es teiktu, ka noteikti ir vērts piemaksāt un iepirkt kādu dSLR, ko pēc tam var apdāvināt ar jauniem stikliem un zibeņiem un visiem parejiem aksesuāriem, gadījumā ja ir vēlēšanās - ja nav protams to var nedarīt, bet jebkurā gadījumā tu iegūsti kvalitatīvākas bildes, lielakas iespējas, un atrumu, kas man loti iepatikas spogulenes - darbibas atrums
Pats lietoju 350D un esmu ļoti apmierināts, tiesa gan taisos to pārdot, bet nu ne jau tāpēc, ka tas būtu slikts aparāts! Esmu lietojis arī Canon Powershot PRO1, kas ari skaitijas k-kad krutais ziepis, bet visada ziņā - trokšņi, ātrums un viss parejais bija miskaste metams un cenas atšķirība bija necīga, ja ir iespēja viennozīmīgi iesaku skatīties uz dSLR nevis ziepjiem (pie vienas vietas vai profesionalaks vai nee, bet ziepis paliek ziepis...)...
Varbūt labāk gribi Canon PowerShot S3 IS? Zūms 12x Atdošu pa 300 Ls komplektā ar 1Gb kartiņu un smuku somiņu. Vēl adapteri piemetīšu klāt papildus lēcu/filtru uzskrūvēšanai.
Lietota aptuveni gadu, bet reāli pabildēju 1 - 2 reizes mēnesī, tā ka izskatās kā jauna un darbojas kā jauna. Garantijas talonam arī kaut kur vajadzēja būt.
Pārdodu tādēļ ka briestu spogulim.
P.S. Ja kādam citam interesē - dodiet ziņu. Cena varētu būt runājama.