forum.gif
TAIR 300m F4.5 [FIX] Paardots !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / TAIR 300m F4.5 [FIX] Paardots !!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.07 12:33
 citēt
Pardots
Publicēts: 11.08.07 12:51
 citēt
skaists kopmlekts... varbūt bik par sālītu...
pirms kādiem 2 gadiem fotoklubā tāds ilgu laiku stāvēja pa ~70 Ls...

..kgan ebay 1 tāds pa 400$$ :D
Publicēts: 13.08.07 07:39
 citēt
skaists kopmlekts... varbūt bik par sālītu...
pirms kādiem 2 gadiem fotoklubā tāds ilgu laiku stāvēja pa ~70 Ls...

..kgan ebay 1 tāds pa 400$$ :D

zin tad par 70 Ls es vinju laabpraat turpinaashu zzaveet maajaas pie sienas, kaa eksmonaatu uz kura cieminjiem acis pamielot ! mana veertiiba taam stiklaam ir krietni augstaakaa par 150 ... jo shitaadu fiksu ar taadu gaismu ..... un kaa jau teicu vinjsh ir kaa jauns bez skrambinjaam !
Publicēts: 13.08.07 09:02
 citēt
ā, jautājums - vai gailis ir pievienots kaut kā aparāta, kad bildēt var spiežot to nevis pogu uz aparāta?
Publicēts: 13.08.07 09:15
 citēt
ā, jautājums - vai gailis ir pievienots kaut kā aparāta, kad bildēt var spiežot to nevis pogu uz aparāta?

gailis paredzeet kauktkaadaam vienam zeniitim kuram apakshaa ar bij cauruminjsh kuraa shaujot iebaaksta taads mazs kulacinjsh !

kaa zinaamzs :) nevienam eosam nav paredzeeta taada bakstiiishana dibunaa :P

karoch ja kaadaam ir interese ir bajonete tikai uz eosu, bet ja kaads cits brendists veelas ieproveet tad lai meklee savu bajoneti uz M42
Publicēts: 13.08.07 09:18
 citēt

gailis paredzeet kauktkaadaam vienam zeniitim kuram apakshaa ar bij cauruminjsh kuraa shaujot iebaaksta taads mazs kulacinjsh !

kaa zinaamzs :) nevienam eosam nav paredzeeta taada bakstiiishana dibunaa :P

karoch ja kaadaam ir interese ir bajonete tikai uz eosu, bet ja kaads cits brendists veelas ieproveet tad lai meklee savu bajoneti uz M42

Es kaut kur lasīju, ka kāds tomēr ir pielāgojis, ar vadiņiem šatteru sataisījis :)
Publicēts: 18.08.07 23:29
 citēt
šito BIJA laps...tagad praktiski muzeja variants.
Stikli ļoti labi, ja saule neķer objektīvā un ar Canon piespiedu diafragmu der automātiskais laika režīms.
Publicēts: 02.09.07 13:11
 citēt
He...man ar taads ir :)
Publicēts: 13.09.07 19:02
 citēt
veeljoprojaam aktuaali !!!

sorry ka nebiju noraadiijis savu telefonu ... bljaa ku sheit nepamanaamas tas PM veestulees, pirceeji raksta raksta .. a zirgucs i nemana neko !
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):