpakal pikji un piedāvāja turpat kantori darbu Ja ta godigi Latvija studijas darbi vairuma gadijumu ir baaig vienkarsji jo lielais vaurums nekad dzive nav redzejis studijas generatorus bet lelas ka "Baigie profi" skatos tos darbus un netop man skaidrs KAPEC vieniem vispar studija? Butu bliezusji ka agrak ar sauro verkji blici griestos un TAS PATS sanaktu
I nemaz nemeginiet es pasniegsjanu KONKRETAJA joma beidzu pirms 4 gadiem un uzskatu ka TE TO NEIVAIG jo 99% studiju nokomplekteta ar Lameru limenja tehniku ar kuru nemaz parak labi nevar uztasit Es jau liekas te tracinaju publiku jo ka izradijas 8 no 10 cilveki kam ir bijis kads sakars ar STUDIJAS apmacibam un tehniku NEKAD nav turejusji roka tadau verkji ka FLASHMETRS un liela dalja nemaz nezin kas tas tads ir ta teix KOMENTARI LIEKI par apmacibas limeni un stilu
Tas ir apmeram tas pats kas DIGI fani neko nezin par EKSPONOMETRU un vispar Ekspoziciju uzliek uz P un draga miera vejos Mans uzskats ka zinasjanam jabut sistematiskam un noteikta seciba SAVADAK tas nevar normali pielietot un to atdeve ir nieciga. Nav jegas un pat bistami pieteikties uz F-1 pilota kursiem ja nav iemacijies vispirms normali braukt kautvai vismaz ar fOLKSVAĢI
Txt: "Iepriekšējām zināšanām nav jābūt" liecina par pilnigu lameru limeni un tuksju laika teresjanu tiem kas kautko jau ir pirms tam apguvusji. Noperciet pasju vienkarsjako STUDIJAS blices komplektu kas maksa ~150Ls un majas juss apgusiet sai joma daaaudz daudz vairak neka Baraaa un ne parak pieredzejusiem speciem pasniedzot.
Tā vien, lasot komentārus, aizvien vairāk un vairāk gribētos Luni pierunāt noorganizēt kādus kursus... pilnīgi nopietni. Gribētāju, šķiet, būtu daudz...
Redzi KAUTKADA macišana vai pasniegšana prasa ļoti lielu sagatavošanas darbu kas lai butu laba limeni prasa laiku un lidzekljus. Man piemeram vaig 3-4 dienas un attiecigu matereālo bāzi lai kvalitatīvi sagatavotu vienu 45min lekciju / nodarbību. Tas pietam nemot vera ka turpat 15 gadus esmu nošancējis krutākajās studijās ar attiecīgu tehniku. Kadreiz pasniedzu studijas darbu profeionāļiem daudzi no tiem kas kadreiz ar manu palīzdībi ielauzijās KUR KAS UN KA taga ir Krutie džeki un paļci vejerom. Kautgan tad kad es viņiem šo lietu māciju viņi NEIZRĀDIJA sevišākas spējas šai jomā un arī joprojām tas skaidri redzams ka CILVĒKI ir prasti "Noreproducēti" ar studijas gaimu palīzdību Vēl kas LABS REPORTIERIS ļoti retos gadijumos ir LABS studijas darba specs vismaz es tadus nezinu LATVIJĀ Tas apēram kā ar dakteriem ka VISI DAKTERI bet nav gadijies dzirdēt ka IZCILS ĶIRURGS būtu bijis IZCILS OKULISTS kautgan abi sauca vienā vārdā "Dakters"
Kā tu vērtē savu 3-4 dienu darbu? Par cik latiem? Varbūt tomēr ir vērts pamēģināt novadīt tās 45 minūtes vienreiz, tad pēc brīža vēlreiz, tad vēl citai auditorijai? Varbūt tomēr atmaksājas? Nepretendēju ne uz kāda speca statusu. Vēlētos un ņemtu pretī jebkuru noderīgu informāciju par jebkuru tēmu, jo ar digitālo man ir pilnīgs iesācēja statuss. Domāju, ka vispār te tādu īstu profesionāļu ir ļoti maz. Nē, - nu katrs jau pats sevi varbūt pieskaita šim lokam... :lol:
man vienkrāši NAV MOTIVĀCIJAS šo darbu darīt tieši tāpēc es arī parttrauco šo nodrabi. Vienkārši ar DIGI ēras sākumu vairumam cilvēku sāka likties ka VISS nu ir tik VIENKRARŠI ka iemācoties IESLEGT un sabakstīt setingus VAIRS NEKO NEVAIG. Vēl viens bars svēti tic teorijai DARGA TEHNIKA PATI BILDĒ Man vienkārši pēdējos gadus nav vēlēšanās kādam kautko mācit jo nav parliecība ka VĪNIEM tas būs lietderīgi. Ja es joprojām atbalstu un producēju atsevišķus talantus bēt to ir TIK MAZ ka man nenākas pārak saspringt šai jomā un arī brīvā laika man nav tādā daudzumā lai būtu velēšanās tērēt laiku tukšām izklaidēm. Jūs taču labi atceraties Kandavas plenēru es skaidri teicu LEKCIJU NELASĪŠU jo nav man laika tādām gatavoties varu atbildet uz jautājumiem kas grib var tādus uzdot atbildēšu. Ziniet cik tādu bija 3 cilvēki ar tiem arī nornāli parunājām . Tieši tāpat bija ar plenēru pa PILSĒTU es ateicos vest 30 cilvēku BARU uz PLENĒRU kas viens otram traucēs un tasīs haosus teicu ka MAKSIMĀLI paņemšu 4-5 cilvēkus kas viens otram netraucēs Vienkārši man ir paliela pieredze profeisonāļu apmacīšanā jo PATS esmu daudz un dikti mācijeis pie labiem meistariem ILGI TAS IR un DARGI TAS IR jo LIELS BARS neko lietderīgi un kvalitatīvi nevar apgūt ŠAI JOMĀ. Es arī nupatās biju plenērā bijām bēs 4 + 10 cilvēki Mana kompānija ES+2kolēģi+modelis uzreiz aiztinām uz citu pusi un ČOMU bars 1 modelis un 9 Veči kas viens otru grūstija un līsda priekšā lai pēc iespējas labākā rakursā varētu nobildēt Rakom stavošā modelā vāvēri Vis skas lielos baros nav lietderīgi no mācību viedoklā
stings: Ja tu to doma ta pilnīgi Kailam man ne silts ne auxts a vot APGĒRBTAS ot tur gan var dod vaļu iztēlei Nju vel kautkas tava TXT nav talju no tasnibas tie kas mani sen un labi zin zin ari manus gljukus un sadus tadus biografiskus brinumus Istenībā man savā zinā profesionāls kretīnisms man ĻOTI SKAISTAS sievietes neizraisa daudz emociju esmu tomēr 11 gadus nsotrādaājis kantorī kas nodarbojās ar Miss konkursiem un protams ka es tos uz turieni atvilkui pastrapināti kā parasti to daruGarlaiko man tas viss bet INTRESANTAS savdabīgas kundzītes mani ĻOTI sasita es iemīlos visos savos modeļiem savādāk nemako sakarīgu nevar uztasīt ja NEIZJŪTI kautko pret to ko bildē. Vēl man ir tāds moments kad nevaru dāvināt Līgavai ziedus jo tad līgavu sāk vilkt pie manis kādas 3 reizes esmu pārkāpis šo sev zināmo noteikumu un VISAS rezies tas ir beidzes vienozīmigi proetams ne uzreiz BET IZNĀUMS vienmēr viens kautgan VISAS rezies esmu bijis 100% pārliecināts ŠITIEM VAR DROŠI nekas viņiem nenotiks. Man kautkāds intinktīvs kontaxts ar tiem skuķiem. Piemēram zinu ka MANI var sajust pa gabalu , nupatās atkal pārkāpu sev zināmus noteikumus un IEKRITU nekas traks bet nācās iepazīties ar pilnīgi svešiem pietam nevienām no man saprotamām valodām nerunājošiem jauniešiem lai vienkārši noņemtu meitenei stressu redzēt un piefiksēt mani nevarēja BET sajust gan, čalis protams bij neizpratnē kad iedevu šim vizītkarti bet kad viņš man uzmeiloja kā biju licis u es viņieaizsūtiju bildes dzeks bija mēms un teica ka nemaz nav nojautis ka viņam tik skaista draudzene kur ni vēl PIEFIKSĒJIS ka kāds viņus vispār bildē Ta ir ar tām sievietēm un mani
Luni, es nepiekritīšu, ka nav lietderīgi un neviens neko no tā negūst. Pat, ja 1 vai 2 cilvēki ir sapratuši - tas jau ir pozitīvi! Par baru - nebiju plenērā Kandavā, tai laikā vienatnē apceļoju Baltijas jūras piekrasti un fotografēju kā nu māku šobrīd, tāpēc aprunāties nevarēju un bars man arī nepatīk. Arī vienmēr noklīstu atsevišķi. Tomēr tīri teorētiskas lietas ar piemēriem nav gluži tas pats kas 100 fotogrāfu vienkopus. Tava motivācija, jeb tās trūkums - nu jā, tā jau ir problēma, par ko var tikai nopūsties...
Redzi ir pietiekami specializetu pasakumu kur labi pieredzejusji sava joma specalisti palasa lexcijas pasakumi nopietni strptautiski un ar laiku transforemajas tiri jedzigas izdaribas. Ot tados verts piedalities samera leta nauda un intresanta programma
Ir cilvēki, kam patīk nogalināt citu cerības un sapņus un pie tam viņi to neapzinās (ļoti iespējams) savā augstprātībā...
ja cilveeks kaut ko grib vinsh to sasniegs neskatoties uz citu civleeku domaam uttt. a ja cilveeks noliec galvu jau pie pirmajiem aizraadiijumiem vai sliktiem vaardiem tad cilveeks ir vaajsh un sapņi tādiem nepiepildās...
ir civleeki kuri slitki bildee un liidz muuzha galam slitki bildees. un daudzi citi rada iluziju vai apstaaklus, ka cilveeks tupina kulties pa savu atrkiruma tvertni. taadiem civleekiem ir ir tikai pozitiiivi saprast ka šis laicinš nav vinu un labaak paarsleegties uz citu laucinu, kur varbuut talants paraadiiisies uzreiz...